Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Recepten - Blog

Tags

  • WILDTRIO MET WILDSAUS

    WILDTRIO MET WILDSAUS

    De bladeren kleuren, dus is het tijd voor wild. We gaan een wildtrio bereiden bestaande uit Hert, Wildzwijn en Haas. Maar eerst maken we een...

    Lees meer 

  • 421920851_813528824122284_1801751899421519241_n

    Wild zwijn rack met zoete aardappel/wortelpuree, geflambeerde appel en calvadosrozijnen.

    We beginnen de dag met het vullen van een jampotje met rozijnen en Calvados en laten dit lekker intrekken. Bereiding: Eerst halen we restjes zilverskin...

    Lees meer 

  • 402634972_774762901332210_825781296811744018_n-1

    Wild Zwijn medaillons in champignon roomsaus

    Het zijn kleine stukjes van 90 gram per 2 verpakt, deze wild zwijn medaillons, maar zo lekker van smaak. Zeker nadat we ze gekruid hebben...

    Lees meer 

  • 398077118_763567689118398_1694321837809642795_n

    Hertenbiefstuk met wildsaus en zoete aardappelpuree

    Hertenbiefstuk is echt mooi vlees voor de herfst. En herfst was het gisteravond zeker. Terwijl de regen met bakken naar beneden kwam met bliksem flitsten...

    Lees meer 

  • 309621963_2066864340173850_185757120026356223_n

    Wild Zwijn stoof - Smokey Goodness style.

    We hadden weer een heerlijke herfstdag dus besloten we een wild zwijn stoof te maken uit het Smokey Goodness winterBBQ boek. Bij Beef Exclusief hebben...

    Lees meer 

  • 311903845_2060829487444002_7034115924592450206_n

    Hertenbiefstuk in rode wijnsaus met zoete hasselback aardappel, champignons en bospeentjes

    Een heerlijk herfstgerechtje, We beginnen met het wassen van de zoete aardappel en schillen de bospeentjes met een dunschiller. We laten er wat loof aan...

    Lees meer 

  • 255782289_1808342762692677_2484222200268940277_n-1

    Eendenborst uit de skillet met sinaasappel, rode kool krieltjes

    Eendenborst en sinaasappel is altijd een mooie combi maar met deze rode kool toch bijzonder.

    Lees meer 

  • 249675765_1798966620296958_728086268791033032_n-1

    Wildgoulash uit de Dutch Oven

    Een heerlijke wildstoof voor in de herfst maar zeker ook een tip voor straks in de decembermaand.We serveren het in gietijzeren pannetjes met een gegratineerd...

    Lees meer 

  • 246349406_1791813127678974_1599631715932594170_n

    Wild Zwijn procureur met sinaasappel en gember uit de Dutch Oven

    Of je hem uiteindelijk pulled of niet moet je zelf weten, maar de smaken van dit wild zwijn procureur gerecht zijn echt heerlijk. We gebruiken...

    Lees meer 

  • 244593274_1782805895246364_7648878910263278355_n

    Wild Zwijn Medaillons met Gebakken spitskool, paddestoelen en spek

    Weer zo’n heerlijk Wild herfstgerechtje voor deze mooie rustige herfstavonden. Simpeler dan dit kunnen we het bijna niet bedenken. Sterker nog we hebben het niet...

    Lees meer 

  • 244229191_1781416195385334_8679536194751753523_n

    Let’s get wild! Hertenbiefstukjes in rode port saus.

    Wij maken heerlijke hertenbiefstukjes in een rode portsaus met geroerbakte spruitjes in mooi passende herfstkleuren, het oog wil tenslotte ook wat. Voor we beginnen koken...

    Lees meer 

  • 243157213_1776736529186634_8611243002644923651_n

    Struisvogelbiefstuk met Licor 43 saus

    Het wordt weer tijd voor wild en als je dit nog nooit gegeten hebt is het nu echt hoog tijd! Wat een heerlijk restaurantwaardig stukje...

    Lees meer 

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.