Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Rundvlees

88 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    9 reviews

    Nog 28 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef - hamburger Een super juicy burger van het Black Angus rund met precies de juiste hoeveelheid vet.Ook perfect geschikt voor een Smashed Burger Oklahoma Fried Onion Burger - A Hommage to American Gastronomy Dit is de meest pure vorm van American Fast Food. 4 ingrediënten, that’s it: Burger - Buns - Cheddar Cheese - 3 White Onions We gebruiken 3 van onze Black Angus Burgers voor 2 broodjes. Van de 3 burgers kneden we 4 balletjes. De 3 zoete witte uien snijden we dun op een eenvoudige mandoline. Het is belangrijk dat de ringen heel dun zijn. Met de hand heel dun snijden kan natuurlijk ook. We stoken onze Feuerhand Pyron op en plaatsen de grill ring. Uiteraard is het veel imposanter om dit op een OFYR te bereiden, maar de Pyron is een praktisch en handzaam alternatief. Je kan ook een grillplaat in je kamado plaatsen. We snijden de burgerbroodjes doormidden en bestrijken het snijvlak met wat olijfolie. Als de grillring een temperatuur heeft tussen de 200 en 250 graden (ook de grillring heeft verschillende temperatuur zones van binnen naar buiten gemeten) leggen we de broodjes even met de snijkant op de plaat. Als deze een klein beetje kleuren halen we ze er af en leggen de 4 burgerballetjes op de plaat. Nu wordt het tijd om de burgers te ‘smashen’. In de shop hebben we hiervoor een officiële Smash Burger Tool Maar wij gebruiken gewoon even een kleine gietijzeren skillet die we goed aandrukken. Hoe platter hoe mooier. Het aandrukken zorgt ook meteen voor een mooie crust. Op de smashed burgers leggen we nu royaal uienringen en dit laten we even garen. Zorg dat de uien op en rond de burgers liggen dat zorgt voor een mooi verschil in garing. Als de uien naast de burger goed kleuren is het tijd om de burgers inclusief uien te ‘flippen’. De burgers liggen hierna dus op een bedje van uien te garen. Op de burger leggen we wat Cheddar Cheese, kies hiervoor de echte en geen plastic namaak. Op 2 burgers leggen we nu de 2 helften van het broodje. Het idee is dat de stoom van vlees en uien in het broodje trekt. Waarom dan niet op alle 4 de burgers een deel van het broodje? Geen idee, maar wie zijn wij om te zeggen dat ze het in Oklahoma fout doen. Als de kaas gesmolten is halen we het kapje er af en halen het broodje kompleet met cheesburger en ui van de plaat en keren deze om. Hierop leggen we eventueel nog wat losse uien van de grillring en daarop de volgende smashed burger met de uien onderop en de kaas bovenop. We hebben nu de volgorde broodje, kaas, smashed burger, uien, uien, smashed burger, kaas en toppen af met het broodje. Geen saus, geen sla, geen mayo of ketchup, eventueel kan je er wel een plakje augurk op leggen. We eten de super juicy burger met wat frites en wat salade ‘on the side’ Dit is echt een super simpele burger, maar één van de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Daarnaast is bakken op de ring rond het vuur altijd sfeervol en leuk om te doen.

    Nog 28 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,45

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst" Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    6 reviews

