Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

3 producten


  • Wild Wild Hertenrack Wild Wild Hertenrack

    Wild Wild Hertenrack

    3 reviews

    Nog 58 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Wild - Hertenrack Een delicatesse voor op de BBQ Een hertenrack is een echte blikvanger op de BBQ. Dit malse en smaakvolle stuk vlees, met het ribbeen nog intact, is perfect voor liefhebbers van puur en ambachtelijk wild. Het vlees is fijn van structuur, subtiel van smaak en krijgt op de BBQ een heerlijke geroosterde buitenkant. Bereiding op de BBQ De beste manier om een hertenrack te bereiden, is door het langzaam te garen met een reverse sear-methode. Eerst laat je het indirect garen op een lage temperatuur van ongeveer 100-120°C tot een kerntemperatuur van 48-50°C. Vervolgens grill je het kort op hoge hitte voor een mooie korst. Laat het vlees daarna even rusten, zodat het sappig blijft. Smaakcombinaties Hertenvlees heeft een verfijnde wildsmaak die goed samengaat met krachtige kruiden zoals tijm, rozemarijn en jeneverbes. Een rub met knoflook, zwarte peper en zeezout versterkt de natuurlijke smaak. Wil je een extra luxe touch? Bestrijk het rack met een glaze van honing en balsamico of serveer het met een rodewijnsaus. Serveren Snijd het hertenrack na bereiding in mooie koteletjes en serveer het met gegrilde herfstgroenten, aardappelpuree met truffel of een frisse cranberrycompote. Zo maak je van een BBQ een culinaire wildervaring. Wil je jouw BBQ naar een hoger niveau tillen? Dan is een hertenrack een absolute aanrader! 🔥🍖

    Nog 58 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €22,50

  • Wild Wild Zwijn medaillons - ca. 200 gram 2 x ca. 90 gram Wild Wild Zwijn medaillons - ca. 200 gram 2 x ca. 90 gram

    Wild Wild Zwijn medaillons - ca. 200 gram 2 x ca. 90 gram

    4 reviews

    Nog 53 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Wildzwijnmedaillons Krachtig van smaak, perfect voor de BBQ Wildzwijnmedaillons zijn een absolute aanrader voor de BBQ-liefhebber die houdt van robuust en sappig vlees met een diepe wildsmaak. Dit vlees heeft een steviger structuur dan tam varkensvlees, maar blijft heerlijk mals als je het op de juiste manier bereidt. Bereiding op de BBQ Wildzwijnmedaillons lenen zich uitstekend voor grillen op middelhoog vuur. Het beste resultaat krijg je door ze kort en krachtig te schroeien op directe hitte en daarna indirect verder te laten garen. Een kerntemperatuur van 58-62°C zorgt voor een mooi rosé en sappig resultaat. Laat het vlees na het grillen even rusten, zodat de sappen zich goed kunnen verdelen. Smaakcombinaties De volle, nootachtige smaak van wildzwijn combineert goed met krachtige kruiden zoals tijm, rozemarijn en knoflook. Een marinade met rode wijn, balsamico en grove mosterd geeft extra diepgang, terwijl een lichte rooksmaak van hickory of eikenhout de BBQ-ervaring compleet maakt. Serveren Serveer de medaillons met gegrilde groenten, een stevige saus op basis van port of rode wijn, of combineer ze met een puree van knolselderij of zoete aardappel voor een extra volle smaakbeleving. Met wildzwijnmedaillons breng je een stukje puur en ambachtelijk wild naar de BBQ, ideaal voor liefhebbers van authentieke smaken.Bekijk hier meer wildzwijn medaillon recepten

    Nog 53 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,10

  • Wild Wild - Wild trio zwijn, haas -en hert Wild Wild - Wild trio zwijn, haas -en hert

    Wild Wild - Wild trio zwijn, haas -en hert

    2 reviews

    Nog 20 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    wildtrio - Hert, Wildzwijn en Haas WILDTRIO MET WILDSAUS De bladeren kleuren, dus is het tijd voor wild. We gaan een wildtrio bereiden bestaande uit Hert, Wildzwijn en Haas. Maar eerst maken we een lekkere wildsaus, dit doen we op de Foker Ben Brander in een Gietijzeren Petromax KR 1 sauspan. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel en 1 stengel bleekselderij (allemaal fijngesnipperd) even aan. Blus af met 200 ml wild- of rundfond, 200 ml rode wijn en 200 ml (kook-)room. Voeg 1 tl mosterd en 4 blaadjes laurier toe. Laat tot de helft inkoken. Zeef de saus en breng hem op smaak met Zeeuwsche Zoute Knoflookzout en verse peper. Voeg vlak voor gebruik nog een klontje boter toe. Ondertussen zetten we de Petromax skillet op de kamado om op te warmen en kruiden we het vlees met Zeeuwsche Zoute Puur. In de skillet doen we wat di Lorenzetto Olijfolie en boter. Als de pan goed heet is leggen we de stukjes vlees er in en arroseren deze met de hete olie/boter (gewoon de hete boter over het vlees scheppen). Zo kleuren de stukjes vlees mooi rondom. Ze hoeven niet lang, voor het hert en de haas houden we 50 graden kerntemperatuur aan voor het wild zwijn iets hoger. Het vlees laten we even rusten en we malen er nog wat verse peper over. We serveren het wild met een aardappel gratin, wat stoofperen en de wildsaus. Zowel het hert als de haas en het zwijn hebben een specifieke wildsmaak die heerlijk combineert met de wildsaus.

    Nog 20 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €8,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.