Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

62 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    9 reviews

    Nog 168 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef - hamburger Een super juicy burger van het Black Angus rund met precies de juiste hoeveelheid vet.Ook perfect geschikt voor een Smashed Burger Oklahoma Fried Onion Burger - A Hommage to American Gastronomy Dit is de meest pure vorm van American Fast Food. 4 ingrediënten, that’s it: Burger - Buns - Cheddar Cheese - 3 White Onions We gebruiken 3 van onze Black Angus Burgers voor 2 broodjes. Van de 3 burgers kneden we 4 balletjes. De 3 zoete witte uien snijden we dun op een eenvoudige mandoline. Het is belangrijk dat de ringen heel dun zijn. Met de hand heel dun snijden kan natuurlijk ook. We stoken onze Feuerhand Pyron op en plaatsen de grill ring. Uiteraard is het veel imposanter om dit op een OFYR te bereiden, maar de Pyron is een praktisch en handzaam alternatief. Je kan ook een grillplaat in je kamado plaatsen. We snijden de burgerbroodjes doormidden en bestrijken het snijvlak met wat olijfolie. Als de grillring een temperatuur heeft tussen de 200 en 250 graden (ook de grillring heeft verschillende temperatuur zones van binnen naar buiten gemeten) leggen we de broodjes even met de snijkant op de plaat. Als deze een klein beetje kleuren halen we ze er af en leggen de 4 burgerballetjes op de plaat. Nu wordt het tijd om de burgers te ‘smashen’. In de shop hebben we hiervoor een officiële Smash Burger Tool Maar wij gebruiken gewoon even een kleine gietijzeren skillet die we goed aandrukken. Hoe platter hoe mooier. Het aandrukken zorgt ook meteen voor een mooie crust. Op de smashed burgers leggen we nu royaal uienringen en dit laten we even garen. Zorg dat de uien op en rond de burgers liggen dat zorgt voor een mooi verschil in garing. Als de uien naast de burger goed kleuren is het tijd om de burgers inclusief uien te ‘flippen’. De burgers liggen hierna dus op een bedje van uien te garen. Op de burger leggen we wat Cheddar Cheese, kies hiervoor de echte en geen plastic namaak. Op 2 burgers leggen we nu de 2 helften van het broodje. Het idee is dat de stoom van vlees en uien in het broodje trekt. Waarom dan niet op alle 4 de burgers een deel van het broodje? Geen idee, maar wie zijn wij om te zeggen dat ze het in Oklahoma fout doen. Als de kaas gesmolten is halen we het kapje er af en halen het broodje kompleet met cheesburger en ui van de plaat en keren deze om. Hierop leggen we eventueel nog wat losse uien van de grillring en daarop de volgende smashed burger met de uien onderop en de kaas bovenop. We hebben nu de volgorde broodje, kaas, smashed burger, uien, uien, smashed burger, kaas en toppen af met het broodje. Geen saus, geen sla, geen mayo of ketchup, eventueel kan je er wel een plakje augurk op leggen. We eten de super juicy burger met wat frites en wat salade ‘on the side’ Dit is echt een super simpele burger, maar één van de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Daarnaast is bakken op de ring rond het vuur altijd sfeervol en leuk om te doen.

    Nog 168 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,45

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst" Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    6 reviews

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef / Flat Iron Sukade "gesplitst" We kennen de sukade vooral als oma’s stoofvlees, dit uren sudderen was nodig om het taaie vlies op te laten lossen. Door de sukade te splitsen en het vlies te verwijderen ontstaat een heerlijke malse steak die perfect high & fast af te grillen is op de BBQ.  Deze sukade komt van het black Angus rund wat garant staat voor een heerlijk volle smaak en malsheid.   Recepttip:GEGRILDE BLACK ANGUS SUKADE MET KRUIDEN OLIE EN CHUTNEY Een gegrilde sukade is echt super lekker. Om een sukade te kunnen grillen i.p.v. te stoven moet deze normaal gesproken wel eerst gesplitst worden. De zeen middenin de sukade moet er uit, want onder de 65 graden is die super taai.Onze sukades zijn al gesplitst dus die kunnen zo op het vuur. Wij kozen voor onze graan gevoerde Black Angus sukade. De graan voering zorgt voor een mooie vetmarmering in het vlees. De Chutney:Eerst zetten we de Chutney op in een kleine Dutch Oven.Doe 230 gr. zilveruitjes, 75 gram rozijnen 1,5 eetlepel honing, 2 kruidnagels, 7 jeneverbessen, 60 cc droge witte wijn en 60 cc witte port in de Dutch Oven en laat dit rustig pruttelen tot het vocht weg is en de uitjes zacht zijn. Houd er rekening mee dat dit 45-60 minuten kan duren.Verwijder dan de kruidnagels. Kruidenolie:Pel de knoflook, rits de kruidentakjes en maak de peper schoon. Dan mengen we de kruidenolie: Doe 250 ml olijfolie, 5 knoflooktenen, 0,5 ui, 1 kleine chilipeper zonder zaadjes, wat takjes verse thijm, 15 gr. rozemarijn, 1/2 eetlepel zeezout in een kom en meng dit in de blender. Terwijl de Chutney pruttelt smeren we nu de sukade rondom in met de kruidenolie. En steken de Big Green Egg aan.We plaatsen het gietijzer rooster boven direct vuur en laten hem ca. 200 graden worden.De sukade gaat op de grill en even later draaien we deze een kwartslag voor een mooie grill ruit.Dan draaien we hem om en herhalen de handeling. Ondertussen bestrijken we de bovenkant weer met wat olie.Na 2 kanten grill ruit leggen we de sukade hoger op het RVS rooster om door te garen naar een kern van 49 graden. Net op het moment dat ik de Meater plaats krijg ik een melding voor een software update van 6-8 minuten. Tja, altijd vooraf je spullen klaar zetten…Gelukkig hebben we ook nog een fast thermapen om te meten en komt het allemaal goed. We leggen het vlees nog 10-15 minuutjes weg om te rusten en snijden de sukade dan in mooie plakken.Over het vlees verdelen we de chutney. Ook deze sukade was weer super.

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,04

  • Bijna uitverkocht The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    2 reviews

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV Voor de echte BBQ-liefhebber mag de bavette, ook wel bekend als flapmeat, niet ontbreken. Met The Black Bavette haal je een stukje vakmanschap in huis dat iedere grillervaring naar een hoger niveau tilt. Afkomstig van het hoogwaardige Black Angus-rund uit Uruguay, krijg je vlees van dieren die 120 dagen graan gevoerd zijn. Dit zorgt voor een mooie vetmarmering en een smaak die je gegarandeerd bijblijft. De Black Angus-runderen staan bekend om hun natuurlijke leefomgeving en de zorg die boeren aan de dieren besteden. Uruguay, met zijn uitgestrekte graslanden, biedt een ideale omgeving voor deze runderen om vrij te grazen. Dat proef je terug in de rijke en volle smaak van de bavette. Bereidingstip: laat het vlees schitteren De bavette is een werkspier en heeft daardoor een stevige, maar malse structuur als je hem goed bereidt. Dit stuk vlees komt het beste tot zijn recht als je het kort en op hoge temperatuur grilt. Zorg dat je BBQ goed heet is en schroei de bavette kort aan beide kanten dicht. Laat hem daarna even rusten, zodat de sappen zich goed verdelen. Snijd altijd haaks op de draad van het vlees voor de perfecte bite. Of je hem serveert met een chimichurri, een frisse salade, of gewoon puur natuur: deze bavette is altijd een showstopper. Met The Black Bavette maak je van je BBQ-sessie een echte culinaire ervaring. Ga jij hem proberen? 🥩🔥 Bekijk hier onze Bavette recepten

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,00

  • Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks

    Nog 45 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Platte Valley Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks   GRAAN GEVOERD RUNDVLEES UIT NOORD-AMERIKA. Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben. De Platte Valley strekt zich uit van Colorado tot Nebraska en wordt gekenmerkt door haar uitgestrekte grasheuvels. Uitsluitend Black Angus dieren, vrij geboren in de vallei, genieten van de ruimte en de frisse buitenlucht in dit enorme gebied. Daarna worden ze gevoed met een speciaal graandieet dat 160 tot 180 dagen duurt. Dit dieet is het resultaat van jarenlange ervaring en draagt bij aan de ontwikkeling van het zo geliefde intramusculaire vet in het vlees. Het programma is onderdeel van de Platte Valley Group, opgericht door de Viola Family. Deze familie werkt al sinds 1975 met rundvlees in Nebraska en breidde zich later uit naar Colorado. De uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit die de familie heeft is niet onopgemerkt gebleven. De Platte Valley Group staat dan ook bekend als een veteraan in de vleesindustrie, alom geprezen voor haar bijzondere producten. Aandacht voor elk dier wordt verkozen boven massaproductie.

    Nog 45 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,25

  • Jack's Creek Rib Eye - AUS Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    BIG FAT JACKS CREEK GRAIN FED RIB EYE  Jacks Creek, het blijft echt een van onze favoriete ‘merken’.400 gram Graan gevoerd Black Angus uit Australië met een schitterende marmering.Gewoon lekker basic een half uurtje in een bakje met bier honing en rozemarijn leggen, wat zout er op en grillen.Persoonlijk houd ik bij zo’n dikke malse rib eye van ‘ as rare as you dare’. Zeg maar zoals je een tonijnsteak grilt.Hier zal iedereen een mening over hebben, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De honing carameliseerd mooi op de grill en geeft net een zeker sweetness aan de korst.Uiteraard even netjes laten rusten en nog even wat grove peper knoflook mik er overheen malen en klaar. Jack’s Creek Rib Eye Steak Jack’s Creek (winnaar van de World Steak Challenge 2015) is echt de top op het gebied van Australisch rundvlees. De van oorsprong Ierse familie Warmoll heeft een farm in het Australische Willow Tree genaamd Big Jack’s Creek. Een gebied met betrouwbare regenval en een klimaat vergelijkbaar met het mediteraanse. Hier houden zou Black Angus en Wagyu runderen.De Black Angus runderen worden uiteindelijk 150 tot 170 dagen graan gevoerd wat resulteert in een mooie vet adering, de smaakmaker van een een mooi stuk BBQ vlees. Wat een super mals stuk vlees, echt de top onder de Black Angus Rib Eyes. Jack's Creek rundvlees is afkomstig van het 100% Black Angus rund. Dat geniet al lang een geweldige reputatie. Dit rund wordt tussen de 150 - 170 dagen graan gevoerd. Dat zorgt ervoor dat de ribeye zeer smaakvol is en extra mals. Het zit hem vooral in de marmering van het vlees. Jack's Creek rundvlees is daardoor ook zeer gezond. Het is goed voor de cholesterol en verlaagt de kans op kanker.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €14,95

  • Bijna uitverkocht Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Umi / Taurus Gold Diamanthaas - 200 dagen GV Dit exclusieve stuk vlees, afkomstig van Uruguayaanse Black Angus runderen, dankt zijn naam aan de karakteristieke, diamantvormige vetmarmering. Door de 200 dagen graanvoeding ontwikkelt het vlees een unieke structuur die je direct herkent aan de rijke dooradering. De Black Angus runderen uit Uruguay grazen eerst vrij in de uitgestrekte pampa's, voordat ze de laatste 200 dagen met een speciaal graandieet worden gevoed. Deze combinatie van vrije weidegang en intensieve graanvoeding zorgt voor een perfecte balans tussen smaak en textuur. Het resultaat? Een boterzacht stuk vlees met een complexe, volle smaak. Diamanthaas is een relatief onbekend deel uit de schouder van het rund, maar verdient absoluut meer aandacht. Het is een van de meest malse stukken vlees die je kunt vinden, zelfs nog malser dan veel bekendere premium delen. De fijne structuur en natuurlijke marmering maken het tot een waar genot op je BBQ. Voor de perfecte bereiding adviseren we je om de diamanthaas eerst op kamertemperatuur te laten komen. Bestrooi het vlees licht met zeezout en versgemalen peper. Gril het vervolgens direct op een hete BBQ (rond 230°C) voor een mooie korst. Vanwege de malse structuur is medium-rare (kerntemperatuur 54°C) ideaal voor dit stuk vlees. Na het grillen is het belangrijk om het vlees 5 minuten te laten rusten. Snijd de diamanthaas daarna tegen de draad in dunne plakken. Door de intense graanvoeding en de expertise van UMI in het selecteren van alleen de beste stukken, heb je gegarandeerd een stuk vlees van wereldklasse op je bord. Deze UMI Diamanthaas is perfect voor BBQ-liefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Het combineert de premium kwaliteit van Black Angus met de ambachtelijke selectie van UMI, wat resulteert in een uitzonderlijke BBQ-ervaring die je nog lang zal bijblijven.

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,99

  • Bijna uitverkocht The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV

    1 review

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV The Black Flank Steak – Een Favoriet voor de BBQ Voor wie houdt van smaakvol en veelzijdig vlees is The Black Flank Steak een must-try. Dit stuk vlees, gesneden van het Black Angus-rund uit Uruguay, blinkt uit door zijn fijne structuur en rijke smaak. Dankzij 120 dagen graanvoeding en de vrije uitloop op de Uruguayaanse graslanden heeft dit vlees een mooie balans tussen malsheid en karaktervolle bite. Wat maakt flank steak bijzonder? De flank steak komt uit de flank van het rund, een spier die volop gebruikt wordt. Dit zorgt voor een stevige structuur met intense smaak, perfect voor snelle bereidingen op hoge temperaturen. Door zijn dunne vorm is de flank steak bovendien snel klaar, waardoor je in een mum van tijd iets indrukwekkends op tafel zet. Bereidingstip: Grillen als een pro Een flank steak komt het beste tot zijn recht op een hete BBQ. Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen en wrijf het in met een goede marinade of een simpele mix van olijfolie, knoflook, zout en peper. Gril de steak direct boven de hete kolen en geef beide kanten ongeveer 2-3 minuten, afhankelijk van de dikte. Voor de perfecte bite snijd je de flank steak na het rusten haaks op de draad. Combineer het vlees met een frisse chimichurri, gegrilde groenten of een kruidige salade voor een complete BBQ-ervaring. Met The Black Flank Steak voeg je een stukje veelzijdigheid en smaak toe aan je BBQ-repertoire.  🔥🥩 Bekijk hier onze flanksteak recepten

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €12,60

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen Black Angus Beef Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen Beef Exclusief Ossenhaas Spiesen bestaat uit 5 heerlijke gemarineerde Black Angus runderspiesen van ca. 80 gram per stuk. Versneden uit de malse ossenhaas en op metalen spiesen geregen; klaar voor gebruik! PITTIGE BLACK ANGUS OSSENHAAS SPIESEN Deze mooie ossenhaas spiesjes hebben we eerst gekruid met de Angus & Oink Mexican Seasoning. Ze omschrijven hem zelf als volgt : "Deze Mexicaanse smaakmaker is diep, donker en woedend. Rijk aan typisch Mexicaanse smaken als chipotle en ancho chili met milde tonen van oregano en komijn.” Geschikt voor kip en varken, dus eigenwijs als wij zijn gebruiken we deze op de ossenhaasspiesjes. De MiniMax stoken we weer op en de spiesjes gaan op het gietijzeren rooster. Hou het kort, ze zijn lekker snel klaar en laat ze nog heel even rusten. Dan schenken we er nog wat Blues Hog Raspberry Chipotle BBQ Sauce over. Het zoete van frambozen en de warmte van de chipotle mixen heerlijk met de mexican rub en het Black Angus vlees. Een echt gerechtje is het natuurlijk niet. Simpel, letterlijk high and fast, maar echt super lekker met wat frites erbij. Echt eten voor op (je eigen) terras.