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef / Flat Iron Sukade "gesplitst" We kennen de sukade vooral als oma’s stoofvlees, dit uren sudderen was nodig om het taaie vlies op te laten lossen. Door de sukade te splitsen en het vlies te verwijderen ontstaat een heerlijke malse steak die perfect high & fast af te grillen is op de BBQ.  Deze sukade komt van het black Angus rund wat garant staat voor een heerlijk volle smaak en malsheid.   Recepttip:GEGRILDE BLACK ANGUS SUKADE MET KRUIDEN OLIE EN CHUTNEY Een gegrilde sukade is echt super lekker. Om een sukade te kunnen grillen i.p.v. te stoven moet deze normaal gesproken wel eerst gesplitst worden. De zeen middenin de sukade moet er uit, want onder de 65 graden is die super taai.Onze sukades zijn al gesplitst dus die kunnen zo op het vuur. Wij kozen voor onze graan gevoerde Black Angus sukade. De graan voering zorgt voor een mooie vetmarmering in het vlees. De Chutney:Eerst zetten we de Chutney op in een kleine Dutch Oven.Doe 230 gr. zilveruitjes, 75 gram rozijnen 1,5 eetlepel honing, 2 kruidnagels, 7 jeneverbessen, 60 cc droge witte wijn en 60 cc witte port in de Dutch Oven en laat dit rustig pruttelen tot het vocht weg is en de uitjes zacht zijn. Houd er rekening mee dat dit 45-60 minuten kan duren.Verwijder dan de kruidnagels. Kruidenolie:Pel de knoflook, rits de kruidentakjes en maak de peper schoon. Dan mengen we de kruidenolie: Doe 250 ml olijfolie, 5 knoflooktenen, 0,5 ui, 1 kleine chilipeper zonder zaadjes, wat takjes verse thijm, 15 gr. rozemarijn, 1/2 eetlepel zeezout in een kom en meng dit in de blender. Terwijl de Chutney pruttelt smeren we nu de sukade rondom in met de kruidenolie. En steken de Big Green Egg aan.We plaatsen het gietijzer rooster boven direct vuur en laten hem ca. 200 graden worden.De sukade gaat op de grill en even later draaien we deze een kwartslag voor een mooie grill ruit.Dan draaien we hem om en herhalen de handeling. Ondertussen bestrijken we de bovenkant weer met wat olie.Na 2 kanten grill ruit leggen we de sukade hoger op het RVS rooster om door te garen naar een kern van 49 graden. Net op het moment dat ik de Meater plaats krijg ik een melding voor een software update van 6-8 minuten. Tja, altijd vooraf je spullen klaar zetten…Gelukkig hebben we ook nog een fast thermapen om te meten en komt het allemaal goed. We leggen het vlees nog 10-15 minuutjes weg om te rusten en snijden de sukade dan in mooie plakken.Over het vlees verdelen we de chutney. Ook deze sukade was weer super.

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,04

  • The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    2 reviews

    Nog 14 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV Voor de echte BBQ-liefhebber mag de bavette, ook wel bekend als flapmeat, niet ontbreken. Met The Black Bavette haal je een stukje vakmanschap in huis dat iedere grillervaring naar een hoger niveau tilt. Afkomstig van het hoogwaardige Black Angus-rund uit Uruguay, krijg je vlees van dieren die 120 dagen graan gevoerd zijn. Dit zorgt voor een mooie vetmarmering en een smaak die je gegarandeerd bijblijft. De Black Angus-runderen staan bekend om hun natuurlijke leefomgeving en de zorg die boeren aan de dieren besteden. Uruguay, met zijn uitgestrekte graslanden, biedt een ideale omgeving voor deze runderen om vrij te grazen. Dat proef je terug in de rijke en volle smaak van de bavette. Bereidingstip: laat het vlees schitteren De bavette is een werkspier en heeft daardoor een stevige, maar malse structuur als je hem goed bereidt. Dit stuk vlees komt het beste tot zijn recht als je het kort en op hoge temperatuur grilt. Zorg dat je BBQ goed heet is en schroei de bavette kort aan beide kanten dicht. Laat hem daarna even rusten, zodat de sappen zich goed verdelen. Snijd altijd haaks op de draad van het vlees voor de perfecte bite. Of je hem serveert met een chimichurri, een frisse salade, of gewoon puur natuur: deze bavette is altijd een showstopper. Met The Black Bavette maak je van je BBQ-sessie een echte culinaire ervaring. Ga jij hem proberen? 🥩🔥 Bekijk hier onze Bavette recepten

    Nog 14 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,00

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse jalapeno cheddar hamburger Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse jalapeno cheddar hamburger

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse jalapeno cheddar hamburger

    3 reviews

    Nog 76 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund – Waardse Jalapeño Cheddar Hamburger: Een pittige kick met een romige twist De Waardse Jalapeño Cheddar Hamburger is de perfecte keuze voor wie van een pittige bite houdt, gecombineerd met de romige smaak van gesmolten cheddar. Deze burger wordt gemaakt van het topvlees van de Rubia Gallega-runderen, die grazen in het Groene Hart van Nederland. Het vlees heeft een rijke marmering, waardoor de burgers sappig en vol van smaak zijn. De toevoeging van jalapeño’s en scherpe cheddar zorgt voor een explosie van smaak die iedere vleesliefhebber zal verrassen. De Waardse Jalapeño Cheddar Hamburger is ideaal voor de BBQ of een gezellige maaltijd thuis. Het is de perfecte keuze voor wie houdt van een beetje pit in zijn burger, maar ook wil genieten van de rijke smaak van premium rundvlees. Bereidingstip: Snel grillen voor de ultieme smaaksensatie Verhit de BBQ of bakpan goed voordat je de hamburgers bakt. Grill de burgers ongeveer 3-4 minuten per kant op hoge temperatuur voor een mooie korst aan de buitenkant en een sappige binnenkant. De jalapeño’s in de burger zorgen voor de nodige pit, maar je kunt ook extra jalapeño-schijfjes bovenop de burger leggen voor nog meer spice. Voeg een plakje cheddar toe vlak voor het einde van de baktijd, zodat de kaas mooi smelt over de burger. Serveer de Waardse Jalapeño Cheddar Hamburger op een zacht broodje met toppings zoals sla, tomaat, en een flinke schep pittige mayonaise of een heerlijke BBQ-saus. Deze burger biedt een perfecte balans tussen pittigheid en romigheid, en is de ultieme keuze voor wie van een beetje vuur houdt op zijn BBQ!

    Nog 76 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,45

  • Jack's Creek Rib Eye - AUS Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    BIG FAT JACKS CREEK GRAIN FED RIB EYE  Jacks Creek, het blijft echt een van onze favoriete ‘merken’.400 gram Graan gevoerd Black Angus uit Australië met een schitterende marmering.Gewoon lekker basic een half uurtje in een bakje met bier honing en rozemarijn leggen, wat zout er op en grillen.Persoonlijk houd ik bij zo’n dikke malse rib eye van ‘ as rare as you dare’. Zeg maar zoals je een tonijnsteak grilt.Hier zal iedereen een mening over hebben, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De honing carameliseerd mooi op de grill en geeft net een zeker sweetness aan de korst.Uiteraard even netjes laten rusten en nog even wat grove peper knoflook mik er overheen malen en klaar. Jack’s Creek Rib Eye Steak Jack’s Creek (winnaar van de World Steak Challenge 2015) is echt de top op het gebied van Australisch rundvlees. De van oorsprong Ierse familie Warmoll heeft een farm in het Australische Willow Tree genaamd Big Jack’s Creek. Een gebied met betrouwbare regenval en een klimaat vergelijkbaar met het mediteraanse. Hier houden zou Black Angus en Wagyu runderen.De Black Angus runderen worden uiteindelijk 150 tot 170 dagen graan gevoerd wat resulteert in een mooie vet adering, de smaakmaker van een een mooi stuk BBQ vlees. Wat een super mals stuk vlees, echt de top onder de Black Angus Rib Eyes. Jack's Creek rundvlees is afkomstig van het 100% Black Angus rund. Dat geniet al lang een geweldige reputatie. Dit rund wordt tussen de 150 - 170 dagen graan gevoerd. Dat zorgt ervoor dat de ribeye zeer smaakvol is en extra mals. Het zit hem vooral in de marmering van het vlees. Jack's Creek rundvlees is daardoor ook zeer gezond. Het is goed voor de cholesterol en verlaagt de kans op kanker.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €14,95

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse Hamburger Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse Hamburger

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse Hamburger

    2 reviews

    Nog 234 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund – Hamburger: Het ultieme comfortvoedsel met een rijke smaak De hamburgers van het Waards Rund zijn een absolute aanrader voor wie houdt van een smaakvolle en sappige burger. Deze burgers worden gemaakt van het beste rundvlees van de Rubia Gallega-runderen die grazen in het Groene Hart van Nederland. Het vlees heeft een mooie marmering en een volle, rijke smaak die je bij elke hap zult ervaren. De kwaliteit van het vlees maakt de Waards Rund-hamburger tot een echte delicatesse, ideaal voor de BBQ of een smakelijke maaltijd thuis. De Runderen worden gevoed met een uitgebalanceerd dieet van natuurlijke ingrediënten, wat het vlees zijn topkwaliteit geeft. Het resultaat is een hamburger die niet alleen sappig is, maar ook veel dieper van smaak is dan je gewend bent. Bereidingstip: Snel bakken voor de perfecte burger De Waards Rund-hamburgers zijn het beste wanneer ze snel en op hoge temperatuur worden bereid. Verhit je BBQ of bakpan goed en bak de burgers 3-4 minuten per kant voor een sappige, medium-rare burger. Wil je ze meer doorbakken? Voeg dan een paar minuten extra baktijd toe. Zorg ervoor dat je de hamburgers niet te veel in de pan verplaatst, zodat de sappen goed bewaard blijven. Serveer de hamburgers op een zacht broodje, eventueel met een plakje kaas, verse sla, tomaat, augurk en je favoriete saus. De Waards Rund-hamburgers zijn ook heerlijk met een beetje gegrilde ui en bacon voor extra smaak. Dit is comfortfood van de bovenste plank, perfect voor een gezellige BBQ met vrienden of familie.

