Nog 13 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Goed brood heeft tijd nodig, zo ook dit boek 'rijs' tijd.Recepten voor ambachtelijk brood waar je de tijd voor neemt om te maken. Prachtige foto’s van brood dat net uit de oven komt, waar het aroma vanaf dampt, maken dat je nog maar één ding wilt: zelf met je handen in het deeg. Dat is wat Rijs met je doet. Aan de hand genomen door de auteurs Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Jan Bronswijk ben je in staat om zelf ambachtelijke broden te bakken in de kamado, houtoven of heteluchtoven. Denk aan Draaistokbrood, Brioche hamburgerbollen, Meergranenbrood, Tarwevolkorenbrood, No-knead witbrood of Desem notenbrood. Naast recepten is dit boek doordesemd met achtergrondverhalen over de kunst van het broodbakken. Van rijsmiddelen die je kunt gebruiken, de verschillende granen, het kneden van het deeg tot en met vullingen. Technieken als opbollen, vouwen en opmaken van het deeg komen in woord en beeld aan bod. Bezoeken aan specialisten van graanteler, molenaar tot zuurdesem-expert maken de beleving compleet. Je voelt ieders vurige passie voor het ambacht.
Nog 59 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Barbecue Magazine - De ultieme gids voor liefhebbers van grillen en buiten koken
Welkom bij het Barbecue Magazine, waar de kunst van het grillen tot leven komt! Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint aan je culinaire avontuur in de buitenlucht, ons magazine is jouw ultieme metgezel op je reis naar grill-perfectie.
Ontdek de nieuwste trends, technieken en recepten om je barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Nog 15 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis! 'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring.
Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken. De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met grillen van vlees en vis op de braai-, asado- en churrasco-manier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiezen en -klemmen direct naast het vuur. Grote biefstukken worden direct vanaf de spies op je bord gesneden. Hele vissen trek je boterzacht uit de klem en buikspek wordt super krokant. Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita’s en smashburgers. Of ga voor smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Tot slot een lekkere bak op houtvuur gezette koffie, terwijl we voldaan in een luie stoel van de laatste vlammen genieten.
Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid
Smokey Goodness BBQ Snack Attack is hét bewijs dat het altijd een goed moment is om je BBQ te laten ontvlammen. Dit tiende(!) en zeker nog niet het laatste deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen.
Of je nu je ontbijt skipt en dat vlammend in wilt halen, op zoek bent naar een met rook volgezogen lunch of ‘vieruurtje’, een smeulende BBQ-bodem wilt leggen voor het stappen (of juist die trek nadat je uit de kroeg rolt wilt stillen), van burgers tot dips en stix met een mooie portie USA adventure. Met de allerlekkerste makkelijk en snel te maken snacks, maar vergeet ook het low & slow BBQ-plezier niet. Het boek waar iedere BBQ-liefhebber naar snakt… aanvallen! aanvallen!
Het tweede OFYR kookboek Flavours of the World staat boordevol inspiratie voor elk buitenmoment. Het boek is verkrijgbaar met 8 exclusieve kruidenmixen ontwikkeld door Guy Weyts. Van aperitief tot dessert laten de recepten zien hoe de specerijen het best gebruikt kunnen worden en hoe er optimaal met OFYR gekookt kan worden.
* Verkrijgbaar met 8 exclusieve OFYR kruidenmixen.* De recepten kunnen met en zonder de kruiden gemaakt worden.* Het kookboek is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van het OFYR kooktoestel.* In de recepten worden diverse kookaccessoires gebruikt en gecombineerd.* Verkrijgbaar in Nederlands-Frans en Engels-Duits.
Specificaties
Meer informatie
SKU
CB-NO2-SET
Nog 5 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Hét standaardwerk over kip!
Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat de mogelijkheden oneindig zijn.
Nog 5 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Met het unieke Smokey Goodness Winter BBQ boek van Jord Althuizen maak je de winter extra gezellig en warm.
Geniet van winterse klassiekers zoals home smoked salmon, wild zwijn van de grill en de favoriete gerechten voor na het skiën (ja, raclette!). Zelfs bij temperaturen van min tien blijft het vuur op je BBQ branden. Van een compleet Smokey Goodness-stijl kerstmenu, van aperitief tot dessert, alles bereid op de barbecue. En natuurlijk mag een flinke dosis ice cold adventure niet ontbreken. Let it snow, let it glow!
Nog 3 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Smokey Goodness 3 – Het Grootse BBQ Avontuur is het derde barbecueboek van Jord Althuizen, de koning van de barbecue! Dit boek neemt je mee op een culinaire reis naar nieuwe, spannende smaken voor jouw favoriete BBQ-gerechten.
Verwacht onweerstaanbare nieuwe recepten zoals de BBQ-burger met Carolina caviar, de indrukwekkende bourbon-aged tomahawk, zoete cherry coke ribs en zelfs pittige Fiery Veggies. En dat is nog maar het begin! Ontdek ook authentieke Zuid-Afrikaanse lekkernijen zoals Boerewors, gegrilde struisvogel en piri piri 'Swahili-style' poussins. Voor de echte BBQ-avonturiers in de tuin biedt dit boek alles om je grillskills naar een hoger niveau te tillen.
Duik in de wereld van het Afrikaanse vuur en laat je inspireren door Smokey Goodness 3. Maak van elke barbecue een smaakvolle expeditie!
Nog 1 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best
In Smokey Goodness No Worries BBQ van BBQ-held Jord Althuizen ontdek je deze zomer de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ, maar ook vol echte BBQ-avonturen. Want in geen land zijn ze gekker op barbecueën dan Down Under. Dus, ook benieuwd waar die roo bar nu echt voor dient? Of nieuwsgierig naar een croc steak Dundee style? Hier vind je het antwoord op al je BBQ-vragen!
Jord Althuizen is de boss van de BBQ. Hij laat Nederland en België als eerste kennismaken met authentieke BBQ door zijn bedrijf Smokey Goodness en de restaurants Black Smoke en The Rough Kitchen. Hij weet met zijn Smokey Goodness-bestsellers meer mensen te inspireren om beter te barbecueën.
Nog 6 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
"Bier en Barbecue' is het zesde kookboek van internationaal biersommelier Arvid Bergström. In dit nieuwe boek staan heerlijke barbecuegerechten met bijpassende bieren. De gerechten zijn ideeën voor op en bij de barbecue.
Voor dit boek kreeg Arvid hulp van Daan Hamoen en Bernd Beersma. Daan is teamcaptain bij de Rokende Règâhs en Bernd is een fanatiek barbecueër, naast zijn ander grote passie brouwen voor de Kleine Beer Brouwerij.
In dit kookboek staan heerlijke gerechten om samen met verschillende bieren te proeven. Daarnaast zijn er veel tips voor andere bieren. Met een kleine twist kun je zo bij het gerecht een tweede bier serveren. Maar ook zijn variaties op recepten, met dan een andere bierstijl erbij als suggesties. Zo kun je vaker genieten van gerecht met een ander bier erbij.
En het is misschien wel het leukste, lekkerste en fijnste om met een groepje vrienden of familie af te spreken en lekker veel verschillende combinaties te proeven.
Proost, rook ze en eet smakelijk!
Nog 5 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Topslager Gertjan Kiers komt met ultiem kookboek over varkensvleesIn Van kop tot staart: Varken proef, leer en ontdek je alles wat je wilt weten van Nederlands meest geliefde stukje vlees. Van de verschillende rassen en vleesdelen van het varken tot aan het herkennen van kwaliteit, de verschillende kooktechnieken en de perfecte smaakcombinaties.
Elk vleesdeel van het varken wordt in het boek in woord en beeld in de spotlight gezet en vervolgens in een of meerdere van de 72 recepten verwerkt. Van rookworst, noedelsalade met krokante oren en rollade van gesplitste sukade tot saucijzenbroodjes, ontdek je hoe je door van kop tot staart te eten, je kunt blijven genieten van al die heerlijke vleesgerechten.
Met bijdragen van onder anderen Jord Althuizen en René Pluijm. Een onmisbaar naslagwerk voor elke vlees- of barbecuefan!
Over de auteurGertjan Kiers is gastdocent bij slagersopleidingen, ROC’s en de Cas Spijkers Academie, jurylid bij de World Steak Challenge, maar bovenal slager in hart en nieren. Eerder verscheen van zijn hand de Vleesbijbel. Hij schreef Van kop tot staart: Varken samen met culinair journalist Inge van der Helm.
Nog 3 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Laat je mee terug nemen naar de USA met onze allernieuwste knaller Smokey Goodness Brand New BBQ! En een absolute must-have it is, want Amerika, dat is toch wel de echte bakermat van onze BBQ style. Er valt nog genoeg te ontdekken voor op het vuur, zowel old school traditional als new flavors en technieken. Want met Mexicaanse, Aziatische en Europese invloeden is de nieuwe BBQ scene minstens net zo interessant als de geliefde classics. Waar zet jij je tanden in?