We hebben een heerlijke Waards Kalfsbavette bereid op The Bastard. Gewoon super simpel met een rucola, salade met balsamico creme en wat pijnboompitjes en een beetje friet ernaast. Eenvoudiger kan het bijna niet, maar super lekker.
We hebben een heerlijke Waards Kalfsbavette bereid op The Bastard. Gewoon super simpel met een rucola, salade met balsamico creme en wat pijnboompitjes en een beetje friet ernaast.
Eenvoudiger kan het bijna niet, maar super lekker.
Voor de rub gebruikten we Ruba Ruba van A&O, eigenlijk voor pork en poultry, maar wij zijn niet zo van de regels, en de sweet spicy smaak vonden we wel passen bij de zacht kalfssmaak.
Dus even ruba ruba, kamado op indirect, voorgaren tot een kern van 48 graden en dan even volgas afgrillen op het gietijzer. Even een wijntje in doen terwijl het vlees rust en dan een bordje opmaken met rucola, tomaat, gegrilde pijnboompitjes en wat balsamico Creme.
Let op dat je de Bavette haaks op de draad snijdt in dunne plakken.
Bestel hier je Waards Kalf bavette
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00