We hebben er lang op moeten wachten, maar wat een heerlijk weer is het nu. Dus tijd voor de klassiekers. Deze prachtige Cote de Boeuf komt van het waards Rund.
We hebben er lang op moeten wachten, maar wat een heerlijk weer is het nu.
Dus tijd voor de klassiekers. Deze prachtige Cote de Boeuf komt van het Waards Rund. We hebben het al vaker verteld, dit van oorsprong Spaanse Rubia Gallega rund wordt in de uiterwaarden van de Hollandse IJssel groot gebracht. een prachtig stuk streekvlees dus.
Uiteraard willen we niet te veel aan toevoegen aan dit mooie stuk vlees, dus gebruiken we alleen ‘de Steak’ van NOSKOS.
We brengen hem indirect op een kerntemperatuur van 50 graden en grillen hem dan nog even kort af op het gietijzeren rooster. Dan nog even rustig laten liggen en ondertussen grillen wij wat groene asperges op het RVS rooster.
We hebben ook nog een aardappel gepoft die serveren we met wat zure room.
De Cote de Boeuf is heerlijk zacht en sappig met een krokante, pittig gekruide korst.
We bereiden veel verschillende producten op onze kamado’s, maar de klassiekers als Cote de Boeuf, Rib eye etc. zullen nooit verdwijnen.
Bestel hier je Waards Rund Cote de Boeuf
We krijgen regelmatig de vraag of je bij ons alleen online en diepvries kunt bestellen? Wij hebben in de shop ook een uitgebreid assortiment vers en gebruiksklaar vlees in onze koeling, kom dus langs en vraag hier naar.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00