Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Beef Exclusief workshops

In een sfeervolle werkruimte van 125 m2 worden alle voorbereidingen gedaan aan professionele werktafels.
Tevens zijn hier een horecakeuken, bar en spoelkeuken aanwezig.
In de sfeervolle veranda met glazen schuifwanden staan alle kamado's klaar om aan de slag te gaan.

Welke workshop past bij jou?

De basis, kamadovaardigheid:
De Kamado Kickstart workshop is de basis voor elke kamado liefhebber.
In 4,5 uur leert Gertjan je precies hoe de kamado werkt; Hoe je hem aansteekt, welke roosters je gebruikt en hoe je de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunt beheersen.
Hoe en waarom pas je bepaalde technieken toe. Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc.
Na deze cursus heb je de basiskennis om heerlijke recepten te bereiden op je kamado. Eigenlijk is dit je kamado vaardigheidsbewijs.

Thema Workshops:

Heb jij de Kamado Kickstart Workshop gevolgd en/of weet jij al precies hoe een kamado werkt en hoe je deze op temperatuur houdt?
Dan is het tijd voor onze thema workshops. Hierin hebben we een ruime keuze, van Kamado kickstart tot Mexican BBQ en van Big Green Egg tot Street Food.
In deze workshops, gegeven door onze enthousiaste pitmasters gaan we helemaal los op bepaalde thema’s.
Je leert hier van de experts specifieke bereidingen en het gebruik van accessoires. Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer.

Next level:

Heb jij de basis kamado Kickstart Workshop gevolgd en heb je daarna thuis een tijdje ervaring opgedaan? Mogelijk heb je ook al thema workshops gevolgd.
Dan is het tijd voor de volgende stap, de fijne kneepjes zoals dat heet.
Nu kan je inschrijven voor de Kamado Next Level Workshop.
We gaan op zoek naar verschil in smaak door rookhout, keuze van rooster/pan en soort hitte, proeven en praten over smaak en malsheid.
Na deze workshop schrik je van geen enkel BBQ recept, sterker nog, je gaat BBQ recepten van anderen doorontwikkelen door smaak toe te voegen en durft zelf volop te experimenteren.

WORKSHOPS

13 producten


  • Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop - Gertjan van Dijk

    Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop - Gertjan van Dijk

    20 reviews

    Kamado Kickstart Workshop: De ‘verplichte’ basis voor elke kamado-bezitter Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd alles over de werking van je kamado. Wat kan je verwachten? De doelstelling van Gertjan is niet om jullie te leren hoe je gerechten bereidt.Het doel is jullie leren hoe de kamado precies werkt. Hoe je hem aansteekt, welke roosters je gebruikt en hoe jullie de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunnen beheersen en dat gedurende uren achter elkaar.Hoe en waarom je bepaalde technieken toepast. Bijvoorbeeld waarom gebruik je directe- of waarom indirecte warmte opstellingen. Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc. In 3,5 uur tijd weet je precies hoe het apparaat werkt en in 4,5 uur kan je hem op 5 graden nauwkeurig instellen en houden.Na deze workshop heb je inzicht gekregen hoe je kamado werkt en kan je de mooiste gerechten maken. Wat ga je doen? Valt er ook iets te proeven? hoor ik je meteen denken.Uiteraard, jullie zijn tenslotte te gast bij Beef Exclusief. Per team van twee gaan jullie aan de slag met een Large en een Compact kamado. Hierop ga je samen een eigen 3 gangen menu bereiden. Zo leer je in de praktijk de geleerde technieken toepassen en wordt je ook nog eens beloond met heerlijke (eigen)bereidingen. De Pitmaster: Gertjan van Dijk Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Zijn leven bestaat grotendeels uit het geven van workshops en masterclasses. De afgelopen jaren waren dat er gemiddeld zo’n acht per week. Inmiddels hebben honderden pitmasters in spé de uitleg van Gertjan gevolgd en is deze voor iedereen begrijpbaar. Daarnaast geeft hij antwoord op al je vragen of deze nu om een Big Green Egg gaan of een ander type kamado maakt daarbij niet uit. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus leert je de basiskennis die elke kamado-bezitter zou moeten hebben. Of je de nieuwe kamado net uit de doos gehaald hebt of al een paar jaar aan het experimenteren bent maakt niet uit. De uitleg van Gertjan wordt door deelnemers omschreven als rustig, overzichtelijk, duidelijk en vakbekwaam. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Elke vraag wordt zonder probleem beantwoord en wij garanderen dat elke cursist na afloop zegt dat hij veel geleerd heeft. Hier durven we gerust: “Niet goed, geld terug” op te zeggen.3. Is er ook een vervolg cursus?Die is er zeker. Maar we adviseren altijd om na het volgen van de basiscursus eerst thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met de geleerde technieken.Uiteraard is het vervolgens leuk om door te gaan voor de ‘Next level Masterclass'. Maar pas op, voor je het weet ben je verslaafd... Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Workshop Klaar voor de volgende stap? - Kamado Next Level Workshop - Gertjan van Dijk

    Workshop Klaar voor de volgende stap? - Kamado Next Level Workshop - Gertjan van Dijk

    2 reviews

    De vervolg workshop voor iedere kamadobezitter die meer wil weten over techniek en smaak.Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd hoe jij met je kamado indrukwekkende bereidingen kunt maken. Na de Kamado Kickstart workshop ben jij de held van de familie en je vriendengroep en dat smaakt natuurlijk naar meer. De basistechnieken heb je vinmiddels volledig onder de knie en je hebt al veelvuldig met je kamado heerlijk gerechten bereid. Nu is het tijd voor de volgende stap, de fijne kneepjes zoals dat heet.   We gaan op zoek naar verschil in smaak door rookhout, keuze van rooster/pan en soort hitte. We gaan als groep verschillende bereidingen doen en daarbij praten over smaak en malsheid.   Na deze workshop schrik je van geen één BBQ recept, sterker nog je gaat BBQ recepten van anderen doorontwikkelen door smaak toe te voegen en durft zelf volop te experimenteren. In deze workshop wordt slechts kort 'opfris aandacht' besteed aan de werking en basistechniek van de werken met de kamado. Wil je hier meer over weten, volg dan eerst de Kamado Kickstart workshop.   Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado. Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.   2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus is bedoeld voor mensen die de kamado kickstart workshop gevolgd hebben (of al ruime ervaring hebben in het gebruik van een kamado).   Over Gertjan van Dijk:Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Al in zijn jeugd is hij in de weer met buitenkoken en eten bereiden boven kampvuren en primitieve BBQ’s. Dit groeide uiteindelijk uit tot een professionele BBQ carrière bestaande uit catering en het geven van BBQ workshops en Masterclasses.

    €124,95

  • Beef Exclusief B.V. Pizza Workshop - Ab de Graaf

    Pizza Workshop - Ab de Graaf

    5 reviews

    Woensdagavond 18:00 tot 21:00 uur Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop vertelt Ab over de geschiedenis en de verschillende soorten Pizza’s. We gaan in op de deegbereidingen en de verschillende Pizzaovens. Hij laat je de geheimen zien van het stretchen van een perfect ronde pizza en leert je alles over de juiste topping Wat ga je doen? Je gaat in groepjes van 2 aan de slag met zelf gemaakt pizzadeeg en met diepvries deegbollen zodat je zelf het verschil kan beoordelen. Je gaat zelf je deeg stretchen en pizza’s bakken in een kamado, gasoven of houtoven. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en krijg je tips mee. De Pitmaster: Ab de Graaf verzorgt al jaren de recepten, foto’s en video’s van Beef Exclusief op social media. Meerdere keren per week brandt bij hem dan ook de kamado of pizzaoven. Verder geeft hij regelmatig demo’s bijvoorbeeld op de jaarlijkse Beef Experience. Naast online vindt hij het leuk om zijn kennis ook ‘real life’ te delen het enthousiasme te ervaren van trotse deelnemers.Kosten bedragen € 89,00 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen.   Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €89,00

