All
Waards varken Waards varken - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst
Waards varken - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst Onze best verkochte BBQ worst!Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door. Verpakt per 5 stuks
€9,49
Aanmaakwokkels - ca. 1.000 gram
BEEX FIRESTARTERS 'THE GOOD STUFF' De aanmaakwol wordt normaal gebruikt voor het aansteken van haarden en kachels maar ze blijken uitermate geschikt voor het aansteken van houtskool en briketten zonder chemische luchtjes of extreme rookontwikkeling. Deze aanmaakwol is gemaakt van onbehandeld hout, plantaardige- en levensmiddelen geschikte was en natuurlijke harsen. De verbranding gebeurd daardoor gif vrij en praktisch reukloos. Plaats slechts 1 aanmaakwol (lichtjes opengedraait) onder de kolenstarter en deze brandt lang genoeg om de kolen / briketten te laten gloeien Eigenschappen : Brandduur 8 - 10 minuten Onbeperkt houdbaar en niet gevoelig voor vocht of kou Lengte ±9 cm Inhoud verpakking 1,0 kg, +/- 70 stuks
€9,95
Dammers Dammers Restaurant Houtskool (10 kg)
Dammers Restaurant Houtskool (10 kg)
€29,95
Waards varken Spare ribs - dik bevleesd
Waards Varken – Dik bevleesde Spare Ribs: Vol van vlees, perfect voor de BBQ Spare Ribs - Dik bevleesd (2 strengen) De dik bevleesde spare ribs van het Waards Varken zijn een ware traktatie voor BBQ-liefhebbers. Deze ribs bevatten een royale hoeveelheid mals vlees, waardoor ze perfect zijn voor een low & slow bereiding. Doordat het vlees stevig en sappig blijft, zijn deze spare ribs ideaal om langzaam te garen tot ze boterzacht van het bot vallen. Streekproduct uit het Groene Hart Het Waards Varken is een puur Nederlands streekproduct. De varkens groeien op in een stressvrije omgeving en krijgen een uitgebalanceerd dieet, wat zorgt voor een optimale vleeskwaliteit. Dit proef je terug in deze spare ribs: sappig, vol van smaak en met een perfecte balans tussen vlees en vet. Bereidingstip: Low & slow voor ultiem malse ribs Voor de beste smaak bereid je deze spare ribs volgens de klassieke 3-2-1-methode: 3 uur roken op 110-120°C met je favoriete rookhout, zoals appel of kers. 2 uur garen in aluminiumfolie met boter en eventueel een beetje appelsap voor extra malsheid. 1 uur aflakken met een heerlijke BBQ-saus, zodat de ribs een plakkerige, gekaramelliseerde korst krijgen. Of je ze nu naturel kruidt met een dry rub of ze eindigt met een zoete of pittige lak, deze dik bevleesde spare ribs van het Waards Varken zijn altijd een succes op de BBQ.
€16,05
Dammers Marabu Restaurant Houtskool
Dammers Marabu restaurant houtskool Maat : Zak ca. 5 kg
€16,95
Gourmet de Luxe
Gourmet de Luxe PER GOURMET (persoon) OP SCHAAL (WIL JE EEN GROTE SCHAAL GRAAG CONTACT OPNEMEN) Tijd voor gezelligheid, samen zijn en lekker eten. Bij Beef Exclusief bestelt u heerlijke verse gourmetschotels on-line en die worden gewoon bij u thuisbezorgd. Onze gourmetschotels zijn samengesteld uit top kwaliteit vlees tegen een eerlijke prijs. Bestel uw gourmetschotels op tijd. Speciaal samengesteld plateau voor een (h)eerlijke gourmet of fondue avond! Bestaat uit mooie stukjes vlees : Op de gourmetschaal zit per persoon 2 x 30 gr. burger 2 x 20 gr. mini slavink 2 x 30 gr. kipfilet gemarineerd 2 x 30 gr. biefstuk gemarineerd 2 x 30 gr. varkenshaas medaillon 2 x 30 gr. kipsaté 2 x 30 gr. kalfsoester Alle producten worden vers geleverd en smaken voortreffelijk! Er hoeft eigenlijk geen saus meer bij geserveerd te worden. GOURMET VOOR FIJNPROEVERS: Mini cordon bleu met blauwe schimmelkaas en peerGourmet is nog steeds razend populair rond de kerstdagen. Wil je je tafelgenoten echt helemaal weg blazen, pak dan onderstaand simpele recept erbij.Je bent gegarandeerd de - Gourmet King of Christmas -Spoel de peren en verwijder het klokhuis. Snijd elke peer in 8 gelijke partjes. Besprenkel met citroensap.Bak de krieltjes ofwel apart in een grote pan, ofwel in de pannetjes van het gourmetstel. Kruid met grof zeezout.Neem 2 dunne stukjes biefstuk en leg hier tussen een deel van de ham en een stukje blauwschimmelkaas.Bak eerst de stukjes peer in ruim wat boter en strooi er de suiker en walnoten over. Leg er de mini cordon bleu bij en bak verder tot het vlees mooi goudbruin gebakken is, de kaas lichtjes begint te smelten en de peer karameliseert.Serveer met de gebakken krieltjes en wat rozemarijn.• 4 stukjes biefstuk• 1 plakje gekookte ham, invieren gesneden• 4 stukjes blauwschimmelkaas• 2 peren• 500 g krieltjes, voorgekookt• 1 citroen, sap• 1 el suiker• 2 el gehakte walnoten• 1 el gehakte rozemarijn• boter, om te bakken• peper en zeezout LET OP!! wanneer u het vers (dus niet ingevroren) wilt bestellen, geef dit aan in de opmerkingen.
€10,25
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Spare rib fingers
DeRaza Iberico - Spare rib fingers Ribfingers zijn de strookjes vlees tussen de varkensribben, sommigen noemen ze spareribs zonder bot. Sweet & Spicy Ribfingers Ribfingers zijn de strookjes vlees tussen de varkensribben, sommigen noemen ze spareribs zonder bot.Hier gaan we mee aan de slag en we gaan deze keer voor Sweet & Spicy.Grofweg is het recept als volgt: Kruiden, Grillen op 145 graden, eten. That’s it. We kruiden de ribfingers met de zoetige Cherry Habanero Rub van R Butts R Smokin', even goed door husselen en een beetje in laten trekken. De Big Green Egg zetten we indirect op rond de 140-145 graden.We doen even wat folie om de ConvEGGtor, een lekbakje kan natuurlijk ook. We voegen wat BeefX Smokewood Hickory rook houtsnippers toe.De ribfingers verspreiden we over het RVS rooster.Klep dicht en nu anderhalf uur wachten.Thermometer is niet nodig, maar ik wilde de dome thermometer even checken, vandaar de Meater in beeld. ‘If you’re looking, you ain’t cooking’ maar het valt niet mee om foto’s te maken door de deksel, dus gluren wij af en toe voor een foto.Het vet van de ribfingers smelt mooi en druipt via de convEGGtor in de kolen.Let op als je dan de deksel iets te lang open houdt voor de foto ;-) We hebben wat sesamzaadjes geroosterd, wat lente ui ringen gesneden en wat frambozen gepakt.Die laatste passen mooi bij de Raspberry Chipotle saus van Blues Hog die we gebruiken om te dippen. De ribfingers zijn super als snack bij de borrel of gewoon als plate met wat friet.Echt een aanrader.
€14,59
Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt
Pizzadeeg per 5 bollen verpakt
€13,49
Wagyu Beef Wagyu Beef - Wagyu Hamburger 150 gram.
Wagyu Hamburger: Pure Luxe op de BBQ Als je op zoek bent naar een hamburger die nét dat beetje extra heeft, dan is de Wagyu Hamburger dé keuze voor jou. Deze burger is niet zomaar een stukje vlees – het is een culinaire belevenis. Gemaakt van 100% Wagyu-rundvlees, staat deze hamburger bekend om zijn ongeëvenaarde malsheid en rijke smaak dankzij de fijne vetmarmering. Waarom Wagyu? Wagyu-runderen staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke vleeskwaliteit. Oorspronkelijk afkomstig uit Japan, worden deze runderen nu ook met zorg en aandacht grootgebracht in Nederland. Ze krijgen de tijd om te groeien in een stressvrije omgeving, wat bijdraagt aan de malsheid en smaak van het vlees. Het kenmerkende vet dat door het vlees gemarmerd is, smelt tijdens het grillen en zorgt voor een sappige, volle smaak zoals je die nog nooit eerder hebt geproefd. Perfecte Bereiding op de BBQ Een Wagyu Hamburger vraagt om een zorgvuldige bereiding om de smaak en sappigheid te behouden. Grill de burger op middelhoog vuur tot deze mooi bruin is aan de buitenkant en nog licht rosé vanbinnen. Door de marmering hoeft deze burger niet lang op de BBQ te liggen – een paar minuten per kant is al genoeg. ServeertipServeer de Wagyu Hamburger op een vers briochebroodje met truffelmayonaise, een paar blaadjes verse rucola en een plakje oude kaas voor een ultieme smaakbeleving. Wil je het écht afmaken? Voeg dan wat gekarameliseerde uien toe voor een zoete touch die perfect samengaat met de volle smaak van het Wagyu-vlees. Wagyu burgerDeze Wagyu Burgers worden gemaakt van de mooiste snippers van het Wagyu rund.De Wagyu Burger onderscheid zich met andere burgers door de superieure marmering. De Wagyu Burger is ongekend lekker.Het mooiste pure rundvlees komt van het Wagyu rund, waar geen conserveermiddelen aan zijn toegevoegd. De Wagyu Burger is 100% rundvlees, licht gekruid en ongekend lekker.
€4,95
Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen spiesen gemarineerd
Kippendijen Spiesen Gemarineerd van Waardse Boerderijkip: Sappig en Vol van Smaak Niets zegt BBQ zoals een goed gemarineerde kippendijenspies. Deze sappige stukjes kip, rijg je gemakkelijk aan een spies en blijven heerlijk mals tijdens het grillen. Dankzij de marinade trekken de smaken diep in het vlees, waardoor je bij elke hap geniet van een perfecte smaakbalans. Authentiek uit het Groene Hart Deze kippendijen komen van de Waardse Boerderijkip, opgegroeid in het Groene Hart van Nederland. Hier krijgen de kippen alle ruimte om natuurlijk te groeien en worden ze gevoerd met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Dat proef je terug in het vlees: puur, vol en authentiek. Bereiding op de BBQ Deze kippendijen spiesen zijn perfect voor op de BBQ. Dankzij de marinade karameliseren ze mooi op de grill, wat zorgt voor een heerlijke gekarameliseerde buitenkant. Grill de spiesen op middelhoge hitte, draai ze regelmatig om en lak ze eventueel tussendoor met de overgebleven marinade voor een extra smaakboost. Tip: Combineer de kippendijen spiesen met gegrilde groenten of serveer ze op een versgebakken pita met een frisse yoghurtsaus.
€11,95
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Baby Back Iberico Spareribs
DeRaza Iberico - Baby Back Spareribs Afkomstig van Iberische varkens, kenmerken deze ribben zich door hun uitzonderlijke marmering en intense smaakdiepte. Bereid ze low and slow op de barbecue, bedekt met een subtiele droge rub van gerookte paprika, tijm en zwarte peper. Laat het vlees zacht worden en de buitenkant krokant, waarbij het rijke vet voor een onweerstaanbare gelaagdheid zorgt. Een culinaire ervaring die elke BBQ-liefhebber zal waarderen.In onderstaande video leggen we eenvoudig uit hoe je deze spareribs op de 3-2-1 methode kunt bereiden
€6,54
Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger
Black Angus Beef - hamburger Een super juicy burger van het Black Angus rund met precies de juiste hoeveelheid vet.Ook perfect geschikt voor een Smashed Burger Oklahoma Fried Onion Burger - A Hommage to American Gastronomy Dit is de meest pure vorm van American Fast Food. 4 ingrediënten, that’s it: Burger - Buns - Cheddar Cheese - 3 White Onions We gebruiken 3 van onze Black Angus Burgers voor 2 broodjes. Van de 3 burgers kneden we 4 balletjes. De 3 zoete witte uien snijden we dun op een eenvoudige mandoline. Het is belangrijk dat de ringen heel dun zijn. Met de hand heel dun snijden kan natuurlijk ook. We stoken onze Feuerhand Pyron op en plaatsen de grill ring. Uiteraard is het veel imposanter om dit op een OFYR te bereiden, maar de Pyron is een praktisch en handzaam alternatief. Je kan ook een grillplaat in je kamado plaatsen. We snijden de burgerbroodjes doormidden en bestrijken het snijvlak met wat olijfolie. Als de grillring een temperatuur heeft tussen de 200 en 250 graden (ook de grillring heeft verschillende temperatuur zones van binnen naar buiten gemeten) leggen we de broodjes even met de snijkant op de plaat. Als deze een klein beetje kleuren halen we ze er af en leggen de 4 burgerballetjes op de plaat. Nu wordt het tijd om de burgers te ‘smashen’. In de shop hebben we hiervoor een officiële Smash Burger Tool Maar wij gebruiken gewoon even een kleine gietijzeren skillet die we goed aandrukken. Hoe platter hoe mooier. Het aandrukken zorgt ook meteen voor een mooie crust. Op de smashed burgers leggen we nu royaal uienringen en dit laten we even garen. Zorg dat de uien op en rond de burgers liggen dat zorgt voor een mooi verschil in garing. Als de uien naast de burger goed kleuren is het tijd om de burgers inclusief uien te ‘flippen’. De burgers liggen hierna dus op een bedje van uien te garen. Op de burger leggen we wat Cheddar Cheese, kies hiervoor de echte en geen plastic namaak. Op 2 burgers leggen we nu de 2 helften van het broodje. Het idee is dat de stoom van vlees en uien in het broodje trekt. Waarom dan niet op alle 4 de burgers een deel van het broodje? Geen idee, maar wie zijn wij om te zeggen dat ze het in Oklahoma fout doen. Als de kaas gesmolten is halen we het kapje er af en halen het broodje kompleet met cheesburger en ui van de plaat en keren deze om. Hierop leggen we eventueel nog wat losse uien van de grillring en daarop de volgende smashed burger met de uien onderop en de kaas bovenop. We hebben nu de volgorde broodje, kaas, smashed burger, uien, uien, smashed burger, kaas en toppen af met het broodje. Geen saus, geen sla, geen mayo of ketchup, eventueel kan je er wel een plakje augurk op leggen. We eten de super juicy burger met wat frites en wat salade ‘on the side’ Dit is echt een super simpele burger, maar één van de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Daarnaast is bakken op de ring rond het vuur altijd sfeervol en leuk om te doen.
€3,45