Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Pizzabodem

3 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    9 reviews

    Nog 111 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Bereidingsinstructie: Haal de bollen uit de verpakking. Laat ze ongeveer 6 uur ontdooien, afgedekt, op kamertemperatuur. Controleer of het deeg zichtbaar aan het rijzen is en of het deeg tenminste 23 graden in de kern bereikt heeft. Sunday pizzaGisteravond was het weer tijd voor een heerlijke sunday pizza at the pit.Onze diepgevroren deegbollen hadden we een uur of 4 vooraf uit de vriezer gehaald en rustig laten ontdooien in een brede pan met een vochtige doek erover.We mengden gepureerde tomaten, knoflook, wat zout, peper en Don Marcos Wonder Green tot een lekkere pizza saus.De bodem:Om te beginnen drukken we het deeg van binnen naar buiten plat om de lucht naar de rand te drukken.Dan is het een kwestie van draaien en rekken tot we een mooie dunne cirkel hebben.Pizzasaus er op en topping naar smaak.Let bij de mozzarella er op dat je deze goed uit laat lekken en scheurt i.p.v. snijdt om te voorkomen dat je een natte pizza krijgt.Ondertussen hebben we de Ooni Kura opgestookt en meten we de steen temperatuur. Rond de 375 graden kan de pizza er in.In ca 2 minuten is de pizza klaar, let wel op dat je op tijd draait.Je eigen pizza bakken is niet alleen super lekker, het is ook echt leuk werk en leuk om te zien voor je gasten.

    Nog 111 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,49

  • Caputo Pizzabodem - 5 stuks Caputo Pizzabodem - 5 stuks

    Caputo Pizzabodem - 5 stuks

    1 review

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere* 

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • Caputo Flammkuchenbodem Caputo Flammkuchenbodem

    Caputo Flammkuchenbodem

    1 review

    Nog 21 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren  

    Nog 21 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose