SMAAKMAKERS
DeBrethoniere Rendangsaus - Bumbu De Brethoniere
Bumbu De Brethoniere voor Rendang of Rendangsaus 1 zakje bumbu per kilo vlees. Er hoeft alleen kokosmelk aan de bumbu te worden toegevoegd. Voor rendang 1000 ml kokosmelk toevoegen. Voor rendangsaus 750 ml kokoscreme. Rendang, 1 zakje bumbu 1 kilo vlees. (rund, kip of prcureur bv.) 1000ml kokosmelk (Cara of Aroy-D verkrijgbaar in de Toko of betere supermarkt) Gril het vlees kort aan op het rooster of bak het even aan in de pan. Bumbu in stoofpan verhitten met de kokosmelk Vlees in dobbelstenen 5x5 cm toevoegen. Laat dit voor drie uren zacht sudderen tot het zacht is. Rendangsaus. 1 zakje bumbu. 750ml kokoscreme (Cara of Aroy-D) Warm de bumbu op en roer er de kokoscreme doorheem En verhit deze tot een saus. Er hoeft geen zout meer te worden toegevoegd. Groeten Huub
€14,95