Nog 63 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
The Bastard Pizzasteen - Perfecte pizza, elke keer
Bak de perfecte pizza met The Bastard Pizzasteen! Deze stenen plaat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je pizza’s een knapperige korst en een perfecte textuur krijgen, alsof ze uit een echte steenoven komen.
Waarom kiezen voor de Pizzasteen?
Gelijkmatige Warmte: Zorgt voor een perfecte, krokante bodem.
Veelzijdig: Ook perfect voor het bakken van brood, focaccia of andere bakgerechten.
Duurzaam: Gemaakt van hoge kwaliteit materiaal voor langdurig gebruik.
Grill en bak als een pro met de The Bastard Pizzasteen.
Pizza, speltbrood, focaccia of een lekkere appeltaart: met de Baking Stone kun je je eigen bakkerij aan huis beginnen. Leg de steen op het rooster van je Big Green Egg en je krijgt brood met een knapperig korstje en pizza’s met een krokante bodem.
De Baking Stone is een van de favoriete accessoires onder EGG’ers. Leg de pizzasteen direct op het rooster (in combinatie met de convEGGtor) als je je EGG aansteekt zodat hij geleidelijk warm wordt. Omdat de Baking Stone hitte goed vasthoudt, kun je pizza’s en koekjes eenvoudig nog even warm houden voordat je ze serveert (al is de kans natuurlijk groot dat ze in no-time op zijn).
Nog 11 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
De heerlijkste steenovenpizza’s komen zo uit je kamado BBQ! Pizza bakken op je keramische BBQ doe je natuurlijk met de pizzasteen van Grill Guru. Deze pizzastenen zijn gemaakt van speciaal cordieriet keramiek en op zeer hoge temperaturen gefabriceerd, waardoor ze perfect bestand zijn tegen de hoge temperaturen die nodig zijn om pizza’s te bakken. Dankzij de uitstekende warmteverdeling krijg je een knapperige bodem en een perfect gebakken pizza, precies zoals je die uit een traditionele steenoven zou verwachten. Een must-have voor iedere pizza- en BBQ-liefhebber!
Nog 1 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Maak de lekkerste pizza's met deze steen uit cordieriet die bestand is tegen temperaturen tot 600°C. Ook geschikt voor brood, tortilla's, croissants ...De poreuze pizzasteen absorbeert het vocht, wat zorgt voor een lichte en krokante bodem!Instructies:1. Was de steen met de hand voor het eerste gebruik.2. Verwarm de steen 15 minuten voor in de oven of op de barbecue.3. Plaats de pizza voorzichtig op de steen.Onderhoud:- Laat de steen voldoende afkoelen.- Verwijder aangebakken resten met een plastic spatel.- Spel de steen met warm water, laat hem niet weken en gebruik geen zeep.- Laat de steen drogen in de lucht. Zorg dat hij volledig door is voor je hem opnieuw gebruikt.De pizzasteen zal naar verloop van tijd verkleuren, dit is normaal en zal geen effect hebben op de werking van de steen.
MERK
Point-Virgule
ARTIKELNUMMER
PV-KIT-8305
MATERIAAL
metaal, cordieriet
KLEUR
beige
LENGTE
343 mm
BREEDTE
343 mm
HOOGTE
10 mm
GEWICHT
1,72 kg
VAATWASBESTENDIG
Nee
Nog 8 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Ooni Losse Pizzasteen voor Karu 12, Karu 12G en Karu 2
Deze losse pizzasteen van Ooni is speciaal ontworpen voor de Ooni pizzaovens Karu 12, Karu 12G en Karu 2. De steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je altijd een perfect krokante pizzabodem krijgt. Een onmisbaar accessoire voor de beste pizzaresultaten in je Ooni pizzaoven.
Nog 16 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Onmisbaar in de PiRO is natuurlijk een pizzasteen. Deze steen is speciaal voor de PiRO gemaakt! De steen is 18 mm dik en houdt door zijn gewicht van 5 kilo de hitte goed vast.
Voor het gebruik van de steen warm je de kamado eerst lekker op (tot ca 200 graden) voordat je de deflectorplates (of conveggtor) boven de kolen plaatst en de PiRO in de kamado plaatst. Vervolgens sluit je de topvent (of margrietschijf) en open je het venster van de PiRO om te zorgen dat de hitte via de achterkant door de kamado stroomt en aan de voorzijde ontsnapt. Zo creeër je dezelfde luchtstroom als een traditionele pizzaoven en bak je de lekkerste pizza's! De temperatuur regel je dus niet meer met de topvent maar met het venster van de PiRO.
Een pizzasteen heeft bijna geen onderhoud nodig, alleen schoonvegen met een droge doek na gebruik en de aangekoekte ingrediënten eraf schrapen. Was de steen absoluut niet af met water, het water trekt in de steen, waardoor deze bij volgend gebruik zal breken!
Nog 8 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Wil je een heerlijke pizza maken op je barbecue? Gebruik dan de Grill Guru Pizza Invoegen. Het middenstuk is eenvoudig te verwijderen, zodat je het gemakkelijk kunt combineren met diverse accessoires zoals een gietijzeren pan, pizzasteen of grillrooster. Dankzij de handige handvatten kun je de Pizza Invoegen eenvoudig vastpakken en verplaatsen. Zo wordt het maken van pizza’s op de barbecue een fluitje van een cent!
Nog 1 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Ooni Losse Pizzasteen voor Koda 16
Deze losse pizzasteen van Ooni is speciaal ontworpen voor de Ooni pizzaoven Koda 16. De steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je altijd een krokante pizzabodem krijgt. Een essentieel accessoire voor het bakken van de perfecte pizza in je Ooni Koda 16 pizzaoven.
Nog 5 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
De Deep Dish Baking Stone is een praktische, keramische baksteen met een handige opstaande rand. Hierdoor kunt u deze niet alleen gebruiken om pizza’s in te bakken maar bijvoorbeeld ook als quiche– of taartvorm, om lasagne in te maken of een bepaald broodsoort. Door de perfecte warmteverdeling van het keramiek is een gelijkmatige garing garandeerd. De Deep Dish Pizza Stone heeft een diameter van 36 cm en is 5 cm hoog.
Ideaal voor het bakken van pizza’s, hartige taarten en brood. Geschikt voor de XL en L. Afmeting 36×5 cm
Nog 3 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Ooni Losse Pizzasteen voor Karu 16 en Karu 2 Pro
Deze losse pizzasteen van Ooni is speciaal ontworpen voor de Ooni pizzaovens Karu 16 en Karu 2 Pro. De steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je altijd een perfect krokante pizzabodem krijgt. Een essentieel onderdeel voor het bakken van heerlijke pizza's in je Ooni pizzaoven.