Pizza Prep
Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt
Pizzadeeg per 5 bollen verpakt
€13,49
Caputo Farina Caputo 00 Classica BLU 1 kg
Deze 00 bloem van Molino Caputo is een perfecte basisbloem voor in iedere keuken. Je kan met deze 00 bloem pizza bakken, maar ook brood en tal van Italiaanse dolci, zoals zoete broodjes of koekjes. Deze bloem is heel makkelijk te verwerken en het geeft een zacht en luchtig deeg. De ideale rijstijd voor deze bloem is ongeveer 2 tot 8 uur op kamertemperatuur. W-waarde: 220 – 240 (= gemiddeld sterke bloem)Eiwit: 11% – 11,5% Aanbevolen rijstijd: minimaal 8 -12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1 kg. // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.
€3,95
Caputo Farina Caputo 00 Cuoco Rossa 1 kilo
Pizzabloem tipo 00 ‘Cuoco’ van het Italiaanse merk Molino Caputo uit Napels. Deze bloem geeft een mooi elastisch en smaakvol pizzadeeg. Deze bloem is ideaal voor pizzadeeg (of brooddeeg) met langere rijstijden (meer dan 10 uur op kamertemperatuur of tot 72 uur in de koeling). W-waarde: 300/320 (= sterk)Eiwitgehalte: 13% – 13,5%Aanbevolen rijstijd: minimaal 10-12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1kg // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.
€3,95
Caputo Semola Rimacinata Caputo 1 kg
Fijn gemalen semola (griesmeel) van het Italiaanse merk Caputo. Geschikt voor de bereiding van o.a. pizzadeeg en brooddeeg. Je kan semola mengen met bijvoorbeeld 00-bloem voor een krokantere pizzabodem. Gebruik in dat geval ongeveer 10% tot 15% semola en 90-85% bloem. Pizzabakkers gebruiken semola ook wel op hun werkblad (al dan niet gemend met bloem) om te voorkomen dat het deeg plakt.
€3,95
Caputo PizzaBODEMS per 5 stuks verpakt
Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere*
€10,95
Caputo Caputo Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram
100% gedroogde Italiaanse bakkersgist van het merk Caputo. Deze gist is eenvoudig in gebruik. Je kan het direct toevoegen aan je bloem of meel. Eerst oplossen in water is niet nodig. Gedroogde gist gebruik je in een verhouding van 1/3 in vergelijking met verse gist. Deze gist is 24 maanden houdbaar bij koel en droog bewaren. De gist niet blootstellen aan direct zonlicht en temperaturen boven de 25 graden Celsius. Dit zal de werking beïnvloeden. Inhoud: 100g | Ingrediënten: bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491) | Bijzonderheden: glutenvrij
€7,95
Mutti Mutti Pomodori Pelati - Gepelde tomaten 425 ml
Gepelde tomaten voor het bereiden van uw eigen pizza of pasta. Origineel product uit Italie.
€2,45
Caputo Flammkuchenbodem
Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren
€19,95
Ooni Dual platform digital scale - weegschaal
Deze digitale weegschaal 'Dual Platform' van Ooni is gemaakt van zwart kunststof met twee roestvrijstalen weegplatforms. Het grote platform is bedoeld voor grotere hoeveelheden met een precisie van 1 gram en een maximum van 10 kilo. Het kleine platform weegt 0.10 gram precies met een maximum van 200 gram. Hierdoor is de weegschaal multifunctioneel, omdat hij gebruikt kan worden voor zowel het afwegen van pizzabloem als het afwegen van kleine hoeveelheden gist. De waarden zijn gelijktijdig zichtbaar op het dual lcd display. Het display is duidelijk af te lezen en de weegschaal is eenvoudig te bedienen. Belangrijkste kenmerken: Gemaakt van zwart kunststof met 2 roestvrijstalen weegplatforms Groot platform weegt tot 10 kilo, per 1 gram Klein platform weegt tot 200 gram per 0.10 gram De waarden zijn gelijktijdig zichtbaar op het dual display Eenvoudig te bedienen
€49,95
Caputo Caputo Glutenvrij meel "Fioreglut" 1kg
Dit glutenvrije meel Fioreglut van het Italiaanse merk Molino Caputo is een melange van natuurlijke ingrediënten die van zichzelf glutenvrij zijn of glutenvrij zijn gemaakt. De ingrediënten van deze melange zijn: boekweitmeel, rijst- en maiszetmeel, gemodificeerd TARWEzetmeel (=glutenvrij), voedingsvezels, dextrose, natuurlijk verdikkingsmiddel (guar). Dit glutenvrije meel is speciaal samengesteld voor het bakken van pizza en brood. Meer informatie, allergie-informatie en een basisrecept staan vermeld onder de productfoto.
€10,95
Caputo Pizzasaus Tetra 380 gram Cirio
Cirio Pizzasaus Tetra 380g - De perfecte basis voor je pizza Maak je pizza compleet met de Cirio Pizzasaus in een handige 380g Tetra verpakking. Gemaakt van rijpe, Italiaanse tomaten, biedt deze saus de perfecte balans van smaak en textuur voor een authentieke pizza. Waarom Cirio Pizzasaus? Authentieke Smaak: Gemaakt van 100% Italiaanse tomaten voor een rijke, verse smaak. Gemakkelijk te Gebruiken: Direct klaar voor gebruik, zonder extra voorbereiding. Perfect voor Pizza: Ideaal voor het bedekken van je deeg voor een heerlijke, professionele pizza. Maak elke pizza nog lekkerder met Cirio Pizzasaus.
€1,95
Pizza Kit
Geniet van de unieke smaak van zelfgemaakte pizza. Dat lukt gegarandeerd met de pizzamix, passata en kruidenmix uit dit pakket. Beleg je voorbereide deeg met je favoriete toppings of laat je inspireren door een van onze recepten. De PIZZA KIT bevat:- 1x Receptenboekje (met vlees, vis, en vegetarische pizza recepten)- 2x Mix voor pizzadeeg- 3x Tomatensaus- 1x Pizzakruiden Ingrediënten:Mix voor pizzadeeg: zachte tarwebloem type 00, 1,5% droge gist (Saccharomyces cerevisae, emulgator: E491), natuurlijke TARWEdesem.Dit product kan sporen van soja en mosterd bevatten.Tomatensaus: tomaten, zout, zuurteregelaar: citroenzuur.Herkomst tomaten: Italië.Pizzakruiden: zout, specerijen (paprikapoeder, chili, peper), kruiden (14% oregano, knoflook, 5% tijm), groenten (paprikavlokken).
€20,50