Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

The Black - Angus

10 producten


  • The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    2 reviews

    Nog 113 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Nog 113 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €17,70

  • The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Flank Steak - 120 dagen GV

    1 review

    Nog 43 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Nog 43 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • The Black - Angus / Don Pedro Picanha  - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Picanha  - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Picanha - 120 dagen GV

    2 reviews

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €28,35

  • The Black - Angus / Don Pedro Tri Tip - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Tri Tip - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Tri Tip - 120 dagen GV

    1 review

    Nog 133 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees Bekijk hier een lekker recept met deze Tri tip

    Nog 133 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €12,85

  • The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV

    Nog 65 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Nog 65 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €12,85

  • The Black - Angus / Don Pedro Tournedos - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Tournedos - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Tournedos - 120 dagen GV

    2 reviews

    Nog 106 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees Surf & Turf recept

    Nog 106 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €17,95

  • The Black - Angus / Don Pedro Entrecote - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Entrecote - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Entrecote - 120 dagen GV

    Nog 38 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Nog 38 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €5,25

  • The Black - Angus / Don Pedro Kogelbiefstuk / Rumpsteak - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Kogelbiefstuk / Rumpsteak - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Kogelbiefstuk / Rumpsteak - 120 dagen GV

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Het vlees is afkomstig van Angus runderen die zijn grootgebracht op de uitgestrekte groene weiden van Uruguay en gedurende 120 dagen een uitgebalanceerd dieet hebben gevolgd van zorgvuldig geselecteerd graan. Deze voedingswijze heeft geresulteerd in een prachtig gemarmerde steak met een diepe, rijke smaak en een sappige textuur. De rijping van het vlees zorgt voor een extra intensivering van de smaak en zorgt ervoor dat de natuurlijke sappen van het vlees behouden blijven tijdens het koken. Bij het bereiden van deze rumpsteak zal de smaakbeleving overweldigend zijn. De geur van gegrild vlees zal zich door de ruimte verspreiden en de eerste hap zal zacht en mals zijn, met een volle smaak van boterachtig vlees, gecombineerd met een lichte nootachtige ondertoon. Naarmate u verder geniet van de steak, zullen de smaken zich blijven ontwikkelen en wordt het vlees nog voller van smaak. Kortom, een rumpsteak van 120 dagen graan gevoederd Black Angus rund uit Uruguay is een smaakvolle en luxe keuze voor iedereen die van kwaliteitsvlees houdt. Verschil tussen rumpsteak en Tournedos: Rumpsteak en tournedos zijn beide populaire stukken vlees die vaak op menu's van restaurants te vinden zijn. Het belangrijkste verschil tussen rumpsteak en tournedos is echter de locatie van het vlees op het rund en de mate van malsheid. Rumpsteak komt van de achterkant van het rund en wordt gesneden uit de bilspier. Het is een stuk vlees dat veel beweging heeft gehad en heeft daarom een stevige textuur. Rumpsteak heeft een volle, robuuste smaak en is relatief goedkoop in vergelijking met andere steaks. Tournedos daarentegen wordt gesneden uit het malse gedeelte van de runderlende, dat zich in het midden van de rug van het rund bevindt. Het is een stuk vlees met weinig vet en een fijne structuur, en het is daarom vaak duurder dan rumpsteak. Tournedos wordt vaak beschouwd als een van de meest luxe stukken vlees vanwege de zachte textuur en delicate smaak. Over het algemeen is tournedos duurder en malser dan rumpsteak, maar beide kunnen op verschillende manieren worden bereid en kunnen heerlijk zijn op hun eigen manier, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en kookmethodes.   THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €5,65

  • The Black - Angus / Don Pedro Ossenhaas - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Ossenhaas - 120 dagen GV

    1 review

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €52,90

  • The Black - Angus / Don Pedro Chuck roll - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Chuck roll - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Chuck roll - 120 dagen GV

    Nog 54 op voorraad

    Chuckroll steak Deze steak wordt gemaakt van een van de meest smaakvolle en malse delen van het rund: de chuckroll. Maar wat maakt deze steak zo bijzonder? Allereerst wordt het rund gevoed met graan gedurende 120 dagen. Dit dieet zorgt voor een marmering van het vlees, waardoor het sappiger en smaakvoller wordt. De chuckroll wordt vervolgens zorgvuldig uitgesneden. Het resultaat? Een heerlijke steak met een rijke en volle smaak, die smelt in je mond. De marmering van het vlees zorgt voor een heerlijke smaak en een perfecte balans tussen vet en vlees. Serveer deze steak met een bijpassende saus, bijvoorbeeld een romige peper- of champignonsaus, en een frisse salade. Of maak er een complete maaltijd van met geroosterde groenten en aardappelen. Kortom, een 120 dagen graan gevoerde chuckroll steak is een ware traktatie voor de echte vleesliefhebber. Geniet van de heerlijke smaak en textuur en laat je verrassen door deze fantastische steak!   Chuckroll steak of ribeye? Hoewel zowel chuckroll steak als rib eye steaks beide afkomstig zijn van het rund, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Chuckroll steak wordt gesneden uit de chuck, het voorste deel van het rund, vlakbij de schouder. Het is een stuk vlees dat relatief veel bindweefsel bevat en daarom een iets sterkere smaak heeft. Het is ook iets minder mals dan rib eye steak, maar nog steeds erg smakelijk en populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.   THE BLACK, het winnen van een gouden & zilveren medaille in de World Steak Challenge 2019 in de eerste maand van introductie. THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK. Het beheersen van het productieproces van de veehouder tot aan de productie van het rundvlees maakt THE BLACK een volledig traceerbaar rundvleesmerk, van ‘farm to fork’. Het gemarmerde, sappige en malse rundvlees is het resultaat van het stressvrije en gezonde leven. THE BLACK rund heeft gemiddeld 10.000 m² leefruimte per dier. Met de grootste aandacht voor dierenwelzijn stelt THE BLACK nieuwe normen in de kwaliteit van rundvlees, deze kwaliteit werd beoordeeld tijdens de World Steak Challenge 2019 waar het goud en zilver werd toegekend. THE BLACK, met goud bekroond rundvlees

    Nog 54 op voorraad

    €7,35

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.