Recepten - Blog
Tags
-
Waards Rund Cote de Boeuf
We hebben er lang op moeten wachten, maar wat een heerlijk weer is het nu. Dus tijd voor de klassiekers. Deze prachtige Cote de Boeuf...
-
Reli’s favorite: Suckle Busters Texas Chili & Twice baked sweat potatoes
Reli’s favorite: SuckleBusters Texas Chili & Twice baked sweat potatoes Winner of Chile Peppers Magazine recipe two years in a row! Vorige week waren we...
-
Waards Rund Longhaas van de Tandoor Ring
De basis voor dit recept vonden we op de site van The Bastard maar uiteraard gaven wij er weer een eigen draai aan. De longhaas...
-
Spitgegrilde Waards Rund Bavette Rollade met gegratineerd courgette.
Deze stevig gekruide rollade komt van het Waards (Rubia Gallega) Rund. Deze Rubia Gallega runderen zijn vernoemd naar de streek van herkomst Galicië in het...
-
THE BEEF SHANK HAMMER
We beginnen op tijd, want we hebben een lange bereidingstijd voor de boeg. De hammer bestrijken we rondom met Di Lorenzetto olijfolie en bestrooien we...
-
12 INCH WAARDSE MEGABURGER
We hebben maar weer een lekker burgertje gemaakt. Als basis gebruikten we een mooi Brustiek van Bussing Brood en 3 Waards Rund Burgers. We stoken...
-
DRY AGED WAARDS RUND COTE DE BOEUF
We hadden een mooie Dry Aged Cote de Boeuf van het Waards Rund klaargelegd en een uurtje op kamertemperatuur laten komen. Hij is mooi vet...
-
Waardse Truffelburger
Deze keer kozen we voor de Waardse Truffel burger van 150 gram. De burger komt van het Waards Rund, een mooi stuk streekvlees uit Snelrewaard...
-
Gegrilde Waards Rund Entrecote in kruidenolie en met groentenchips
Gegrilde Waards Rund Entrecote in kruidenolie en met groentenchips De entrecotes leggen we een dag voor gebruik in de koelkast om rustig te ontdooien. Voor...
-
WAARDSE GOLDEN CHEESE BURGER
Gister voor de lunch een heerlijke Golden Cheeseburger van 200 gram gemaakt. Uiteraard kan je ze ook kleiner maken, maar waarom zou je?We beginnen met...
-
Longhaas / Hanger Steak met Sjalotjes in rodewijnsaus
Deze longhaas is een heerlijk smaakvol stukje vlees van het Waards Rund. Iets stugger maar toch supermals als je hem goed snijdt. Waards rund is...
-
VINTAGE BURGERS @ THE PIT
We gaan een paar Waardse Vintage burgers bereiden. De Vintage burgers zijn gemaakt van het Waards Rund en zijn grover en iets losser van structuur....