Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Rib Eye

10 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Jack's Creek Rib Eye - AUS Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Jack's Creek Rib Eye - AUS

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    BIG FAT JACKS CREEK GRAIN FED RIB EYE  Jacks Creek, het blijft echt een van onze favoriete ‘merken’.400 gram Graan gevoerd Black Angus uit Australië met een schitterende marmering.Gewoon lekker basic een half uurtje in een bakje met bier honing en rozemarijn leggen, wat zout er op en grillen.Persoonlijk houd ik bij zo’n dikke malse rib eye van ‘ as rare as you dare’. Zeg maar zoals je een tonijnsteak grilt.Hier zal iedereen een mening over hebben, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De honing carameliseerd mooi op de grill en geeft net een zeker sweetness aan de korst.Uiteraard even netjes laten rusten en nog even wat grove peper knoflook mik er overheen malen en klaar. Jack’s Creek Rib Eye Steak Jack’s Creek (winnaar van de World Steak Challenge 2015) is echt de top op het gebied van Australisch rundvlees. De van oorsprong Ierse familie Warmoll heeft een farm in het Australische Willow Tree genaamd Big Jack’s Creek. Een gebied met betrouwbare regenval en een klimaat vergelijkbaar met het mediteraanse. Hier houden zou Black Angus en Wagyu runderen.De Black Angus runderen worden uiteindelijk 150 tot 170 dagen graan gevoerd wat resulteert in een mooie vet adering, de smaakmaker van een een mooi stuk BBQ vlees. Wat een super mals stuk vlees, echt de top onder de Black Angus Rib Eyes. Jack's Creek rundvlees is afkomstig van het 100% Black Angus rund. Dat geniet al lang een geweldige reputatie. Dit rund wordt tussen de 150 - 170 dagen graan gevoerd. Dat zorgt ervoor dat de ribeye zeer smaakvol is en extra mals. Het zit hem vooral in de marmering van het vlees. Jack's Creek rundvlees is daardoor ook zeer gezond. Het is goed voor de cholesterol en verlaagt de kans op kanker.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €14,95

  • Bijna uitverkocht Black Angus Beef Black Angus Beef - Ribeye rollade Black Angus Beef Black Angus Beef - Ribeye rollade

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Ribeye rollade

    3 reviews

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef - Ribeye rollade Een culinair hoogstandje voor de echte BBQ-kenner. De verfijnde kruidenmix versterkt de rijke smaak van het premium Black Angus rundvlees. Door de gerolde vorm gaart het vlees gelijkmatig en ontstaat er een sappig resultaat. Een indrukwekkend gerecht dat gegarandeerd alle BBQ-gasten zal verrassen. SPIT GRILLED, GRAIN FED BLACK ANGUS RIBEYE ROLLADE Rib eye op de BBQ is altijd een topper, maar deze keer bereiden we geen steaks maar een rib eye rollade. Dit mooie opgebonden stuk ribeye wordt al heerlijk gekruid geleverd wat er voor zorgt dat de kruiden smaak al lekker in het vlees getrokken is. We halen de rollade een dag van te voren uit de vriezer en laten deze rustig ontdooien in de koelkast. 2 uur voor gebruik halen we deze uit de koelkast en uit de vacuümverpakking zodat deze kan ademen en op temperatuur kan komen. Doe je dit niet dan zal de kern bij aanvang maar 2 graden zijn en moet de buitenkant veel verder doorgaren om een goede kerntemperatuur te krijgen. Als je de rollade low and slow zou voorgaren en daarna afgrillen heb je hier geen last van, maar wij gingen voor een spit bereiding. We stoken de Big Green Egg op tot 240 graden en plaatsen de spitring. De rollade rijgen we aan het spit en deze plaatsen we in de Big Green Egg. We gebruiken deze keer geen rookhout omdat we al bijna een overdosis aan kruiden gebruiken. We laten de ribeye een kleine 10 minuten zo op hoge temperatuur draaien om een mooi gegrilde buitenkant te krijgen, dan temperen we het vuur naar 180 graden en bestrijken de buitenkant van de rollade met een kruidenolie (mengsel van olie, dille, zout, peper, salie, knoflook, oregano en rozemarijn). Dit herhalen we na 10 minuten nog een keer. Waarschuwing: Wij hebben de Meater + direct bij de start in de rollade gestoken paralel aan het spit, Let op dit is wel op eigen risico. Als de Meater te heet wordt gaat er groot alarm af op je telefoon, maar in de eerste fase is het wel een zeker risico. Ja kan ook de Meater insteken als de keteltemperatuur onder de 200 graden is, maar Meater boven direct heat blijft een zeker risico. Maar het werkt wel super handig, dus wij nemen de gok soms. Als we een kerntemperatuur hebben van 45 graden halen we de rollade er af en leggen deze op folie met daarop een plak roomboter en wat dryrub. Hij mag /moet nog even doorgaren dus deze keer vouwen we het pakketje bewust goed dicht. Ondertussen hebben we wat kastanjechampignons in plakjes gesneden en in een pannetje gebakken met royaal roomboter, zout, en een peper/knoflook mix. Na een kleine 10 minuten pakken we de rollade uit en snijden deze in dunne plakken. we serveren de rollade met de champignons, gebakken aardappeltjes en wat salade.

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,35

  • The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV - ca. 650 gram The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV - ca. 650 gram

    The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV - ca. 650 gram

    Nog 28 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye - 120 dagen GV The Black Ribeye – De BBQ-Klassieker die Altijd Scoort The Black Ribeye is een absolute favoriet onder BBQ-liefhebbers. Dit sappige en rijk gemarmerde stuk vlees, afkomstig van het Black Angus-rund uit Uruguay, combineert malsheid met een explosie van smaak. Dankzij de 120 dagen graanvoeding hebben deze runderen vlees van topkwaliteit, met precies de juiste hoeveelheid intramusculair vet om elk stuk om te toveren tot een ware smaakbeleving. Waarom kiezen voor ribeye? De ribeye wordt gesneden uit de voorste ribben van het rund en staat bekend om zijn karakteristieke marmering en rijke smaak. Het vet dat door het vlees loopt, smelt tijdens het grillen en maakt de ribeye boterzacht en ongelooflijk sappig. Deze combinatie van malsheid en smaak maakt de ribeye een van de meest gewilde stukken vlees voor de BBQ. Bereidingstip: De perfecte ribeye op de grill De ribeye komt het best tot zijn recht op een hete BBQ. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en wrijf het in met olijfolie, grof zeezout en versgemalen zwarte peper. Gril het direct boven de kolen en schroei beide kanten dicht voor een knapperige korst. Om de ribeye mooi medium-rare te bereiden, houd je een kerntemperatuur van 52-55°C aan. Laat het vlees na het grillen enkele minuten rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen goed behouden blijven. Serveer het in dikke plakken en geniet van het contrast tussen de krokante buitenkant en de sappige, malse binnenkant. Met The Black Ribeye haal je een BBQ-klassieker in huis die altijd een succes is. Serveer het puur, met een romige saus of een frisse kruidenboter – hoe je het ook doet, deze ribeye steelt gegarandeerd de show. 🥩🔥

    Nog 28 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €15,00

  • Miguel Vergara Angus Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus -  Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Deze prestigieuze ribeye, afkomstig van 300 dagen graangevoerde Angus runderen, vertegenwoordigt het summum van luxe op uw barbecue. De spectaculaire marmering, ontwikkeld door premium graanvoeding, zorgt voor een ongeëvenaarde eetstijl die elke BBQ-sessie transformeert tot een culinair hoogtepunt. BBQ Bereidingstips: Breng het vlees op kamertemperatuur Bestrooi royaal met grof zeezout Grill op hoog vuur voor een perfecte korst Mik op medium-rare voor de ultieme textuur Las 8-10 minuten rusttijd in Snijd tegen de draad in voor maximale malsheid Bestrooi met versgemalen peper De rijke intramusculaire vetdoorading zorgt tijdens het grillen voor een explosie van smaken. Verwacht een botermalse textuur met tonen van noten, mineralen en een subtiele zoete ondertoon die alleen te vinden is in premium graangevoerd rundvlees. Deze ribeye illustreert waarom Miguel Vergara wordt beschouwd als één van 's werelds meest vooraanstaande vleesleveranciers. Een waar genot voor elke BBQ-liefhebber die streeft naar perfectie op het rooster.   Er gaat niets boven een steak afgegrild op een gloeiend heet rooster kort boven de kolen. Dit levert echt de ultieme ‘Grilled Steak’ smaak op. Deze keer mogen we een mooie 450 gram Rib Eye van Miguel Vergara bereiden een topklasse steak uit ons assortiment. 300 Dagen graan gevoerd zorgt voor een mooie marmering en al dat intramusculair vet geeft een bom aan smaak af. Uiteraard laten we de steak eerst goed op temperatuur komen en stoken we de Bastard op met een volle kolenmand. Op de rand van de kolenmand leggen we direct het gietijzeren rooster uit onze MiniMax. Dit rooster ligt nu 6 cm lager dan wanneer we hem onderin het multilevel cooking system leggen en dus vlak boven de kolen. Nu plaatsen we het multilevel cooking system met RVS rooster en de keteltemperatuur gaat naar 160 graden. De steak bestrooien we met grof Flor del Delta zout en dit laten we even intrekken. Dit helpt ook mee aan de heerlijke grillcrust. Dan gaat de steak even op het RVS rooster en we brengen deze naar een kerntemperatuur van 40 graden. Het vet begint al mooi zacht te worden. De schuiven gaan vol open en het multi level cooking system halen we uit de kamado. De temperatuur schiet naar de 250 graden en de kolenmand gloeit inmiddels als Danté’s negende ring. We leggen de steak op het gloeiend hete rooster en wachten heel even, de geur is echt heerlijk, even omdraaien en dan de andere kant afgrillen. Het afgrillen gaat snel op deze hoge temperatuur. We leggen de steak op een houten plank. Hij is wat bol getrokken tijdens het afgrillen dus drukken we hem voorzichtig plat en duwen 3 satéprikkers in de steak. We laten hem 5 minuten rusten waarbij het vlees weer ontspant en we verwijderen dan de saté prikkers. De steak is weer mooi vlak. Van onze ’t Centrum’ kruidenbotermix hebben we kruidenboter gemaakt en we leggen 2 dunne, niet te koude plakjes op het vlees. Het resultaat is een perfecte medium gegrilde steak. Wil je hem meer rare laat hem dan korter op het RVS rooster liggen. Het vlees is super sappig en mals en kan je zo naar binnen slurpen.

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,80

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Gentleman steak Black Angus Beef Black Angus Beef - Gentleman steak

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Gentleman steak

    2 reviews

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Black Angus Beef - Gentleman steak Gentleman steak vanBlack Angus is een mooi mals braadstuk en houdt het midden tussen een entrecote of lende en de ribeye met wat meer vet ! GENTLEMAN STEAK with homemade pepper sauce De vetkap snijden we even kruislings in en we bestrooien de steak rondom met All Purpose BBQ Rub van Grate Goods Lees hier het complete recept  

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €32,80

  • USA Prime USA Prime - Rib Eye USA Prime USA Prime - Rib Eye

    USA Prime USA Prime - Rib Eye

    1 review

    Nog 38 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    USA Prime - Rib Eye Verwen Uw Zintuigen met de USA Prime Ribeye van Beef Exclusief Voor de echte vleesliefhebber is de USA Prime Rib Eye de ultieme steak. Dit stuk vlees, afkomstig van de beste runderen uit de Verenigde Staten, staat bekend om zijn rijke marmering, ongeëvenaarde malsheid en intense smaak. Het is het soort steak dat je BBQ omtovert tot een culinaire ervaring. De runderen die deze Prime Rib Eye leveren, worden met de grootste zorg grootgebracht volgens de hoogste standaarden van kwaliteit. Het vlees krijgt zijn rijke marmering dankzij een zorgvuldig dieet en uitstekende verzorging, wat resulteert in een perfecte balans tussen sappigheid en smaak. Dit is vlees dat je niet snel vergeet. Waarom Kiezen voor USA Prime Ribeye? Ongeëvenaarde Kwaliteit: Onze ribeye is afkomstig van de beste runderen in de Verenigde Staten en is geclassificeerd als Prime. Dit betekent dat je kunt rekenen op een uitstekende marmering en malsheid. Rijke, Volle Smaak: De ribeye staat bekend om zijn sappigheid en intense smaak. Perfect voor zowel op de grill als in de pan. Duurzaam Geproduceerd: Wij geloven in verantwoord vlees. Onze USA Prime ribeye komt van ranches die zich inzetten voor duurzaamheid en dierenwelzijn, zodat je met een goed gevoel kunt genieten. Veelzijdig en Gemakkelijk: Of je nu een ervaren chef bent of een thuiskok, de ribeye is eenvoudig te bereiden en past bij talloze gerechten. Serveer het met een frisse salade of heerlijke groenten voor een complete maaltijd. Bereidingssuggestie:Laat de Rib Eye eerst op kamertemperatuur komen en bestrooi hem royaal met zeezout en versgemalen peper. Grill de steak op hoge temperatuur voor 2-3 minuten per kant, zodat er een mooie korst ontstaat. Vervolgens kun je de steak op lagere temperatuur verder garen tot de gewenste kerntemperatuur – ideaal is medium rare, rond de 52°C. Laat de steak daarna even rusten voordat je hem aansnijdt, zodat alle sappen goed verdeeld worden. Serveer de USA Prime Rib Eye met gegrilde groenten, een romige aardappelpuree of een klassieke chimichurri. Het is een steak die voor zich spreekt en elke BBQ naar een hoger niveau tilt. Voor wie alleen het allerbeste wil, is deze Rib Eye de perfecte keuze.

    Nog 38 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €16,00

  • Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Rib Eye - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Rib Eye - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Rib Eye - 200 dagen GV

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Umi / Taurus Gold Rib Eye - 200 dagen GV UMI Ribeye – Luxe en Smaak in Eén Stuk Met de UMI Ribeye kies je voor absolute topkwaliteit. Dit sappige, rijk gemarmerde stuk vlees is afkomstig van Black Angus-runderen uit Uruguay, die 200 dagen graan gevoerd zijn. Deze extra lange graanvoeding zorgt voor een sublieme marmering en een nog intensere, boterzachte smaak. Ideaal voor BBQ-liefhebbers die alleen het beste op de grill leggen. Waarom UMI Ribeye? De ribeye staat bekend om zijn fijne vetdooradering. Tijdens het grillen smelt dit vet langzaam, waardoor het vlees zijn sappigheid behoudt en een diepe, volle smaak ontwikkelt. Dit maakt de ribeye een favoriet onder kenners en een onmisbare keuze voor de BBQ. Bereidingstip: Direct grillen voor ultieme smaak Een UMI Ribeye verdient een eenvoudige, maar zorgvuldige bereiding. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en wrijf het in met een beetje olijfolie, zeezout en versgemalen zwarte peper. Gril de ribeye direct boven hete kolen, waarbij je beide kanten mooi dichtschroeit voor een krokante korst. Streef naar een kerntemperatuur van 52-55°C voor medium-rare. Laat het vlees daarna een paar minuten rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen goed behouden blijven. Snijd het in dikke plakken en serveer met een volle rode wijnsaus, knapperige aardappelen of een frisse salade. Met de UMI Ribeye geniet je van een perfecte balans tussen luxe en smaak. 🥩🔥

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €13,40

  • Bijna uitverkocht The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye Braadstuk - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye Braadstuk - 120 dagen GV

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Black - Angus / Don Pedro Rib Eye Braadstuk - 120 dagen GV The Black Ribeye Braadstuk – De Eyecatcher voor een BBQ-feest Als je echt indruk wilt maken, kies je voor The Black Ribeye Braadstuk. Dit imposante stuk vlees, met een gewicht tussen 1500 en 2500 gram, is een showstopper op elke BBQ. Afkomstig van het Black Angus-rund uit Uruguay, combineert het de rijke smaak van ribeye met een sappigheid en malsheid die alleen een groot braadstuk kan bieden. Dankzij de 120 dagen graanvoeding krijg je vlees met een prachtige marmering en een intense, volle smaak. Wat maakt het braadstuk bijzonder? Dit ribeye braadstuk wordt gesneden uit de ribsectie van het rund en bevat de perfecte balans tussen vlees en vet. Het intramusculaire vet smelt tijdens het garen langzaam door het vlees heen, waardoor het braadstuk heerlijk sappig blijft. Of je het nu slow-roast of op de BBQ bereidt, dit is vlees zoals je het wilt. Bereidingstip: Low & Slow voor perfectie Het ribeye braadstuk komt het beste tot zijn recht met de low & slow-methode. Bereid je BBQ voor op indirecte hitte met een temperatuur van ongeveer 120-130°C. Wrijf het braadstuk in met je favoriete rub of hou het simpel met olijfolie, grof zeezout en zwarte peper. Leg het vlees indirect op de BBQ en laat het rustig garen tot een kerntemperatuur van 48-50°C. Voor een knapperige buitenkant kun je het braadstuk op het eind nog kort direct boven de kolen grillen. Laat het na het garen minstens 15-20 minuten rusten, zodat de sappen mooi in het vlees blijven. Snijd het braadstuk aan tafel in dikke plakken en serveer met bijvoorbeeld gegrilde groenten, een romige pepersaus of een frisse chimichurri. Dit ribeye braadstuk is perfect om te delen en maakt van iedere BBQ een feest. Met The Black Ribeye Braadstuk til je je BBQ-vaardigheden naar een hoger niveau. 🥩🔥

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €62,76

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Rib Eye Braadstuk Black Angus Beef Black Angus Beef - Rib Eye Braadstuk

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Rib Eye Braadstuk

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Black Angus Beef - Rib Eye Roast / Braadstuk Ga je voor low & Slow, sous vide of draaispit dit brib eye braadstuk is doorregen met vet, heeft een volle smaak en is super mals. Recept:We gebruiken de FLOR DEL DELTA mix van zeezout en 5 soorten peper. Dit is echt een super mix waar gerenommeerde chefs helemaal lyrisch over zijn. Maar we beginnen even vooraan.De mooie Rib Eye van 400 en 450 gram laten we even goed op kamertemperatuur komen. Ondertussen stoken we de grill op voor Direct Heat. We leggen vast wat voorgegaarde pofaardappelen langs de rand. We pletten even 3 knoflooktenen en doen deze met een flinke klont boter in een pan, kan, beker, wat je wilt. Hier doen we nog wat takjes rozemarijn bij en het geheel verwarmen we al roerend. We laten de knoflook en rozemarijn even lekker in de boter trekken en leggen ondertussen de Rib Eyes op het gietijzeren rooster voor een mooie grill streep. We laten deze een paar minuten goed aangrillen en draaien de steaks dan. Meteen gieten we wat van de boter over de gegrilde kant van de steak. Er kan wat aflopen wat vlam vat, maar sluit de deksel van de grill en deze vlammen doven vanzelf. Ondertussen hebben we ook wat trostomaatjes langs de rand gelegd.Na een paar minuten draaien we nog 1 keer terug om ook de andere kant te begieten met de botermix. Nu wordt het tijd om de steaks in de gaten te houden. Bij een kerntemperatuur van 48-49 graden halen we deze er af en leggen ze even weg, losjes afgedekt met wat folie.Het rusten is echt nodig om te zorgen dat het vocht weer in het vlees trekt. Doe je dit niet dan zie je bij het snijden veel sap en vocht uit het vlees lopen. Soms zie je foto’s voorbij komen van vlees in hele plassen vocht. Dat kan je hier dus mee voorkomen (op tijd en langzaam laten ontdooien helpt ook). Het was zondag nogal stormachtig, een steak koelt dan snel af, maar pak je het te dicht in dan gaart het wel snel door. We lossen dit op door nu buiten een thermobox te gebruiken waarin het vlees ook verzonden wordt. Het is dus een kwestie van uitproberen wat je vlees doet met doorgaren, dit is ook weer afhankelijk van de dikte en zoals gezegd de omgevingstemperatuur, maar als je bij 48-49 graden je vlees er af haalt gaart hij meestal wel naar de 53-54, dus medium rare. Nu al het vocht weer in de Rib Eye zit bestrooien we deze royaal met Flor del Delta Mediterranea Pimientas (The pepper blend of Fleur de sel, includes 5 peppers from Jamaica; Sichuan, Pink Curepipe, White Sarawak, Black Kampot and Long Java peppercorns). Waarom niet vooraf? De pepers verbranden dan bij direct heat wat een bittere smaak geeft. Aansnijden en proeven. Je voelt het zout smelten en de peper branden op je tong. Dit gecombineerd met het super malse vlees dat een authentieke steakhouse grillsmaak heeft maken dit tot een top gerecht.Doe je ogen dicht en je waant jezelf ergens op een Argentijnse Pampa samen met een paar ‘vaqueros' rond een kampvuur na een zware dag veedrijven.  THIS IS BBQ!

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €35,00

  • Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Rib Eye Braadstuk - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Rib Eye Braadstuk - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Umi / Taurus Gold Rib Eye Braadstuk - 200 dagen GV

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Umi / Taurus Gold Rib Eye Braadstuk - 200 dagen GV Het UMI Ribeye Braadstuk is een meesterlijk stuk vlees, ideaal voor grote gezelschappen of een indrukwekkende BBQ-sessie. Afkomstig van Black Angus-runderen uit Uruguay en 200 dagen graan gevoerd, is dit braadstuk een toonbeeld van kwaliteit. De lange graanvoeding zorgt voor een intens rijke smaak en een zijdezachte textuur, terwijl de prachtige marmering het vlees heerlijk sappig houdt tijdens het garen. Waarom kiezen voor het ribeye braadstuk? Met een gewicht tussen 850 en 1200 gram is dit braadstuk een ware showstopper. Het bevat de kenmerkende vetdooradering van de ribeye, die tijdens het garen smelt en het vlees doordrenkt met smaak. Dit maakt het ribeye braadstuk perfect voor low & slow bereidingen, waarbij de smaken zich optimaal ontwikkelen en het vlees supermals wordt. Bereidingstip: Low & Slow met een krokante korst Bereid je BBQ voor op indirecte hitte met een temperatuur van ongeveer 120-130°C. Wrijf het braadstuk royaal in met een dry rub naar keuze of houd het puur met olijfolie, zeezout en zwarte peper. Leg het vlees indirect op de BBQ en laat het rustig garen tot een kerntemperatuur van 48-50°C. Wil je een mooie, knapperige korst? Gril het braadstuk na het garen kort boven directe hitte, zodat de buitenkant mooi karamelliseert. Laat het vlees daarna minimaal 15-20 minuten rusten onder aluminiumfolie om de sappen goed te verdelen. Snijd het braadstuk in dikke plakken en serveer met klassieke bijgerechten zoals gegrilde groenten, aardappelpuree of een rijke rode wijnsaus. Dit pronkstuk brengt gegarandeerd bewondering aan tafel. Met het UMI Ribeye Braadstuk geniet je van ongeëvenaarde luxe en smaakbeleving. Perfect voor wie groots uit wil pakken op de BBQ. 🥩🔥

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €40,62

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose