Worsten
Waards varken JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst
JC SMOKED SAUSAGE Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door. BeefX-Recepttip: Tricolore Italian JC Sandwich Ook heerlijk op de borrelplank in combinatie met bijvoorbeeld onze https://www.beefexclusief.nl/bedford-saltufo.html. www.BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRLL! Bestel hier je JC sausages: https://www.beefexclusief.nl/jc-smoked-sausage.html JC smoked sausage zijn heerlijke texas style barbecue varkensworstjes met pittige jalapeño en smeuige cheddarkaas. Goddelijk! per 5 stuks verpakt ca. 400 gram
€9,49
Waards varken Jalapeno cheddar grillworst
Waardse jalapeño cheddar grillworst is een ambachtelijk grillworst van Waards varken gemaakt volgens eigen receptuur met de supercombi van licht pittige jalapeño en romige cheddarkaas. Heerlijk voor op brood! Vacuum geportioneerd naar ca. 500 gram
€9,95
Waardse boerderijkip Hotdog Texas Kip - Jalapeno - Cheddar
Ingrediëntdeclaratie: kippenvlees, melk, Water, Jalapeno peper, zetmeel, Zout, Azijn, Suiker, groente, kruiden en specerijen, stabilisatoren (E450), emulgatoren (E451), natuurlijke aroma's, kleurstoffen (E160A, E160C), conserveermiddelen (E250, E202), Maltodextrine, Gistextract, Antiklontermiddelen (E535), zuurteregelaarS (E509, E300). Er is een door de EU goedgekeurde hulpstofAllergeneninformatie:Bevat:Lactose, Melk
€10,95
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Chorizo Criollo Roja
Verpakt per 5 stuks totaal ca. 500 gram Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig), wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën, ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt, vettig varkensvlees (maar niet per se exclusief). Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gebruikt als broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebraden of ook gegrild gegeten. Vooral in Spanje bestaan veel (lokale) varianten van de worst. Zo zijn er bijvoorbeeld zeer smaakvolle, tamelijk exclusieve soorten die gemaakt zijn van het vlees van het Iberische varken, of minder vettige en fijnere varianten die onder andere populair zijn voor tapas.
€10,25
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Chistorra Iberica Worstjes
Chistorra Iberica Worstje is een heerlijk pittig Spaans worstje van Iberico varkens, paprikapoeder, knoflook en zout. zalig om op te bakken en als tapas te serveren. Recept:Bollos Preñaos de Chistorra (huisgemaakte worstebroodjes met Chistorra)Ingredienten:500 gram wit broodmeel 10 gram zout300 ml. lauw water5 gram gistChistorra worstjes Stap 1: Maak brooddeeg zoals u gewend bent. Stap 2: Laat het deeg 30 minuten op een warme plek rijzen in een afgedekte kom.Stap 3: Neem een stuk brooddeeg, vul het met een stuk Chistorra en vorm een langwerpig worstenbroodje. 90 minuten laten rusten bedenkt met een vochtige theedoek. Stap 4: Oven voorverwarmen op 250 graden met een kom of ovenbestendige schaal met water om stoom te genereren. Op een met bakpapier bedekte ovenschaal leggen we de worstenbroodjes, snijden ze schuin in en strooien een weinig bloem op de bovenkant van de worstenbroodjes. Stap 5: In de oven zetten, de oven met plantenspray bevochtigen om stoom te generen. Oven op 200 graden, 15 tot 20 minuten. Heerlijk met aioli!
€3,50
Grate Goods Carolina Style Golden Links
Gegaarde en Gerookte worst zoals in de Carolinas. Met een subtiele zoete hint van onze Carolina Golden BBQ Sauce. Lekker van de barbecue, grill, uit de pan of als plakjes in een dutch oven. Het is heerlijk voor een op broodje of bij de borrel. As found in Union South Carolina city of hospitality. Powered By Our Carolina Style Golden Barbecue Sauce!
€6,95
Grate Goods Texas Style Sausage Links
Gegaarde en gerookte worst zoals in Texas. Robuuste worst met peper, zout, een vleugje knoflook en kaas. Lekker van de barbecue, grill, uit de pan, in plakjes in de (texmex) schotel, op een broodje of bij de borrel. As found in Lockhart BBQ Capital of Texas, The Lone Star State. Powered By Our SPG Special Barbecue Rub.
€6,95
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Criollo Blanca
Chorizo Criollo Blanca is een licht pittige Spaanse braadworst van het Iberico varken.Geweldig voor op de barbecue maar ook in de pan voor diverse spaanse gerechten.Is tevens in een pittiger chorizo variant te krijgen. Vacuum verpakt per 5 stuks totaal ca. 500 gram Bereidingswijze voor in de koekenpan Haal de verse worst 30 minuten voordat hij de koekenpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat de koekenpan goed heet is. Laat boter smelten in de koekenpan totdat de boter een goudbruine kleur krijgt. Ongeveer 1 minuut rondom bruin braden op middelhoog vuur. Daarna ongeveer 15 minuten, op laag vuur rustig laten braden. Bereidingswijze voor op de barbecue Haal de verse worst 30 minuten voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. 1 minuut kort roosteren boven heet vuur in het midden van de barbecue. Vervolgens ongeveer 15 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de verse worst regelmatig om. Recepttip:Classic Devilled Sausages - IBERICO - CRIOLLO BLANCA -
€9,75
Hans Worst RotDog - 2 hot dogs
De worsten van Hans Worst zijn 100% biologisch en nu bij Beef Exclusief te krijgen.Geen gezeur, gewoon dik, vet en lekker en met gevoel samengesteld zodat je altijd je vingers erbij af zult likken. Verpakt per 2 stuks! Geheel naar jouw wensen maakt Hans Worst jouw hotdog op smaak. De (braad)worsten van Hans worden sinds 2007 volgens eigen receptuur gemaakt van 100% biologisch varkens- of rundvlees.Niet alleen zijn worsten onderscheiden hem van de concurrentie, ook zijn toppings zorgen ervoor dat je graag omloopt om een worst bij Hans te halen. Wat te denken van diverse sauzen waarvan enkele volgens een super geheim recept tot stand zijn gekomen: zuurkool, frisse groene blaadjes andijvie, chilisaus, spek, en niet te vergeten zijn heter dan heet sambal Bak of grill de RotDog in 14 min rondom goud bruin in de koekenpan, op de bakplaat of op de Bbq. Koekenpan en Bakplaat: voeg wat olie toe. BBQ: Let op dat het niet te hard gaat! Top af met Hans Worst Black Beer Sauce. Geniet ervan! Ingrediënten RotDog® Tarweboem, water, bakkersgist, glucose-fructosestroop, raapzaadolie, bakkerszout, suiker, conserveermiddel E282,emulgator E482, palmvet, enzym (tarwe), tarwezoutmeel, meelverbeteraar E300.95% varkensvlees, zout, voedingszuur E326, conserveermiddel (E250, E262), antioxidant (E301, E331),specerijenextract, rook.Varkensvlees* 42%, varkensvet*, rundvlees *23%, zout, water, aardappelzetmeel*, varkensbindweefsel*, specerijen *,stabilisator E331, anti-oxidant E301, conserveermiddel E205, rook. * = van biologische oorsprongKaaswei (MELK) (62%), water -olie emulsie (gedeeltelijk gehydrogeneerde SOJABONENolie, water, emulgator:natrium stearoyl-2 lactylaat), Cheddarkaas (5%) (MELK, kaas culturen, zout, enzymen), gemodificeerd tapiocazetmeel, gemodificeerd maïszetmeel, maltodextrine, zout, kleurstof: paprika-extract, caroteen, aroma, Zuurteregelaar:natriumcitraat, natriumfosfaat, fosforzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren. *van biologische oorsprong
€11,90
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Longaniza worst Blanca
Longaniza is een authentieke licht pittige Spaanse worst van het Iberico varken - lekker voor op de BBQ of in stukjes gesneden als tapas op te dienen.
€8,95
Grate Goods Louisiana Style Sausage Links
Gegaarde en gerookte worst zoals in Louisiana. Pittig met chipotle en jalapeno peper maar toch subtiel door een blokje augurk. Lekker van de barbecue, grill, uit de pan, in plakjes door de stoofschotel, op een broodje of bij de borrel. As found in New Orleans The Big Easy Of The Pelican State. Powered By Our Spicy Chipotle Barbecue Rub.
€6,95
Waards varken Curry worsten
VARKENSVLEES, ZETMEEL(TARWE,GLUTEN), Zout, kruiden en specerijen, rijsmiddelen (E450), Aroma (soja, selderij), plantaardige oliën, zetmeel, antioxidanten (E300), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (E551), voedingszuren (E330), zuurteregelaars (E325), smaakversterkers (E631, E627). Er is een door de EU goedgekeurde hulpstofAllergeneninformatie:Bevat:Gluten, Selderij, Soja Deze overheerlijke Curryworsten zijn per 5 stuks vacuum verpakt. Frietje curryworst met homemade currysaus Loopt bij de gedachte aan curryworst het water ook in je mond? In Duitsland is dit een fastfood gerecht bestaande uit worst geserveerd met currysaus. Curry worst is naast de braadworst één van de meest gegeten worsten in Duitsland. Voor een beetje vakantiegevoel maak je hem nu gewoon zelf, het enige wat jij hoeft te doen is het recept volgen , liefde toevoegen en genieten! TIP, hou je van pittig voeg dan ook nog wat chili vlokken toe aan de saus. Ingrediënten 4 Curryworsten naar keuze olijfolie 1 sjalot fijngesnipperd 1 klein blikje tomatenpuree 70g 5 el heinz tomatenketchup 1 el bruine basterdsuiker 1 el balsamicoazijn 1 el sojasaus 1 tl worcestersaus 1 tl paprikapoeder 1 tl kerriepoeder of currypoeder peper en zout friet naar keuze Instructies Bak de worsten in een koekenpan of grillpan gaar met wat olijfolie, haal ze uit de pan en houd apart. Doe in dezelfde pan nog een scheutje olijfolie en fruit hierin de ui totdat deze glazig begint te worden, voeg de tomatenpuree toe bak even mee, blus eventueel af met 100 ml water en blijf goed roeren. Voeg nu de tomatenketchup, basterdsuiker en balsamicoazijn toe en laat het geheel goed doorkoken, voor een paar minuten Breng de saus op smaak met sojasaus, worcestersaus, paprikapoeder, kerriepoeder, peper en zout. Als de saus te dik is, kan je deze iets verdunnen met een beetje extra water. Snijd de worst in stukjes en roer ze door de saus. Verdeel de worst over de frieten en bestrooi de curryworst met wat extra kerrie of currypoeder. Lekker met een frisse salade met een lichte dressing. Bron : https://foodblabla.nl/curryworst-met-homemade-currysaus/
€10,95
Waards varken Ambachtelijke Slagers Rookworst
Slagers Rookworst Sappige huisgemaakte slagers rookworst. Geen stamppot zou zonder moeten!Zowel in fijne, als wat grovere variant en als runder rookworst verkrijgbaar.vacuum verpakt. ca. 250 gram
€3,75
Waardse boerderijkip Kip Cheddar Grillworst
Waardse boerderijkip cheddar grillworst is een ambachtelijk gemaakte grillworst volgens eigen receptuur met romige cheddarkaas. Heerlijk voor op brood!
€9,95
Beyond Worstjes - plantaardige grill worstjes
*100 % Veganistisch - vrij van Soya en Gluten en genetisch gemodificeerde toevoegingen!* Beyond worstjes - 100% koshere, plantaardige en cholesterol-vrije worstjes die qua smaak en textuur niet van varkensworst is te onderscheiden. Gemaakt van erwten en bieten en vrij van Soja en gluten! per 5 stuks van ca. 100 gram verpakt. Ideaal om af te grillen op barbecue of kamado. De basis van de Beyond Worst is erwtenvezel. Hij bestaat voor 98% uit groene erwten, de bloederige kleur is rodebietensap en de vleessmaak is vooral van gistextracten (culturen waarmee ze de vleessmaak kunnen nabootsen). Dat wordt dan nog afgewerkt met kruiden en olie. Qua eiwitten en ijzergehalte is het vergelijkbaar met vlees. Het product is daarnaast ook gezonder dan een vleesburger omdat het geen cholesterol bevat en veel minder verzadigde vetten. INGREDIENTS Water, Pea Protein Isolate, Expeller-Pressed Canola Oil, Refined Coconut Oil, Contains 2% or less of the following: Cellulose from Bamboo, Methylcellulose, Potato Starch, Natural Flavor, Maltodextrin, Yeast Extract, Salt, Sunflower Oil, Vegetable Glycerin, Dried Yeast, Gum Arabic, Citrus Extract (to protect quality), Ascorbic Acid (to maintain color), Beet Juice Extract (for color), Acetic Acid, Succinic Acid, Modified Food Starch, Annatto (for color). All ingredients from Non-GMO sources NUTRITION FACTS Calories from fat 170Calories 270 % Daily Value 25%Saturated Fat 5g 0%Cholesterol 0mg 16%Sodium 380mg 2%Total Carbohydrate 5g 13%Dietary Fiber 3g Sugars 0g 32%Protein 20g 0%Vitamin A 6%Vitamin C 2%Calcium 30%Iron 25%Phosphorus *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs www.beyondmeat.com
€14,95
Waards varken Jalapeno cheddar worst 0,5 meter
JC SMOKED SAUSAGE Onze beroemde JC worstjes zijn nu ook gerookte verkrijgbaar in 50-, en 100 cm uitvoering. Dit keer gingen we aan de slag met 50 cm variant. Deze worst is al gerookt wat je duidelijk ziet aan de kleur en rooster strepen. Om makkelijk te kunnen keren steken we 2 prikkers kruislings door de worst. We stoken de Bastard op naar 200 graden met de RVS roosters bovenin. Ondertussen halen we met een appelboor het klokhuis uit 3 Elstar appels en snijden deze in dunne partjes. Uit de kruidentuin plukken we wat blaadjes salie. en we zetten 100 ml Appelcider klaar. De Petromax skillet plaatsen we op het RVS rooster en laten we opwarmen. Dan vetten we hem even in met wat olijfolie en plaatsen de worst in de skillet. De appelpartjes leggen we rondom de worst en we leggen er wat blaadjes salie bij. Nu schenken we er nog wat Di Lorenzetto olijfolie over en wat zout en peper. Na een paar minuten doen we de 100 ml appelcider erbij en laten het geheel 25 minuten lekker door pruttelen. Halverwege draaien we de worst en appelpartjes even voorzichtig om. Ondertussen bakken we wat aardappelpartjes in de Potato Cooker. Na 25 minuten is de meeste cider opgenomen in de appel of verdampt en zijn we klaar. De smaak combi van de pittige JC worst met de zoetzure appeltjes is echt heerlijk. Super makkelijk, heerlijk en weinig werk.
€12,95
Sola Fuet naturel
Het Ibérico varkensras staat bekend als het beste ras ter wereld. Vers Ibérico vlees wordt gekenmerkt door een hoge concentratie intramusculair vet. Dit wordt ook wel gemarmerd vlees genoemd, en het zorgt ervoor dat het vlees buitengewoon smaakvol is. De marmering van Ibérico vlees is een klasse apart van dat van andere varkenssoorten. Niet voor niets wordt het Ibérico ras ook wel de ‘Wagyu’ onder de varkens genoemd. Ibérico varkens doen zich op het Iberisch schiereiland tegoed aan een mix van vers gras en verschillende graansoorten, waaronder maïs. Hun leefgebied beslaat vooral het zuidwesten van Spanje, waar ze in uitgestrekte landschappen vrij kunnen bewegen tussen de oude eikenbomen. Iberdeli werkt al meer dan 15 jaar samen met DeRaza, een Spaanse pionier op het gebied van Ibérico vleeswaren. DeRaza combineert meer dan 25 jaar ervaring en expertise met de modernste technologieën en productiefaciliteiten. Iberdeli is de exclusieve distributeur van DeRaza producten in Noordwest-Europa.
€2,65
Waards varken Jalapeno cheddar worst 1 meter
JC SMOKED SAUSAGE Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door.
€22,95