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €23,95

  • The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Picanha  - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Picanha  - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Picanha - 120 dagen GV

    2 reviews

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Picanha - 120 dagen GV The Black Picanha – De Ster van de BBQ Voor de echte BBQ-fanaat is The Black Picanha een onmisbaar stuk vlees. Afkomstig van het Black Angus-rund uit Uruguay, combineert dit juweel een volle smaak met een prachtige vetkap die zorgt voor ultieme sappigheid. De 120 dagen graanvoeding geven het vlees een fijne marmering en een rijke, authentieke smaak die je direct naar de Zuid-Amerikaanse BBQ-tradities brengt. Wat maakt picanha zo bijzonder? De picanha wordt gesneden uit het staartstuk van het rund, een deel dat bekendstaat om zijn stevigheid en intense smaak. De dikke vetkap bovenop smelt tijdens het grillen langzaam in het vlees, waardoor het heerlijk mals blijft en bomvol smaak zit. Dit is vlees zoals het bedoeld is – puur, krachtig en veelzijdig. Bereidingstip: Grillen op z’n Braziliaans Voor de perfecte picanha snijd je het vlees eerst in dikke plakken, met de vetkap intact. Kruid het eenvoudig met grof zeezout of een rub naar keuze en gril het direct boven hete kolen, eerst op de vetkant. Laat het vet goed smelten en karamelliseren, waarna je het vlees draait en rustig verder grilt. Voor een traditionele churrasco-ervaring kun je de picanha ook in dikke stukken rijgen op een spies en ze langzaam garen. Houd een kerntemperatuur aan van 52-55°C voor medium-rare en laat het vlees na het grillen even rusten voor je het aansnijdt. Met The Black Picanha breng je een stukje Brazilië naar je BBQ. Perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie, waarbij de smaak centraal staat. Leg jij hem binnenkort op het vuur? 🥩🔥

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,75

  • Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV

    2 reviews

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Umi / Taurus Gold Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV De UMI Bavette is een waar pronkstuk voor BBQ-liefhebbers die houden van karaktervol vlees. Dit bijzondere stuk, ook bekend als flap meat, komt van speciaal geselecteerde Uruguayaanse Black Angus runderen die 200 dagen lang met graan zijn gevoerd. Deze extensieve graanvoeding zorgt voor een buitengewone marmering die het vlees zijn kenmerkende, rijke smaak geeft. De bavette is een spier uit de buik van het rund en staat bekend om zijn grove vezels en intense vleessmaak. Het Black Angus ras, gecombineerd met de Uruguayaanse graslanden en de zorgvuldige graanvoeding, levert een product op dat zich kan meten met de beste stukken vlees ter wereld. Voor de perfecte bereiding is het cruciaal om rekening te houden met de specifieke structuur van de bavette. Begin met het vlees op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi het royaal met zeezout en versgemalen zwarte peper. Door de grovere structuur kun je dit stuk vlees wat pittiger kruiden dan andere premium delen. Gril de bavette direct op een zeer hete BBQ (250°C+) voor een krachtige korst aan de buitenkant, terwijl het binnenste mooi rosé blijft. Mik op een kerntemperatuur van 52-54°C voor het beste resultaat. Na het grillen is het essentieel om het vlees minimaal 10 minuten te laten rusten onder aluminiumfolie. Het belangrijkste moment komt bij het snijden: bavette moet je altijd dwars op de draad snijden in dunne plakken van ongeveer een halve centimeter. Dit zorgt ervoor dat je de malste stukjes vlees krijgt en de vezels niet taai worden. Deze UMI Bavette is het perfecte bewijs van hoe premium Black Angus vlees, 200 dagen graanvoeding en vakkundige selectie samenkomen in een buitengewoon stuk vlees. Ideaal voor de BBQ-liefhebber die houdt van vlees met een uitgesproken karakter en niet bang is voor een stukje vakmanschap op het rooster.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €38,00

  • Bijna uitverkocht Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Picanha - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Picanha - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Picanha - 200 dagen GV

