Pizza Mozzarella, Prosciutto & Pesto uit de Gozney Tread
Wij hebben de nieuwe Gozney Tread uit mogen testen en daar uiteraard meteen een heerlijke pizza in bereid.
Hiervoor gebruikten we een mooi pizzadeeg met 60% hydratatie en een rijstijd van 6 uur.
Uiteraard gaat hier een heerlijke pizzasaus op van Mutti tomaten en wat in knoflook en bruine batardsuiker gefruite uitjes als laatste gaat in de saus nog wat oregano en is dit geheel is gemixt in de blender.
Op deze saus leggen we een mooi laagje gedroogde mozzarella en daarop stukjes prosciutto. Tussen de ham leggen we wat verse mozzarella, uiteraard uitgelekt en gescheurd, niet gesneden.
Op deze mozzarella doen we toefjes pesto en dan lanceren we deze pizza in de 12" Gozney Tread.
De steen is ruim 400 graden en de flakkerende zijvlam gratineert de kaas geweldig. Blijf erbij en draai op tijd want met een goeie 60 seconden is deze pizza gaar.
Volgende week komen de eerste Gozney ovens aan bij Beef Exclusief om uitgeleverd te worden.