    Nog 234 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,25

  • Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV

    Nog 242 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV Dit exclusieve stuk vlees, afkomstig van Uruguayaanse Black Angus runderen, dankt zijn naam aan de karakteristieke, diamantvormige vetmarmering. Door de 200 dagen graanvoeding ontwikkelt het vlees een unieke structuur die je direct herkent aan de rijke dooradering. De Black Angus runderen uit Uruguay grazen eerst vrij in de uitgestrekte pampa's, voordat ze de laatste 200 dagen met een speciaal graandieet worden gevoed. Deze combinatie van vrije weidegang en intensieve graanvoeding zorgt voor een perfecte balans tussen smaak en textuur. Het resultaat? Een boterzacht stuk vlees met een complexe, volle smaak. Diamanthaas is een relatief onbekend deel uit de schouder van het rund, maar verdient absoluut meer aandacht. Het is een van de meest malse stukken vlees die je kunt vinden, zelfs nog malser dan veel bekendere premium delen. De fijne structuur en natuurlijke marmering maken het tot een waar genot op je BBQ. Voor de perfecte bereiding adviseren we je om de diamanthaas eerst op kamertemperatuur te laten komen. Bestrooi het vlees licht met zeezout en versgemalen peper. Gril het vervolgens direct op een hete BBQ (rond 230°C) voor een mooie korst. Vanwege de malse structuur is medium-rare (kerntemperatuur 54°C) ideaal voor dit stuk vlees. Na het grillen is het belangrijk om het vlees 5 minuten te laten rusten. Snijd de diamanthaas daarna tegen de draad in dunne plakken. Door de intense graanvoeding en de expertise van UMI in het selecteren van alleen de beste stukken, heb je gegarandeerd een stuk vlees van wereldklasse op je bord. Deze UMI Diamanthaas is perfect voor BBQ-liefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Het combineert de premium kwaliteit van Black Angus met de ambachtelijke selectie van UMI, wat resulteert in een uitzonderlijke BBQ-ervaring die je nog lang zal bijblijven.

    Nog 242 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,99

  • The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV

    1 review

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV The Black Flank Steak – Een Favoriet voor de BBQ Voor wie houdt van smaakvol en veelzijdig vlees is The Black Flank Steak een must-try. Dit stuk vlees, gesneden van het Black Angus-rund uit Uruguay, blinkt uit door zijn fijne structuur en rijke smaak. Dankzij 120 dagen graanvoeding en de vrije uitloop op de Uruguayaanse graslanden heeft dit vlees een mooie balans tussen malsheid en karaktervolle bite. Wat maakt flank steak bijzonder? De flank steak komt uit de flank van het rund, een spier die volop gebruikt wordt. Dit zorgt voor een stevige structuur met intense smaak, perfect voor snelle bereidingen op hoge temperaturen. Door zijn dunne vorm is de flank steak bovendien snel klaar, waardoor je in een mum van tijd iets indrukwekkends op tafel zet. Bereidingstip: Grillen als een pro Een flank steak komt het beste tot zijn recht op een hete BBQ. Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen en wrijf het in met een goede marinade of een simpele mix van olijfolie, knoflook, zout en peper. Gril de steak direct boven de hete kolen en geef beide kanten ongeveer 2-3 minuten, afhankelijk van de dikte. Voor de perfecte bite snijd je de flank steak na het rusten haaks op de draad. Combineer het vlees met een frisse chimichurri, gegrilde groenten of een kruidige salade voor een complete BBQ-ervaring. Met The Black Flank Steak voeg je een stukje veelzijdigheid en smaak toe aan je BBQ-repertoire.  🔥🥩 Bekijk hier onze flanksteak recepten

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €12,60

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund - Carpaccio

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund - Carpaccio

    5 reviews

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund - Carpaccio 20 st * 45 gram

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €23,95

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund -Cote de Boeuf dry-aged Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund -Cote de Boeuf dry-aged

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund -Cote de Boeuf dry-aged

    9 reviews

    Nog 30 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dry Aged Côte de Boeuf – Waards Rund Als je een echt bijzonder stuk rundvlees zoekt voor op de BBQ, dan is de dry aged Côte de Boeuf van het Waards Rund een absolute topper. Dit ambachtelijke, oer-Hollandse vlees komt uit het Groene Hart van Nederland en staat bekend om zijn pure, volle smaak. Het geheim? Alles draait om de zorg en aandacht waarmee deze runderen worden grootgebracht. De Rubia Gallega-runderen grazen in de Snelrewaard, langs de oevers van de Hollandse IJssel. In de stal krijgen ze een uitgebalanceerd menu van biologische soja, maïs, bierbostel, suikerbieten, aardappelvezels, hooi, stro en kruiden – allemaal met klassieke muziek op de achtergrond. Dit resulteert in vlees van topkwaliteit, dat vervolgens 21 dagen dry aged wordt. Door deze rijping verdampt het vocht langzaam, terwijl natuurlijke enzymen hun werk doen. Het resultaat? Een intensere smaak en een heerlijk malse structuur. Op de BBQ komt dit stuk vlees pas echt tot zijn recht. Grill de Côte de Boeuf eerst indirect op lage temperatuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 48°C. Laat het daarna rusten en schroei het vervolgens dicht boven hoog vuur voor die karakteristieke, krokante buitenkant. Snijd het in mooie plakken en geniet van de volle, robuuste smaak. Dit is rundvlees zoals het bedoeld is – eerlijk, krachtig en met een diepgang die je niet snel vergeet.

    Nog 30 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,26

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse Truffel Hamburger Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse Truffel Hamburger

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waardse Truffel Hamburger

    4 reviews

    Nog 120 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund – Waardse Truffel Hamburger:Luxe op je bord De Waardse Truffel Hamburger van het Waards Rund is de perfecte combinatie van sappig rundvlees en de verfijnde smaak van truffel. Deze burger is een luxe twist op de klassieke hamburger en brengt een unieke, rijke smaak die iedere vleesliefhebber zal bekoren. De hamburgers worden gemaakt van het hoogwaardige vlees van de Rubia Gallega-runderen, die grazen in het Groene Hart van Nederland. Het vlees heeft een rijke marmering en een pure smaak die perfect wordt aangevuld door de subtiele, aardse tonen van truffel. Door het gebruik van truffelolie of truffelbotermix krijgt de burger een extra diepgang en verfijning. De Waardse Truffel Hamburger is ideaal voor wie op zoek is naar een bijzondere en smaakvolle hamburger, die net dat beetje extra biedt voor een luxe BBQ of een speciaal diner. Bereidingstip: Koken voor de ultieme smaaksensatie Verhit je BBQ of bakpan goed voordat je de burgers bakt. Grill de burgers 3-4 minuten per kant op hoge temperatuur, zodat ze mooi bruin en krokant worden aan de buitenkant, terwijl ze van binnen sappig blijven. Omdat de burger al een heerlijke truffelsmaak heeft, is het niet nodig om te veel toegevoegde kruiden te gebruiken – een beetje zeezout en versgemalen zwarte peper is voldoende. Serveer de Waardse Truffel Hamburger op een zacht broodje en voeg toppings toe zoals een plakje gesmolten kaas, truffelmayonaise, sla, en eventueel een paar schijfjes gegrilde champignons. Deze luxe burger is een smaakvolle traktatie die je gasten zeker zal imponeren.

    Nog 120 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,50

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund - Tomahawk steak Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund - Tomahawk steak

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund - Tomahawk steak

    6 reviews

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund – Tomahawk Steak: De koning van de BBQ De Tomahawk Steak van het Waards Rund is een showstopper die iedere BBQ-liefhebber op zijn verlanglijstje heeft staan. Dit enorme stuk vlees is een ware blikvanger door het lange bot dat eraan blijft zitten, wat het de vorm van een tomahawk geeft. Het vlees zelf is rijk van smaak, malse en met een perfecte vetdooradering die het vlees extra sappig maakt tijdens het grillen. De Tomahawk is niet alleen een maaltijd, het is een ervaring. De Rubia Gallega-runderen van het Waards Rund grazen in het Groene Hart van Nederland en genieten van een uitgebalanceerd dieet met natuurlijke ingrediënten. Dit resulteert in vlees van uitzonderlijke kwaliteit, met een rijke marmering en een pure, authentieke smaak die je niet snel zult vergeten. Bereidingstip: Grillen voor een indrukwekkend resultaat De Tomahawk Steak vraagt om een bereiding op hoge temperatuur. Begin met het kruiden van het vlees met zeezout en versgemalen zwarte peper. Grill de steak op de BBQ boven direct vuur voor 4-5 minuten per kant om een mooie korst te krijgen. Zet de steak vervolgens op indirect vuur en laat hem garen tot de gewenste kerntemperatuur (52-54°C voor rosé). Laat het vlees na het grillen een paar minuten rusten zodat de sappen goed kunnen verdelen. Serveer de Tomahawk Steak op een houten plank voor een stoer effect en snijd het vlees in dikke plakken. Een klassieke chimichurri, knoflookboter of een pittige BBQ-saus maakt de smaak helemaal af. Deze steak is een feest voor de zintuigen en de perfecte keuze voor een speciale BBQ-avond.

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,55

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose