Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Churrasco Flambadou

Omschrijving

De Forged Flambadou is er niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om op een spectaculaire manier indruk te maken. Hete kolen, hoog vuur en druipend vet dat al sissend vlam vat en je gerecht een heerlijke smaak geeft.. het is een beleving op zich! Deze indrukwekkende wijze van bereiden brengt heerlijke smaken naar boven in vlees, vis of groenten en maakt je gerecht helemaal af.

De gietijzeren kegel van de flambadou is speciaal ontworpen om te worden verhit tot deze roodgloeiend is en kan dus direct in het vuur of in de kolen worden geplaatst. Wanneer de kegel gloeiend heet is kan het vet in de kegel worden gestopt, waarna het vlam vat, smelt en uit de onderste opening druipt. Dit brandende vet kan vervolgens op het stuk vlees, vis of een ander gerecht worden gesprenkeld om het extra smaakvol te maken.

Churrasco Flambadou

Productformulier

De Forged Flambadou is er niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om op een spectaculaire manier indruk te maken.... Lees meer

SKU: OLFlambadou
Barcode: 8720039623279

€44,95€24,95

Leverbaar: Levertijd 1 - 2 Werkdagen

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
      Heb je een vraag over dit product?

      Ons Beef Exclusief team helpt je graag verder! Klantenservice

      Stuur ons een berichtje!

      Bezoek onze showroomBezoek onze showroom

      Beef Exclusief
      Bredeweg 126
      2761KB Zevenhuizen
      Nederland
      Bekijk openingstijden

      Omschrijving

      De Forged Flambadou is er niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om op een spectaculaire manier indruk te maken. Hete kolen, hoog vuur en druipend vet dat al sissend vlam vat en je gerecht een heerlijke smaak geeft.. het is een beleving op zich! Deze indrukwekkende wijze van bereiden brengt heerlijke smaken naar boven in vlees, vis of groenten en maakt je gerecht helemaal af.

      De gietijzeren kegel van de flambadou is speciaal ontworpen om te worden verhit tot deze roodgloeiend is en kan dus direct in het vuur of in de kolen worden geplaatst. Wanneer de kegel gloeiend heet is kan het vet in de kegel worden gestopt, waarna het vlam vat, smelt en uit de onderste opening druipt. Dit brandende vet kan vervolgens op het stuk vlees, vis of een ander gerecht worden gesprenkeld om het extra smaakvol te maken.

      Customer Reviews

      Based on 1 review
      100%
      (1)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      M
      Michael Van de tonnekreek

      .

      Recent bekeken

      Footer image

      © 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

      • American Express
      • Apple Pay
      • Google Pay
      • iDEAL
      • Maestro
      • Mastercard
      • Shop Pay
      • Union Pay
      • Visa

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.