    4 reviews

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Umi / Taurus Gold Picanha - 200 dagen GV De UMI Picanha is de onbetwiste koning van de BBQ - een stuk vlees dat zowel qua uiterlijk als smaak indruk maakt. Dit karakteristieke deel, met zijn kenmerkende vetkap, komt van speciaal geselecteerde Uruguayaanse Black Angus runderen die 200 dagen graan gevoerd zijn. Deze extensieve graanvoeding zorgt voor een superieure marmering en een complexe smaakbeleving die typerend is voor premium picanha. De picanha, ook bekend als staartstuk, dankt zijn bijzondere karakter aan de perfect ontwikkelde vetlaag aan de bovenzijde. Deze vetkap is essentieel voor de smaak en sappigheid tijdens het grillen. De combinatie van het Black Angus ras en de uitgebreide graanvoeding zorgt voor een mooie vetdooradering in het vlees zelf, wat resulteert in een uitzonderlijk smaakprofiel. Voor de traditionele bereiding snijd je de picanha in gelijke plakken tegen de draad in, waarna je deze in halvemaan-vorm op een spies rijgt. De karakteristieke vetkap blijft behouden en wordt licht ingekeept in een ruitpatroon. Bestrooi het vlees royaal met grof zeezout - meer heeft deze premium cut niet nodig. Op de BBQ kun je kiezen voor directe garing op het rooster of de authentieke methode aan het spit. Bij directe garing begin je met de vetkap naar beneden op een hete BBQ (230-250°C). Voor de perfecte medium-rare mik je op een kerntemperatuur van 54°C. De vetkap krijgt een goudbruine kleur en smelt langzaam over het vlees, wat zorgt voor een continue natuurlijke bastering. Na het grillen laat je de picanha 5-10 minuten rusten. Snijd het vlees vervolgens in dunne plakken tegen de draad in. Let op de draadrichting - die loopt in een lichte hoek door het vlees. Deze UMI Picanha is het schoolvoorbeeld van hoe premium Black Angus vlees, 200 dagen graanvoeding en vakkundige selectie samenkomen in een buitengewoon stuk vlees. Perfect voor de BBQ-liefhebber die houdt van een rijk, vol stuk vlees met een onmiskenbaar eigen karakter. Een absolute must voor elke serieuze grill-enthousiasteling.

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €36,15

  • Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks

    Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks

    Nog 70 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks Heerlijke Juicy burger met een mooi vetpercentageHet feest begint al op het moment dat je de Grupo Miguel Vergara doos in handen krijgt. Een super deluxe verpakking met daarin 2 duidelijk zichtbare, gesealde burgers. Deze hebben we uiteraard in de koelkast laten ontdooien en daarna even op adem laten komen. Op de markt halen we wat echte Cheddar Cheese, want op zo’n burger leggen we natuurlijk geen ‘plastic' plakjes. Verder selecteren we de Grate Goods Indiana Tomato Savoury Topping en de Grate Goods Mississippi Comeback Barbecuesaus. We pakken nog wat verse sla, augurk,een paar plakjes tomaat en burgerbroodjes en dan zijn we er klaar voor. We stoken The Bastard op met de rvs roosters er in. Een leggen we laag en een hoog met daaronder de platesetter. Temperatuur stoken we op naar 200 graden. Eerst snijden we de broodjes door en bestrijken de snijkant met olijfolie. Deze grillen we even direct heat op het rooster. Dat is niet alleen lekker, maar zorgt er ook voor dat ze minder ‘zompig’ worden van het vocht uit de burger, saus en topping. We grillen de burgers direct heat op het rvs en nadat we deze omdraaien leggen we een paar plakken Cheddar op de burger. We leggen ook de onderste helft van het broodje terug op indirect heat met wat plakken Cheddar Cheese. Dan leggen we het broodje met de gesmolten kaas op ons Baas Board en doen de Grate Goods Indiana Tomato Savoury Topping op de kaas. Daarop plaatsen we de burger met de gesmolten kaas, hierop gaat wat sla en de Grate Goods Mississippi Comeback Barbecuesaus. Dan nog wat dunne tomaatschijfjes en augurkplakjes en we dekken hem af met het kapje. De burger is echt super, de Tomato Savoury Topping zorgt voor een beetje pit en de tomaat en augurk voor frisheid. Mississippi Comeback Barbecuesaus zorgt weer voor een subtiele kruidige pittigheid. Al met al echt een superburger.

    Nog 70 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,40

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose