Recepten - Blog
Tags
-
BELGISCH ARDEENS STOOFVLEES MET LEFFE BRUIN
Voor het authentieke gevoel zijn we voor dit recept naar Bertogne in de Belgische Ardennen getrokken. In het bos van camping TroDoWay treffen we een...
-
WILDTRIO MET WILDSAUS
De bladeren kleuren, dus is het tijd voor wild. We gaan een wildtrio bereiden bestaande uit Hert, Wildzwijn en Haas. Maar eerst maken we een...
-
Cardiff Crack - Black Apron 180 dagen graan gevoerde Tri Tip
Seaside Market in Cardiff by the Sea in Californië serveert een Burgundy Pepper Tri Tip met de naam Cardiff Crack. Dit omdat hij verslavend lekker...
-
Spicy Iberico Cheeseburger
Iberico is natuurlijk topklasse varkensvlees afkomstig van het eikeltjes knabbelende Spaanse Zwartpoot varken. Je vindt het terug in deze hamburgers met een lekker vetgehalte. Na...
-
Tomahawk - van 200 dagen graan gevoerd Australisch Angus Pastoral rund
Het blijft natuurlijk één van de stoerste stukken vlees om te presenteren, de Tomahawk! Hier hoef je aan smaak niets toe te voegen. De runderen...
-
Smoked JC Wheel met appeltjes en salie
Onze beroemde JC worstjes zijn nu ook gerookte verkrijgbaar in 50-, en 100 cm uitvoering. Dit keer gingen we aan de slag met 50 cm...
-
Dutch Oven Blue Berry French Toast - The best Outdoor breakfast.
Afgelopen weekend zaten we midden in het bos met een kampvuur en lekkere stukken vlees. Maar ook voor het ontbijt de volgende ochtend wilden we...
-
Normandische kipdij Stoof / Poulet à la Normande
Normandische kipdij Stoof / Poulet à la Normande Soms maak je van die recepten die je vooraf gewoon lekker lijken, maar die je echt wegblazen...
-
Campfire Cowboy Steak
We stoken het vuur weer hoog op en hangen het Petromax Rooster in de Tripod Hierop leggen we een gietijzeren rooster. We hebben een heerlijke...
-
Gegrilde Noorse zalm met avocado koriandersaus
Naast een mooi vleesassortiment hebben we ook garnalen, tonijn en zalmzijdes bij Beef Exclusief. Deze keer gebruiken we een zalmzijdedeel van 700 gram en deze...
-
SALADE NIÇOISE MET GEGRILDE TONIJN EEN DROOMRECEPT
Nog even dat heerlijke vakantiegevoel terughalen en dromen van een lunch in een Frans havenstadje. Klotsende golven tegen de vissersbootjes en het tikken van de...
-
The Black Flanksteak met Golden Steak Rub, Hash Browns en kruidenolie
Hash Browns is een typisch Amerikaans recept en heerlijk als bijgerecht. Je kunt deze maken in een wafelijzer, maar je kunt ze ook ’smashen’ in...