  • Workshop Big Green Egg Workshop - Kees de Klerk Wolters

    Workshop Big Green Egg Workshop - Kees de Klerk Wolters

    2 reviews

    Big Green Egg Workshop Met Kees de Klerk Wolters: Koken met Kees op een Big Green Egg, een 'must do' voor de echte Big Green Egg fan die het leuk vindt om voor familie en vrienden heerlijke gerechten te bereiden. Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop ga je met Kees koken op een Big Green Egg. Kees is een expert in het hoog op smaak bereiden van gerechten op de Big Green Egg.  Hij legt je uit welke accessoires je daarbij kunt gebruiken en hoe je hiermee de lekkerste gerechten kunt bereiden. Denk hierbij ook aan het werken met een wok en sous vide bereidingen. Wat ga je doen? In teams van twee ga je mooie stukken vlees bereiden. Waarbij ook geheime parels als Tri Tip en Secreto voorbij kunnen komen.Uiteraard ga je die gerechten ook samen eten waarbij je ervaringen uitgewisseld worden.Kees zal tussentijds steeds een stukje centrale uitleg geven en daarnaast je persoonlijke vragen beantwoorden.Maar het is vooral de bedoeling dat je met elkaar lekker met de Big green Egg aan het werk bent in een gemoedelijke sfeer. Meer op zoek naar een basis workshop? Ben je nog niet zo vertrouwd met de werking van je kamado en zoek je eenworkshop om de basis goed onder de knie te krijgen?Schrijf je dan in voor onze Kamado kickstart Workshop van Gertjan van Dijk De Pitmaster: Kees de Klerk Wolters is officieel Big Green Egg chef en een begrip in de BBQ wereld. Hij heeft deelgenomen aan veel BBQ wedstrijden en met de beroemde FUMO BBQ trailer heeft hij al heel wat catering verzorgd of ondersteund. Samen met Gertjan Kiers en Inge van der Helm heeft Kees een pop up restaurant opgezet ter ere van het varken. Daarnaast heeft hij in januari 2023 samen met Ab de Graaf als ’The Arctic BBQ Crew’ in 6 dagen 6.000 km gereden om aan de poolcirkel één avond BBQ te verzorgen voor 200 man. Kortom, Kees is altijd in voor een BBQ-uitdaging en deelt zijn passie graag. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen. De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail.   Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Beef Exclusief B.V. SeaFood Workshop  - Gertjan van Dijk

    SeaFood Workshop - Gertjan van Dijk

    Inhoud workshop : Roken Zalm Stomen Kabeljauw Garnalen in skillet Dorade in zoutkorst Snoekbaars / Rookbaard Duivelse makreel Over Gertjan van Dijk:Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Al in zijn jeugd is hij in de weer met buitenkoken en eten bereiden boven kampvuren en primitieve BBQ’s. Dit groeide uiteindelijk uit tot een professionele BBQ carrière bestaande uit catering en het geven van BBQ workshops en Masterclasses.

    €125,00

  • Beef Exclusief B.V. MAUP Indonesisch Workshop 1.0 - Maup Phefferkorn

    MAUP Indonesisch Workshop 1.0 - Maup Phefferkorn

    MAUP Indonesisch Workshop 1.0U wordt welkom geheten met een kopje koffie tubruk of bantrek thee met gestoomde en gebakken Indische cake. Na een korte introductie gaan we in groepjes van 4 aan de slag. Wat ga je doen? Elk groepje maakt de volledige rijsttafel, waarbij de gerechten uiteindelijk worden samengevoegd. We beginnen met het meest bekende gerecht Rendang en werken in een rustig tempo de volgende gerechten af: Babi ketjap Sambal goreng telor Pangsit goreng Atjar Ketimoen Ketjap boontjes Sambal goreng udang peteh En Nasi goreng. Uiteraard zullen de sateetjes niet ontbreken.  Deze gerechten stallen wij uit op tafel en kunnen wij van de rijsttafel gaan genieten. De Pitmaster: Maup Phefferkorn  We kennen Maup natruurlijk allemaal van de beroemde maup Saté. Maar Maup doet natuurlijk veel meer in de Indonesische keuken. Zo staat hij hier te shinen in een video van Gastropedia en Kesbeke. Kijk even hoe relaxt hij uitlegt hoe je een heerlijk Rendang maakt.

    €99,95

  • Workshop MAUP Indonesisch Workshop 2.0 - Maup Phefferkorn

    Workshop MAUP Indonesisch Workshop 2.0 - Maup Phefferkorn

    1 review

    We kennen Maup natuurlijk allemaal van de beroemde maup Saté. Maar Maup doet natuurlijk veel meer in de Indonesische keuken. Zo staat hij hier te shinen in een video van Gastropedia en Keneke. Kijk even hoe relaxt hij uitlegt hoe je een heerlijk Rendang maakt.

    €99,95

  • Workshop Streetfood Workshop - Bryan Barron

    Workshop Streetfood Workshop - Bryan Barron

    Bryan Barron's Streetfood Workshop: Streetfood BBQ is razend populair. Denk hierbij aan de producten die je eet bij de FoodTrucks bijvoorbeeld op festivals. Maar natuurlijk kan je die ook gewoon met vrienden in je eigen achtertuin bereiden. Wat kan je verwachten? Een workshop waarbij je street food uit verschillende continenten gaat maken.Van noord Amerika tot Azië, van Europa tot zuid Amerika. Gerechten die makkelijk “on the go” te eten zijn.  Wat ga je doen?Tijdens deze workshop maak je gerechten zoals, taco’s, sliders, wings, skewers en meer Sausage Slider  Garnalen Tostada met gegrilde mais en avocado  Steak taco met groene salsa Paddestoelen shawarma met Libanees brood en yoghurt saus   Gepofte aardappel met kaas spek en uien Skewers. Kippen hartjes, dij vlees en champignons   Wings met blauwe kaas saus Ter afsluiting een dessert.    Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Bryan Elroy Barron Barbecueën is een primitieve manier van koken die mij erg aanspreekt. Mijn ouders hadden een gemeenschappelijke tuin en dus ideaal voor BBQ-feestjes met familie en vrienden. We deden dat dan ook regelmatig. Op Surinaamse tuinfeestjes hielp ik mijn vader en oom altijd met het draaien van kip. ‘Maar na het zien van de comedy film Barbershop waarin ze op een olievat vlees grillen, werd ik helemaal een BBQ-enthousiast’ vertelt Bryan vol vuur. Wat is voor jou het ultieme BBQ gevoel of moment? Het ultieme BBQ-gevoel krijg ik als de witte rook van verbrand vet mijn neus bereikt. Blijkbaar triggert de intense geur mijn oerinstinct. Daarnaast vind ik het echt kicken als ik het knisperende en knetterende vuur goed onder controle heb. En als dat ook nog ’s perfect geroosterde stukken vlees met een mooie zwarte ruit oplevert, dan ben ik helemaal in opperste stemming. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Workshop Bier & BBQ Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Workshop Bier & BBQ Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

      BIER & BBQ MASTERCLASS / WORKSHOP- JEROEN HAZEBROEK: Bier is een welkome gast bij de BBQ. In deze workshop verkennen we de relatie tussen speciaalbier en barbecue-gerechten. We koken met bier en proeven daarnaast ook de bieren die goed bij bepaalde bereidingen passen.Tripel past bijvoorbeeld goed bij gerookt varken, IPA bij gegrilde hamburger, Kriek bij gerookte zalm en dubbel bij gerookte rundvleesbereidingen. We leggen op de workshop uit waarom dit zo is. Alles aan de hand van het Ultieme Bier & BBQ boek van Jeroen Hazebroek en Harry Havinga. Jeroen werkt nauw samen met Ambachtelijke Bierbrouwerij De Molen uit Bodegraven, ook gelegen in het Groene Hart.  Wat ga je doen? Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Jeroen Hazebroek Jeroen Hazebroek is een begrip in de BBQ wereld. In 2014 schreef hij samen met vriend en collega Leonard Elenbaas zijn eerste BBQ boek ‘OP HETE KOLEN’ een musthave en inspiratiebron voor veel pitmasters. Daarna volgde nog meer dan 10 titels. "Bijna al mijn werk heeft met barbecue of grillen te maken, maar ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met eten en drinken te maken heeft. De laatste jaren beleef ik vooral plezier aan bier-gastronomie, chilipeper, fermentatie en brood.Het lijkt het erop dat ik een soort broodschrijver aan het worden ben. Buiten mijn eigen titels doe ik nog wat hand- en spandiensten voor andere auteurs en schrijf een column voor Fire&Food.Buiten het schrijfwerk geef ik:- Barbecue workshops- Open vuur- en barbecue workshops- Advies en in-house training bij Horecabedrijven die werken met een houtskoolgrill". Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 124,99 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,99

  • Workshop Mexicaanse Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Workshop Mexicaanse Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Mexicaanse BBQ Masterclass / Workshop- JEROEN HAZEBROEK: Iedereen kent de Tex-Mex versie van BBQ, lekkere pittige, gegrilde gerechten op een taco geserveerd met frisse salsa’s. In deze workshop duiken we nog dieper in de Mexicaanse bereidingen, wat is bijvoorbeeld barbacoa? De low&slow van Mexico met eigen adobo en achiote marinades, gegaard in bananenblad of cactus. Hoe maak je mole?Een donkere saus met een beetje cacao en veel smaak.Aan het eind van deze workshop kan je thuis mensen verrassen met nieuwe gerechten en mooie smaken. Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop leert Jeroen jou hoe je heerlijke Mexicaanse gerechtjes kan bereiden op de kamado. Wat ga je doen? Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Jeroen Hazebroek Jeroen Hazebroek is een begrip in de BBQ wereld. In 2014 schreef hij samen met vriend en collega Leonard Elenbaas zijn eerste BBQ boek ‘OP HETE KOLEN’ een musthave en inspiratiebron voor veel pitmasters. Daarna volgde nog meer dan 10 titels. "Bijna al mijn werk heeft met barbecue of grillen te maken, maar ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met eten en drinken te maken heeft. De laatste jaren beleef ik vooral plezier aan bier-gastronomie, chilipeper, fermentatie en brood.Het lijkt het erop dat ik een soort broodschrijver aan het worden ben. Buiten mijn eigen titels doe ik nog wat hand- en spandiensten voor andere auteurs en schrijf een column voor Fire&Food.Buiten het schrijfwerk geef ik:- Barbecue workshops- Open vuur- en barbecue workshops- Advies en in-house training bij Horecabedrijven die werken met een houtskoolgrill". Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 124,99 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,99

  • Workshop Caribbean Food - Bryan Barron

    Workshop Caribbean Food - Bryan Barron

      Bryan Barron's Caribbean BBQ Food Workshop: Wuivende palmbomen, een rollende branding en kleine hutjes met houtskool BBQ's. De sfeer van 'No problem man' wie verlangt er niet naar? Na deze Workshop van Bryan maak jij die sfeer gewoon in je Hollandse achtertuin. Wat kan je verwachten? Een workshop waarbij we aan de slag gaan met Caribische smaken. Gerechten geïnspireerd uit landen als Suriname, Jamaica en de west Indies.  Wat ga je doen? Tijdens de workshop maken we gerechten als Jerk chicken, curry, rice and peas, vis en leer je koken met kruiden en specerijen die in de Caribische keuken centraal staan.  Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Bryan Elroy Barron Barbecueën is een primitieve manier van koken die mij erg aanspreekt. Mijn ouders hadden een gemeenschappelijke tuin en dus ideaal voor BBQ-feestjes met familie en vrienden. We deden dat dan ook regelmatig. Op Surinaamse tuinfeestjes hielp ik mijn vader en oom altijd met het draaien van kip. ‘Maar na het zien van de comedy film Barbershop waarin ze op een olievat vlees grillen, werd ik helemaal een BBQ-enthousiast’ vertelt Bryan vol vuur. Wat is voor jou het ultieme BBQ gevoel of moment? Het ultieme BBQ-gevoel krijg ik als de witte rook van verbrand vet mijn neus bereikt. Blijkbaar triggert de intense geur mijn oerinstinct. Daarnaast vind ik het echt kicken als ik het knisperende en knetterende vuur goed onder controle heb. En als dat ook nog ’s perfect geroosterde stukken vlees met een mooie zwarte ruit oplevert, dan ben ik helemaal in opperste stemming. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Beef Exclusief B.V. Zoet en Hartig Workshop - Reli Vroegop

    Zoet en Hartig Workshop - Reli Vroegop

    Zoet en Hartig Workshop - Reli VroegopJe kamado als oven, maar dan met de smaak van een BBQ.Wat ga je doen?Tijdens deze workshop gaan we de ovenfunctie van je kamado volop gebruiken en bereiden we diverse zoete en hartige gerechten op de kamado. Je kunt hierbij denken aan brood in een Dutch oven of foccacia, zoete wafels, flatbread, quesadilla's, zoete aardappelcake en hartige wentelteefjes met gerookte eiersalade.  De Pitmaster: Reli Vroegop:In 2014 ging Reli haar broer een keer helpen bij een gecombineerde culinaire en KCBS bbq wedstrijd. Ze had nooit verwacht jaren later beroepsmatig één van de vaste Workshop Pitmasters van Beef Exclusief te zijn. Maar ja, het vlees, de geur van de bbq’s, de glaasjes wijn en bubbels, maar vooral de gezelligheid met elkaar en de andere teams bleken verslavend te zijn.Op dit moment maakt ze deel uit van het wedstrijdteam PureBBQ. Zij zijn regelmatig te vinden op KCBS wedstrijden in Nederland, Duitsland en België, maar elk jaar maken ze ook wel een langere roadtrip zoals Hongarije, Roemenië of Italië. Reli's vaste onderdeel tijdens de wedstrijden is chicken. Binnen Beef Exclusief wordt ze dan ook wel de Chicken Queen genoemd. Regelmatig wint ze prijzen in deze categorie en ze heeft zelfs een keer een ‘perfect score’ van 180 weten te behalen. Daarnaast vindt ze het erg leuk, wanneer er een extra categorie is om hiermee aan de slag te gaan. Vaak is dit een dessert. Af en toe maakt ze ook weleens een zijstapje door deel te nemen aan een culinaire bbq wedstrijd.Onze workshop ruimte:In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s.De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken.

    €99,95


Je hebt 12 van de 13 producten gezien

pand

LOCATIE:

Bredeweg 126, Zevenhuizen

De workshopruimte bestaat uit 3 delen:

  1. Een ruime, gezellige ruimte (125 m2) waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels.
  2. Een sfeervolle veranda voorzien van glazen afscheidingswanden. Hier zal het daadwerkelijk bereiden plaatsvinden op de kamado of braai.
  3. Een ruime spoelkeuken waar alles weer hygiënisch gereinigd wordt.

Tijdens elke workshop wordt gewerkt in teams van 2 personen. Elk team heeft altijd een eigen kamado ter beschikking.
  • Elke workshop start met een introductie, gevolgd door een duidelijke uitleg van de werking van een kamado.
  • Ook kerntemperatuur, vuurbeheersing, onderhoud etc. komen aan bod.
  • Vervolgens wordt uitgelegd wat er bereid gaat worden, hoe en met welke apparatuur. Ook accessoires komen daarbij aan bod.
  • Dan worden de teams gevormd en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van onze pitmasters.
  • Afsluitend wordt het bereide gerecht / product gezamenlijk gegeten in de sfeervolle workshop ruimte. 

Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen.

Na afloop van de workshop is er demogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen en iedere deelnemer krijgt de recepten en ingrediëntenlijsten mee naar huis.

Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur

Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?
Neem dan nu alvast contact op met harold@beefexclusief.nl of bel 0182-759111 om de ruimte in de agenda te reserveren.

Geplande Workshops:
Datum Workshop Pitmaster Dag  Tijd Beschikbaarheid
28 Nov. Kickstart GertJan do. 16.00 - 20.30 VOL
30 Nov.  Bedrijfsworkshop Reli zat. 11.00 - 16.00 VOL
11 Dec. Bedrijfsworkshop GertJan wo. 17.00 - 21.30 VOL
12 Dec. Bedrijfsworkshop GertJan do. 17.00 - 21.30 VOL
13 Dec. Bedrijfsworkshop Nick vr. 17.00 - 21.30 VOL
17 Dec. Bedrijfsworkshop GertJan di. 17.00 - 21.30 VOL
18 Dec.  Bedrijfsworkshop GertJan wo.  13.00 - 17.30 VOL
19 Dec. Bedrijfsworkshop GertJan do. 17.00 - 21.30 VOL
20 Dec.  Bedrijfsworkshop Gertjan vr. 17.00 - 21.30 VOL
21 Dec. Bedrijfsworkshop GertJan za. 17.00 - 21.30 VOL
10 Jan. Next Level GertJan vr. 16.00 - 20.30 VOL
11 Jan.  Kickstart GertJan za.  11.00 - 15.30 VOL
12 Jan. Kickstart GertJan zo. 11.00 - 15.30 VOL
14 Jan. Bedrijfsworkshop GertJan di. 17.00 - 21.30 VOL
17 Jan Big Green Egg Kees vr. 16.00 - 20.30
18 Jan. Streetfood Bryan Barron za. 11.00 - 15.30
22 Jan. Bedrijfsworkshop Kees wo. 16.00 - 20.30 VOL
25 Jan Bier & BBQ Jeroen Hazebroek za. 16.00 - 20.30
31 Jan Familieworkshop GertJan vr. 16.00 - 20.30 VOL
1 Feb. Kickstart GertJan za. 11.00 - 15.30
2 Feb.  Kickstart GertJan zo.  11.00 - 15.30
8 Feb. Big Green Egg Kees za. 11.00 - 15.30
15 Feb. Zoet & Hartig Reli za. 11.00 - 15.30
22 Feb.  Streetfood Bryan Barron za. 11.00 - 15.30
28 Feb. Next Level GertJan vr. 16.00 - 20.30
1 Mrt. Kickstart GertJan za. 11.00 - 15.30
2 Mrt. Verjaardag  GertJan zo. 14.00 - 18.30 VOL
8 Mrt. Green! Reli za. 11.00 - 15.30
  • Banner image for:

  • Banner image for:

  • Banner image for:

  • Banner image for:

Stuur ons een berichtje!

Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?

Beef Exclusief workshops

Beef Exclusief workshops

Ruimte van 125 m2 waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels. en voorzien van een sfeervolle veranda,
glazen afscheidingswandenen een ruime spoelkeuken.

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.