Specialiteiten van het huis
Waards varken Waards varken - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst
Waards varken - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst Onze best verkochte BBQ worst!Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door. Verpakt per 5 stuks
€9,49
Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Hotdog Texas Kip - Jalapeno - Cheddar
Hotdog Texas Kip – Jalapeno – Cheddar van Waardse Boerderijkip: Pittig BBQ-plezier Zin in een pittige twist tijdens je volgende BBQ? De Hotdog Texas Kip met Jalapeno en Cheddar van de Waardse Boerderijkip is een ware smaakexplosie. Een sappige kipworst gevuld met smeuïge cheddar en een pittige kick van jalapeno’s. Perfect voor iedereen die houdt van een beetje pit op de BBQ. Ambachtelijk en puur uit het Groene Hart Deze hotdogs zijn gemaakt van de Waardse Boerderijkip, afkomstig uit het Groene Hart van Nederland. Deze kippen worden grootgebracht in een rustige, natuurlijke omgeving en krijgen alle tijd om te groeien. Dit zorgt voor mals en vol smaak kippenvlees. Door de ambachtelijke manier van produceren proef je de kwaliteit in elke hap. Bereidingstip: Grillen voor extra smaak Deze hotdogs zijn ideaal voor op de BBQ. Grill ze op matig tot hoog vuur tot de buitenkant lekker krokant is en de kaas begint te smelten. Door de jalapeno’s krijg je een pittige bite, terwijl de cheddar voor een romige touch zorgt. Serveer ze op een vers broodje met wat gebakken uitjes en een beetje BBQ-saus voor de ultieme Texaanse ervaring. Met de Hotdog Texas Kip – Jalapeno – Cheddar breng je gegarandeerd pit en smaak naar je volgende BBQ.
€10,95
DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Criollo Blanca
DeRaza Iberico - Criollo Blanca Chorizo Criollo Blanca is een licht pittige Spaanse braadworst van het Iberico varken.Geweldig voor op de barbecue maar ook in de pan voor diverse spaanse gerechten.Is tevens in een pittiger chorizo variant te krijgen. Vacuum verpakt per 5 stuks totaal ca. 500 gram Bereidingswijze voor in de koekenpan Haal de verse worst 30 minuten voordat hij de koekenpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat de koekenpan goed heet is. Laat boter smelten in de koekenpan totdat de boter een goudbruine kleur krijgt. Ongeveer 1 minuut rondom bruin braden op middelhoog vuur. Daarna ongeveer 15 minuten, op laag vuur rustig laten braden. Bereidingswijze voor op de barbecue Haal de verse worst 30 minuten voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. 1 minuut kort roosteren boven heet vuur in het midden van de barbecue. Vervolgens ongeveer 15 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de verse worst regelmatig om. Recepttip:Classic Devilled Sausages - IBERICO - CRIOLLO BLANCA -
€9,75
Hans Worst Hans Worst - RotDog 2 stuks
RotDog - 2 hot dogs De worsten van Hans Worst zijn 100% biologisch en nu bij Beef Exclusief te krijgen.Geen gezeur, gewoon dik, vet en lekker en met gevoel samengesteld zodat je altijd je vingers erbij af zult likken. Verpakt per 2 stuks! Geheel naar jouw wensen maakt Hans Worst jouw hotdog op smaak. De (braad)worsten van Hans worden sinds 2007 volgens eigen receptuur gemaakt van 100% biologisch varkens- of rundvlees.Niet alleen zijn worsten onderscheiden hem van de concurrentie, ook zijn toppings zorgen ervoor dat je graag omloopt om een worst bij Hans te halen. Wat te denken van diverse sauzen waarvan enkele volgens een super geheim recept tot stand zijn gekomen: zuurkool, frisse groene blaadjes andijvie, chilisaus, spek, en niet te vergeten zijn heter dan heet sambal Bak of grill de RotDog in 14 min rondom goud bruin in de koekenpan, op de bakplaat of op de Bbq. Koekenpan en Bakplaat: voeg wat olie toe. BBQ: Let op dat het niet te hard gaat! Top af met Hans Worst Black Beer Sauce. Geniet ervan! Ingrediënten RotDog® Tarweboem, water, bakkersgist, glucose-fructosestroop, raapzaadolie, bakkerszout, suiker, conserveermiddel E282,emulgator E482, palmvet, enzym (tarwe), tarwezoutmeel, meelverbeteraar E300.95% varkensvlees, zout, voedingszuur E326, conserveermiddel (E250, E262), antioxidant (E301, E331),specerijenextract, rook.Varkensvlees* 42%, varkensvet*, rundvlees *23%, zout, water, aardappelzetmeel*, varkensbindweefsel*, specerijen *,stabilisator E331, anti-oxidant E301, conserveermiddel E205, rook. * = van biologische oorsprongKaaswei (MELK) (62%), water -olie emulsie (gedeeltelijk gehydrogeneerde SOJABONENolie, water, emulgator:natrium stearoyl-2 lactylaat), Cheddarkaas (5%) (MELK, kaas culturen, zout, enzymen), gemodificeerd tapiocazetmeel, gemodificeerd maïszetmeel, maltodextrine, zout, kleurstof: paprika-extract, caroteen, aroma, Zuurteregelaar:natriumcitraat, natriumfosfaat, fosforzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren. *van biologische oorsprong
€11,95