Recepten - Blog
Tags
-
Miguel Vergara Cote de Boeuf met uienpuree en gegrilde groene asperges - 300 dagen graan gevoerd, 21 dagen dry aged -
Cote de Boeuf is echt wel een favoriet bij ons in de testpit. En zeker deze van Miguel Vergara is een geweldig stuk vlees waar...
-
Miguel Vergara Angus Cote de Boeuf - 300 dagen Graan Gevoerd / 21 dagen DryAged -
Dit is wel het mooiste Angus vlees wat we in huis hebben. 900 Gram 300 dagen graan gevoerd voor een geweldige vetmarmering en vervolgens 21...
-
Rubia Gallega Cote de Boeuf in het bos
Eerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst. De Cote de Boeuf hebben we gekruid...
-
Waards Rund Cote de Boeuf
We hebben er lang op moeten wachten, maar wat een heerlijk weer is het nu. Dus tijd voor de klassiekers. Deze prachtige Cote de Boeuf...
-
DRY AGED WAARDS RUND COTE DE BOEUF
We hadden een mooie Dry Aged Cote de Boeuf van het Waards Rund klaargelegd en een uurtje op kamertemperatuur laten komen. Hij is mooi vet...
-
Waards Kalfs Cote de Boeuf met rode wijnsaus en Red Cabbage Cress puree
Wat een geweldig mooi en boterzacht stukje vlees is dit. Waards Kalf is een streekproduct uit de omgeving van het pittoreske Oudewater gelegen in het...
-
Cote de Boeuf - ‘The Chef Show’
De garing is perfect, met een heerlijke grillsmaak aan de buitenrand en de zachte smaak van de gesmolten kruidenboter. Echt een super ‘gerecht’.