Recepten - Blog
Tags
-
WILDTRIO MET WILDSAUS
De bladeren kleuren, dus is het tijd voor wild. We gaan een wildtrio bereiden bestaande uit Hert, Wildzwijn en Haas. Maar eerst maken we een...
-
Wild zwijn rack met zoete aardappel/wortelpuree, geflambeerde appel en calvadosrozijnen.
We beginnen de dag met het vullen van een jampotje met rozijnen en Calvados en laten dit lekker intrekken. Bereiding: Eerst halen we restjes zilverskin...
-
Wild Zwijn medaillons in champignon roomsaus
Het zijn kleine stukjes van 90 gram per 2 verpakt, deze wild zwijn medaillons, maar zo lekker van smaak. Zeker nadat we ze gekruid hebben...
-
Hertenbiefstuk met wildsaus en zoete aardappelpuree
Hertenbiefstuk is echt mooi vlees voor de herfst. En herfst was het gisteravond zeker. Terwijl de regen met bakken naar beneden kwam met bliksem flitsten...
-
Wild Zwijn stoof - Smokey Goodness style.
We hadden weer een heerlijke herfstdag dus besloten we een wild zwijn stoof te maken uit het Smokey Goodness winterBBQ boek. Bij Beef Exclusief hebben...
-
Hertenbiefstuk in rode wijnsaus met zoete hasselback aardappel, champignons en bospeentjes
Een heerlijk herfstgerechtje, We beginnen met het wassen van de zoete aardappel en schillen de bospeentjes met een dunschiller. We laten er wat loof aan...
-
Eendenborst uit de skillet met sinaasappel, rode kool krieltjes
Eendenborst en sinaasappel is altijd een mooie combi maar met deze rode kool toch bijzonder.
-
Wildgoulash uit de Dutch Oven
Een heerlijke wildstoof voor in de herfst maar zeker ook een tip voor straks in de decembermaand.We serveren het in gietijzeren pannetjes met een gegratineerd...
-
Wild Zwijn procureur met sinaasappel en gember uit de Dutch Oven
Of je hem uiteindelijk pulled of niet moet je zelf weten, maar de smaken van dit wild zwijn procureur gerecht zijn echt heerlijk. We gebruiken...
-
Wild Zwijn Medaillons met Gebakken spitskool, paddestoelen en spek
Weer zo’n heerlijk Wild herfstgerechtje voor deze mooie rustige herfstavonden. Simpeler dan dit kunnen we het bijna niet bedenken. Sterker nog we hebben het niet...
-
Let’s get wild! Hertenbiefstukjes in rode port saus.
Wij maken heerlijke hertenbiefstukjes in een rode portsaus met geroerbakte spruitjes in mooi passende herfstkleuren, het oog wil tenslotte ook wat. Voor we beginnen koken...
-
Struisvogelbiefstuk met Licor 43 saus
Het wordt weer tijd voor wild en als je dit nog nooit gegeten hebt is het nu echt hoog tijd! Wat een heerlijk restaurantwaardig stukje...