Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Varkensvlees

5 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Waards varken Spare ribs - dik bevleesd Waards varken Spare ribs - dik bevleesd

    Waards varken Spare ribs - dik bevleesd

    35 reviews

    Nog 62 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Varken – Dik bevleesde Spare Ribs: Vol van vlees, perfect voor de BBQ Spare Ribs - Dik bevleesd (2 strengen) De dik bevleesde spare ribs van het Waards Varken zijn een ware traktatie voor BBQ-liefhebbers. Deze ribs bevatten een royale hoeveelheid mals vlees, waardoor ze perfect zijn voor een low & slow bereiding. Doordat het vlees stevig en sappig blijft, zijn deze spare ribs ideaal om langzaam te garen tot ze boterzacht van het bot vallen. Streekproduct uit het Groene Hart Het Waards Varken is een puur Nederlands streekproduct. De varkens groeien op in een stressvrije omgeving en krijgen een uitgebalanceerd dieet, wat zorgt voor een optimale vleeskwaliteit. Dit proef je terug in deze spare ribs: sappig, vol van smaak en met een perfecte balans tussen vlees en vet. Bereidingstip: Low & slow voor ultiem malse ribs Voor de beste smaak bereid je deze spare ribs volgens de klassieke 3-2-1-methode: 3 uur roken op 110-120°C met je favoriete rookhout, zoals appel of kers. 2 uur garen in aluminiumfolie met boter en eventueel een beetje appelsap voor extra malsheid. 1 uur aflakken met een heerlijke BBQ-saus, zodat de ribs een plakkerige, gekaramelliseerde korst krijgen. Of je ze nu naturel kruidt met een dry rub of ze eindigt met een zoete of pittige lak, deze dik bevleesde spare ribs van het Waards Varken zijn altijd een succes op de BBQ.

    Nog 62 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €16,05

  • Waards varken Waards varken - Spare ribs - huisgemarineerd en gegaard Waards varken Waards varken - Spare ribs - huisgemarineerd en gegaard

    Waards varken Waards varken - Spare ribs - huisgemarineerd en gegaard

    11 reviews

    Nog 61 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards varken - Spare ribs - huisgemarineerd en gegaard Heerlijke malse spare ribs, ideaal als je niet veel tijd hebt + Mals+ Snel klaar+ Heerlijk – Snel op, haal er genoeg

    Nog 61 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €9,87

  • Waards varken Waards varken - Spare ribs - Breed Waards varken Waards varken - Spare ribs - Breed

    Waards varken Waards varken - Spare ribs - Breed

    8 reviews

    Nog 108 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Varken – Brede Spare Ribs:Extra groot, extra veel smaak De brede spare ribs van het Waards Varken zijn een must-have voor echte BBQ-fanaten. Deze ribs onderscheiden zich door hun formaat: breder gesneden, met meer vlees tussen de botten en een stevige bite. Dit maakt ze ideaal voor een lange, langzame bereiding op de BBQ, waarbij het vlees heerlijk mals wordt zonder volledig van het bot te vallen. Een puur en ambachtelijk streekproduct Deze brede spare ribs zijn afkomstig van het Waards Varken, een eerlijk Nederlands streekproduct uit het Groene Hart. De varkens groeien op in een natuurlijke en stressvrije omgeving, wat resulteert in vlees van topkwaliteit met een volle, pure smaak. De juiste vetverhouding zorgt ervoor dat de ribs tijdens de bereiding sappig blijven en een diepe, rijke smaak ontwikkelen. Bereidingstip: Low & slow voor de perfecte bite Brede spare ribs komen het best tot hun recht bij een low & slow bereiding. Rook ze indirect op 110-120°C met houtsoorten zoals appel of eik voor een subtiele rooksmaak. Wil je een stevige bite? Houd de bereiding iets korter en lak de ribs af met een dikke BBQ-saus voor een gekaramelliseerde korst. Of je ze nu naturel kruidt of volop insmeert met een sticky glaze, deze brede spare ribs zijn een gegarandeerde smaakmaker op de BBQ.

    Nog 108 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,83

  • Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd

    Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd

    2 reviews

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd LET OP AAN 1 STUK VERPAKT, DUS NIET PER STUK VACUUM. HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS Als je zelf nog nooit zelf spareribs gemaakt hebt (en dan bedoel ik niet voorgegaarde opwarmen) dan weet je nu echt niet wat je proeft.We hebben ze gister weer eens gemaakt, de HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS. Hiervoor gebruikten we de beroemde 3-2-1 methode.Het maken van super malse spareribs is heel weinig werk, maar kost wel veel tijd 3+2+1uur om precies te zijn. Deze keer gebruiken we Hollandse ribben van het KDV (Keten Duurzaam Varkensvlees) varken. Je leest veel over de 3-2-1 methode, maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Ik leg het straks uit.Maar voor we beginnen halen we eerst het vlies van de achterkant van de ribben zodat deze mooi mals kunnen worden. Gebruik hiervoor een (graag schone) kruisschroevendraaier of een bot rond mes of lepel. Wrik dit tussen de ribben en het vlies en werk het iets omhoog. Pak het vlies met een stukje keukenrol beet (meer grip) en trek het van de ribben.Dan kruiden we de ribben rondom met een droge rub. De één bestrooien wij met Don Marco’s Cherry Bomb, een licht pittige rub. De andere met Smokey Goodness Pig Powder. Ondertussen richten we de Big Green Egg in op 105 graden Celsius indirect. Op de platesetter plaatsen we 2 aluminium bakjes met water. Enerzijds om de platesetter een beetje schoon te houden, anderzijds houdt dit de temperatuur makkelijker constant. Fase 1 (3 uur): We plaatsen de ribben in het rek (let op dat de uiteinden niet te veel boven de openingen naast je platesetter hangen, (we willen indirect grillen) en zetten de wekker over 3 uur.Check af en toe of de temperatuur i.d.d. op 105 gr. blijft staan. Fase 2 (2 uur): De ribben pakken we in aluminiumfolie met een riante scheut appelsap (zo puur mogelijk) het zuur zal het vlees extra mals maken en door het pakket droogt het niet uit. En ach de Calvados stond er toch, dus ook maar een scheutje Calvados erbij. Fase 3 (1 uur): we pakken de ribben uit en ze vallen al bijna uit elkaar, maar we zijn nog niet klaar.De ribben met de Cherry Bomb rub bestrijken we met de Don Marco’s Apple Bourbon Glaze en de Pig Powder ribben met Stockyard Southern Blues BBQ Sauce.We laten ze nog een klein uurtje in het rek staan, nog steeds op 105 graden. Tussentijds bestrijken we ze nog een keer met de sauzen. Beetje patat en huisgemaakte mayonaise erbij en klaar. De twee ribben hebben echt een totaal verschillende smaak. De een fris-pittig, de ander sticky & spicy.Geloof mij, hier eet je gegarandeerd je vingers bij op! Als je je vuur / temperatuur beheerst is dit echt het simpelste gerecht wat je kan maken. Kan niets aan mis gaan. OPGEROLDE DIKBEVLEESDE SPARERIBS Ook bij ons is het wel eens improviseren. Een cateringklus, een BBQ wedstrijd en een klein privé BBQ-tje voor 23 man, en dat allemaal tegelijkertijd.Dan wordt het een beetje schuiven met de apparatuur. Dus gingen we 12 spareribs tegelijk maken op een Big Green Egg Large en een BGE Medium.Toevallig hadden we vorige week tijdens de Big Green Egg mini Masterclass van Gertjan van Dijk nog een goede tip meegekregen om de spareribs op te rollen, dus dit meteen maar eens uitgetest.Eerste botje aan het laatste gebonden met slagerstouw en zo passen er precies 6 hele strengen in een BGE Medium. In de Large deden we 6 rechte strengen.Na 3 uur ingepakt met boter, appelsap en BBQ saus. Dat gaat met de opgerolde spareribs super makkelijk. Bij de rechte is het meer een uitdaging om de pakketjes weer heel in het rekje te krijgen.Na 5 uur er afgehaald en de volgende dag nog een uurtje doorgegaard, afgelakt met Blues Hog saus.Ook het insmeren gaat makkelijk met de ronde variant. Opvallend was dat de ronde spareribs nog zachter waren dan de rechte en gewoon van het bot af vielen.Deze methode gaan wij zeker vaker gebruiken. Overigens pakt Gertjan ze zelf helemaal niet in, maar zoals hij zelf aangaf, dat is een kwestie van smaak.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €119,90

  • Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Breed Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Breed

    Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Breed

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards varken - Doos Spare ribs "Breed (ca. 10 kg) LET OP AAN 1 STUK VERPAKT, DUS NIET PER STUK VACUUM. De brede spare ribs van het Waards Varken zijn een must-have voor echte BBQ-fanaten. Deze ribs onderscheiden zich door hun formaat: breder gesneden, met meer vlees tussen de botten en een stevige bite. Dit maakt ze ideaal voor een lange, langzame bereiding op de BBQ, waarbij het vlees heerlijk mals wordt zonder volledig van het bot te vallen. Een puur en ambachtelijk streekproduct Deze brede spare ribs zijn afkomstig van het Waards Varken, een eerlijk Nederlands streekproduct uit het Groene Hart. De varkens groeien op in een natuurlijke en stressvrije omgeving, wat resulteert in vlees van topkwaliteit met een volle, pure smaak. De juiste vetverhouding zorgt ervoor dat de ribs tijdens de bereiding sappig blijven en een diepe, rijke smaak ontwikkelen. Bereidingstip: Low & slow voor de perfecte bite Brede spare ribs komen het best tot hun recht bij een low & slow bereiding. Rook ze indirect op 110-120°C met houtsoorten zoals appel of eik voor een subtiele rooksmaak. Wil je een stevige bite? Houd de bereiding iets korter en lak de ribs af met een dikke BBQ-saus voor een gekaramelliseerde korst. Of je ze nu naturel kruidt of volop insmeert met een sticky glaze, deze brede spare ribs zijn een gegarandeerde smaakmaker op de BBQ.   HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS Als je zelf nog nooit zelf spareribs gemaakt hebt (en dan bedoel ik niet voorgegaarde opwarmen) dan weet je nu echt niet wat je proeft.We hebben ze gister weer eens gemaakt, de HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS. Hiervoor gebruikten we de beroemde 3-2-1 methode.Het maken van super malse spareribs is heel weinig werk, maar kost wel veel tijd 3+2+1uur om precies te zijn. Deze keer gebruiken we Hollandse ribben van het KDV (Keten Duurzaam Varkensvlees) varken. Je leest veel over de 3-2-1 methode, maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Ik leg het straks uit.Maar voor we beginnen halen we eerst het vlies van de achterkant van de ribben zodat deze mooi mals kunnen worden. Gebruik hiervoor een (graag schone) kruisschroevendraaier of een bot rond mes of lepel. Wrik dit tussen de ribben en het vlies en werk het iets omhoog. Pak het vlies met een stukje keukenrol beet (meer grip) en trek het van de ribben.Dan kruiden we de ribben rondom met een droge rub. De één bestrooien wij met Don Marco’s Cherry Bomb, een licht pittige rub. De andere met Smokey Goodness Pig Powder. Ondertussen richten we de Big Green Egg in op 105 graden Celsius indirect. Op de platesetter plaatsen we 2 aluminium bakjes met water. Enerzijds om de platesetter een beetje schoon te houden, anderzijds houdt dit de temperatuur makkelijker constant. Fase 1 (3 uur): We plaatsen de ribben in het rek (let op dat de uiteinden niet te veel boven de openingen naast je platesetter hangen, (we willen indirect grillen) en zetten de wekker over 3 uur.Check af en toe of de temperatuur i.d.d. op 105 gr. blijft staan. Fase 2 (2 uur): De ribben pakken we in aluminiumfolie met een riante scheut appelsap (zo puur mogelijk) het zuur zal het vlees extra mals maken en door het pakket droogt het niet uit. En ach de Calvados stond er toch, dus ook maar een scheutje Calvados erbij. Fase 3 (1 uur): we pakken de ribben uit en ze vallen al bijna uit elkaar, maar we zijn nog niet klaar.De ribben met de Cherry Bomb rub bestrijken we met de Don Marco’s Apple Bourbon Glaze en de Pig Powder ribben met Stockyard Southern Blues BBQ Sauce.We laten ze nog een klein uurtje in het rek staan, nog steeds op 105 graden. Tussentijds bestrijken we ze nog een keer met de sauzen. Beetje patat en huisgemaakte mayonaise erbij en klaar. De twee ribben hebben echt een totaal verschillende smaak. De een fris-pittig, de ander sticky & spicy.Geloof mij, hier eet je gegarandeerd je vingers bij op! Als je je vuur / temperatuur beheerst is dit echt het simpelste gerecht wat je kan maken. Kan niets aan mis gaan.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €131,50

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose