Wat dacht je van deze Black Angus Tomahawk van een kleine 1,5 kg en een lengte van krap 60 cm? Hoe gaaf is dat om deze op een mooie Pyron te bereiden/
Alleen wat zeezout er op, voor de zekerheid een slagerstouwtje er omheen (als het vet smelt loop je soms het risico dat de tomahawk los scheurt), Feuerhand Pyron opstoken, Meater er in, that’s it!
Met de infrarood thermometer houden we de temperatuur van de plaat in de gaten en vullen we op tijd het hout bij.
Door te schuiven naar de binnen en buitenkant van de ring heb je invloed op de temperatuur.
De hete plaat zorgt dat het vlees mooi carameliseert.
Als de Meater 49 graden kerntemperatuur aangeeft halen we hem er af en laten hem even rusten in folie.
Dan wat verse peper er over heen malen en serveren.
Zeg nou zelf is dit een BAD ASS TOMAHAWK of niet?
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00