Varkensvlees
Waards varken Waards varken - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst
Waards varken - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst Onze best verkochte BBQ worst!Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door. Verpakt per 5 stuks
€9,49
Waards varken Waards varken - Sweet Alabama BBQ worst 5 stuks
Waards varken - Sweet Alabama BBQ worst De venkel prei worst is een zachte, pure varkensworst met een subtiele venkel en prei smaak. De Amerikanen noemen deze venkel prei worst de “Sweet Alabama BBQ worst”. Een speciale samenstelling van de lekkerste specerijen zorgen voor de unieke smaak van dit lekkere worstje. De worst is licht gerookt en al gegaard. Lekker snel klaar dus! Ambachtelijk vlees uit het Groene Hart Het Waards Varken is een puur Nederlands streekproduct, afkomstig uit het Groene Hart. De varkens groeien op in een natuurlijke en stressvrije omgeving en krijgen een uitgebalanceerd dieet, wat resulteert in mals en smaakvol vlees. Dit ambachtelijke vakmanschap proef je terug in elke hap. Verpakt per 5 stuks
€8,95
Waards varken Curry worsten
Waards varken - Curry worsten Ambachtelijk vlees uit het Groene Hart Het Waards Varken is een puur Nederlands streekproduct, afkomstig uit het Groene Hart. De varkens groeien op in een natuurlijke en stressvrije omgeving en krijgen een uitgebalanceerd dieet, wat resulteert in mals en smaakvol vlees. Dit ambachtelijke vakmanschap proef je terug in elke hap. Brötchen mit mariniertem Sauerkraut und Currywurst Morgen is het 1 oktober en dan denken we natuurlijk aan oktoberfest. Dus toen wij besloten om onze Curryworst te gaan grillen hebben we ons even goed ondergedompeld in onze Oosterburen. We hebben op Spotify gezocht naar Schlagers voor op de achtergrond, dus onder het ‘genot’ van Griechischer Wein van Udo Jürgens stonden we te grillen met een lekker kaltes halbe liter Erdinger Weissbier. Eerst maken we de zuurkool. We gebruiken een pakje gekruide zuurkool wat we afspoelen en uit laten lekken. Dan kruiden we 1 dl Di Lorenzetto olijfolie met zout, peper en 10 gram fijngehakte peterselie. Dit mengen we door de zuurkool en deze zetten we een uurtje weg. Dan maken we de saus door 100 gram tomatensalsa te mengen met 1 dl tomatensaus (wij vonden lekkere Marokkaans gekruide). Hierbij voegen we Madras pasta naar smaak aan toe, wij kwamen op 30-40 gram. Begin met 20 gram, goed doorroeren, proeven en 10 seconden wachten op de nasmaak en vervolgens eventueel meer Madras pasta toevoegen. Al deze ingrediënten vonden we in de supermarkt. De saus warmen we zachtjes op. We snijden de broodjes verticaal in de lengte bijna doormidden en grillen de snijkant voorzichtig zonder de broodjes door te breken. Dan grillen we nog even de buitenkant en leggen de broodjes weg. Nu grillen we ook de curryworsten op het gietijzeren rooster boven direct vuur rondom. Het zijn mooie slanke lange worsten. De broodjes beleggen we met de zuurkool, daarop gaat de worst en de saus. We snijden nog snel wat bosuitjes in ringen en verdelen dit over de worst. Voor de foto moet het bierglas natuurlijk vol zijn, dus schenken we nog maar ‘ein halbe’ in. Ondertussen speelt ‘Rote Rosen’ van Freddy Breck op de achtergrond, broodje curryworst en een halve liter bier erbij. Man man hoeveel Duitse romantiek wil je hebben.
€14,15
Waards varken Waards varken - Ambachtelijke Slagers Rookworst
Waards varken - Ambachtelijke Slagers Rookworst Sappige huisgemaakte slagers rookworst. Geen stamppot zou zonder moeten!Zowel in fijne, als wat grovere variant en als runder rookworst verkrijgbaar.vacuum verpakt. ca. 250 gram
€3,75
Waards varken Waards varken - BBQ worst
Waards Varken – BBQ Worst: Stevig, sappig en bomvol smaak De BBQ worst van het Waards Varken is een echte grillklassieker. Gemaakt van hoogwaardig varkensvlees uit het Groene Hart, heeft deze worst een stevige bite en een volle, kruidige smaak. Perfect om rustig te garen op de BBQ, zodat hij sappig blijft en een mooie goudbruine korst krijgt. Puur en ambachtelijk vlees uit het Groene Hart Het Waards Varken staat garant voor kwaliteit en authenticiteit. De varkens groeien op in een stressvrije omgeving en krijgen een uitgebalanceerd dieet, wat zorgt voor mals en smaakvol vlees. Dit proef je terug in deze BBQ worst: puur, ambachtelijk en heerlijk sappig. Bereidingstip: Langzaam garen voor de perfecte bite Leg de worst indirect op de BBQ en laat hem rustig garen op een temperatuur van ongeveer 160°C. Hierdoor blijft hij sappig van binnen en krijgt hij een mooie, gelijkmatige kleur. Wil je extra smaak? Rook de worst met een handje houtsnippers of lak hem af met een pittige glaze. Of je hem nu serveert in een broodje met mosterd of als hartige snack naast een goed stuk gegrild vlees, de BBQ worst van het Waards Varken is altijd een schot in de roos. Verpakt per 5 stuks
€7,95