Eerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst. De Cote de Boeuf hebben we gekruid met Southern Dutch BBQ All About the Steak rub en bereid op de Big Green Egg MiniMax.
We vertelden gister al over onze trip naar het hart van de Ardennen waar we een campfire chicken bereid hadden.
Maar op één kippie kan je natuurlijk geen weekend leven, dus hebben we ook een heerlijke Spaanse Rubia Gallega Cote de Boeuf bereid.
Eerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst.
De Cote de Boeuf hebben we gekruid met Southern Dutch BBQ All About the Steak rub en bereid op de Big Green Egg MiniMax.
Eerst hebben we hem indirect gegaard met het gietijzeren rooster onderin om alvast op te warmen, daarop de Conveggtor en daarop het RVS rooster met de Cote de Boeuf.
Bij een kerntemperatuur van 50 graden hebben we het RVS en de convector verwijderd en de Cote de Boeuf rondom afgegrild op het gietijzeren rooster.
Daarna nog even laten rusten.
Wat een stoer- en geweldig stuk vlees voor bij het kampvuur.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00