Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Rib Eye

2 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Jack's Creek Rib Eye - AUS Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    BIG FAT JACKS CREEK GRAIN FED RIB EYE  Jacks Creek, het blijft echt een van onze favoriete ‘merken’.400 gram Graan gevoerd Black Angus uit Australië met een schitterende marmering.Gewoon lekker basic een half uurtje in een bakje met bier honing en rozemarijn leggen, wat zout er op en grillen.Persoonlijk houd ik bij zo’n dikke malse rib eye van ‘ as rare as you dare’. Zeg maar zoals je een tonijnsteak grilt.Hier zal iedereen een mening over hebben, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De honing carameliseerd mooi op de grill en geeft net een zeker sweetness aan de korst.Uiteraard even netjes laten rusten en nog even wat grove peper knoflook mik er overheen malen en klaar. Jack’s Creek Rib Eye Steak Jack’s Creek (winnaar van de World Steak Challenge 2015) is echt de top op het gebied van Australisch rundvlees. De van oorsprong Ierse familie Warmoll heeft een farm in het Australische Willow Tree genaamd Big Jack’s Creek. Een gebied met betrouwbare regenval en een klimaat vergelijkbaar met het mediteraanse. Hier houden zou Black Angus en Wagyu runderen.De Black Angus runderen worden uiteindelijk 150 tot 170 dagen graan gevoerd wat resulteert in een mooie vet adering, de smaakmaker van een een mooi stuk BBQ vlees. Wat een super mals stuk vlees, echt de top onder de Black Angus Rib Eyes. Jack's Creek rundvlees is afkomstig van het 100% Black Angus rund. Dat geniet al lang een geweldige reputatie. Dit rund wordt tussen de 150 - 170 dagen graan gevoerd. Dat zorgt ervoor dat de ribeye zeer smaakvol is en extra mals. Het zit hem vooral in de marmering van het vlees. Jack's Creek rundvlees is daardoor ook zeer gezond. Het is goed voor de cholesterol en verlaagt de kans op kanker.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €14,95

  • Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Rib Eye - 180 dgn GV

    Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Rib Eye - 180 dgn GV

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Pure Canadian Beef Heritage Angus Ribeye – Krachtig, mals en perfect voor de BBQ De Pure Canadian Heritage Angus Ribeye is een echte favoriet onder BBQ-liefhebbers. Dit stuk vlees, afkomstig uit de ribsectie van het rund, staat bekend om zijn rijke marmering en diepe rundvleessmaak. Het vet smelt tijdens het grillen en zorgt voor een sappige, boterzachte steak met een intense smaakbeleving. Afkomstig van Heritage Angus-runderen uit Canada, die 180 dagen graan gevoerd worden, heeft deze ribeye een prachtige vetdooradering die garant staat voor malsheid en sappigheid. Bovendien is het vlees volledig vrij van antibiotica, wat zorgt voor een puur en eerlijk product. Bereidingssuggestie:Laat de ribeye op kamertemperatuur komen en bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper. Grill op hoge temperatuur direct boven de kolen tot een kerntemperatuur van 50-52°C voor medium-rare. Laat de steak daarna een paar minuten rusten, zodat de sappen zich goed verdelen en de smaak optimaal tot zijn recht komt. Of je hem puur serveert, met een klontje kruidenboter of een stevige peperroomsaus, de Pure Canadian Heritage Angus Ribeye is altijd een uitstekende keuze voor een ultieme BBQ-ervaring.

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €24,50

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose