Recepten - Blog
Tags
-
Sticky Pork Belly Sandwich
Vorige week stonden we eindelijk weer in korte mouwen te grillen en gingen we aan de slag met een mooi stuk buikspek ZONDER zwoerd van...
-
Pizza Mozzarella, Prosciutto & Pesto uit de Gozney Tread
Wij hebben de nieuwe Gozney Tread uit mogen testen en daar uiteraard meteen een heerlijke pizza in bereid. Hiervoor gebruikten we een mooi pizzadeeg met...
-
Sticky Honey Soy Chicken
Sticky Honey Soy Chicken Deze week gaan we aan de slag met de Masterbuilt Gravity Serie 800. Hierop maken we een heerlijke Honing Soja kip...
-
Surf & Turf - The Black Tournedos met garnalen kreeftsaus
Pas kregen we een mooie uitdaging van Harold op de APP, een foto van een tournedos met daarop 2 garnalen en wat saus met de...
-
Maiskip Suprême uit de warme keuken.
Een éénvoudig maar heerlijk recept uit de Comebekk koekenpan. "Heb je ook een lekker recept om in de keuken te bereiden?" Deze vraag krijgen we...
-
Gelakte Wildzwijnfilet met gemengde paddenstoelen en knolselderijpuree
Eerst maken we de Glaze: Mix 100 ml balsamicoazijn, 1 teen knoflook uitgeperst, 45 ml honing en 1 tl mosterd, breng aan de kook en laat...
-
Hazenrug filet met spek en cranberrysaus
We spraken laatst jager Pieter van Waaij over wildbereiding. Hij gaf een suggestie voor pinwheels van hazenrug filet.Van Patricia (Green Exclusief) kregen we o.a. spruiten,...
-
Gestoofde Hertensukade met Pastinaakpuree met mosterd en Rode kool met appeltjes
Bij Green Exclusief kregen we van Patricia een pakket mee voor de rode kool en de pastinaakpuree.Je vindt de ingrediënten onderaan het recept.Eerst maken we...
-
STEAK FRITES - USA Prime Entrecote
Het was weer tijd voor een lekkere steak frites. Super basic, maar geweldig van smaak. We gebruiken 2 mooie entrecotes van USA PRIME met een...
-
HIGH & FAST - USA PRIME RIB EYE
Deze ribeyes zijn de top van het Noord Amerkaanse Black Angus rundvlees. De geweldige vetmarmering van deze steaks zorgt voor een smaakexplosie. Vooraf kruiden we...
-
BELGISCH ARDEENS STOOFVLEES MET LEFFE BRUIN
Voor het authentieke gevoel zijn we voor dit recept naar Bertogne in de Belgische Ardennen getrokken. In het bos van camping TroDoWay treffen we een...
-
WILDTRIO MET WILDSAUS
De bladeren kleuren, dus is het tijd voor wild. We gaan een wildtrio bereiden bestaande uit Hert, Wildzwijn en Haas. Maar eerst maken we een...