Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Varkensvlees

1 product


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Varkenshaas (solomillo) DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Varkenshaas (solomillo)

    DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Varkenshaas (solomillo)

    1 review

    Nog 81 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    DeRaza Iberico - Varkenshaas (solomillo) DeRaza Iberico Varkenshaas: Een BBQ-hoogstandje voor de ultieme vleesliefhebber! Deze exclusieve solomillo is de kroon op elke barbecue, afkomstig van Iberische varkens die traditioneel grazen in Zuid-Spanje. Hun dieet van knollen, noten en kruiden zorgt voor een ongekende smaakdiepte. BBQ Bereidingstips: Laat het vlees op kamertemperatuur komen voor gelijkmatige garing Gebruik indirect vuur voor optimale malheid Kruid licht met zeezout en versgemalen zwarte peper Laat na het grillen 5-10 minuten rusten voor maximale sappigheid De unieke marmering en subtiele vetlaag garanderen een onovertroffen zachte structuur. Perfect voor een verfijnd barbecue-gerecht dat jouw gasten zal verbazen en bekoren. Serveer met een rijke rode wijn voor een ultieme culinaire ervaring. IBERICO VARKENSHAAS MET ZOMERSE SALSA Regelmatig maken we onze eigen recepten, maar ook wij surfen wat af op het web op zoek naar nieuwe recepten en inspiratie.Zo vonden we dit recept van Ellen's Cuisine en wisten meteen dat wordt hem. Eerst maken we de marinade:3 teentjes knoflook hakken we fijn, net als 1 ui. Dit doen we samen met het sap van 2 limoenen, 1,5 el rode wijnazijn, 1,5 el Worcestersaus, 2 tl komijnpoeder, 3 tl chillivlokken en 3 el olijfolie in een kom en mengen dit goed door.We doen 2 varkenshaasjes in een plastic zak en schenken daar de marinade bij. De zak knopen we met zo min mogelijk lucht dicht en we kneden de marinade nog even goed door het vlees.De zak gaat de koelkast in voor minimaal 3 uur. Maar een hele nacht is ook prima. De Salsa.Dan snijden we een rode ui in grove stukken, we halen de zaadjes uit 1 rode paprika en snijden deze ook in grove stukken en halveren 125 gram kerstomaatjes.Dit alles doen we met een handvol peterselie, 50 ml olijfolie, 2 el rode wijnazijn, 1,5 tl gerookte paprika poeder, een snufje suiker en zout en peper in de blender en mixen dit tot een grove saus.Let op dat je echt stukjes en een grove structuur houdt.Deze kom gaat de koelkast in tot we serveren. De Big Green Egg hebben we inmiddels op 180 graden direct heat staan. De varkenshaasjes vegen we grofweg schoon van de marinade om te voorkomen dat deze verbrand, de smaak zit al in het vlees.Dan gaan ze op het gietijzerrooster en grillen we ze even rondom aan. Daarna plaatsen we ze indirect (met platesetter, conveggtor, of gewoon aan de indirecte kant van je Weber) en garen we ze door naar een kerntemperatuur van 61-62 graden.We halen ze van de bbq en laten ze nog even rusten waarbij ze naar 64 graden stijgen, dit is mooi rosé. Nu snijden we dunne plakken op de plank en serveren de salsa en wat peterselie erbij.Hoe zomers wil je het hebben?

    Nog 81 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,29

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose