Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Black Angus Beef

3 producten


Best verkopende

Uitgelicht Best verkopende Alfabetisch: A-Z Alfabetisch: Z-A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Datum: oud naar nieuw Datum: nieuw naar oud

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    9 reviews

    Nog 159 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Black Angus Beef - hamburger Een super juicy burger van het Black Angus rund met precies de juiste hoeveelheid vet.Ook perfect geschikt voor een Smashed Burger Oklahoma Fried Onion Burger - A Hommage to American Gastronomy Dit is de meest pure vorm van American Fast Food. 4 ingrediënten, that’s it: Burger - Buns - Cheddar Cheese - 3 White Onions We gebruiken 3 van onze Black Angus Burgers voor 2 broodjes. Van de 3 burgers kneden we 4 balletjes. De 3 zoete witte uien snijden we dun op een eenvoudige mandoline. Het is belangrijk dat de ringen heel dun zijn. Met de hand heel dun snijden kan natuurlijk ook. We stoken onze Feuerhand Pyron op en plaatsen de grill ring. Uiteraard is het veel imposanter om dit op een OFYR te bereiden, maar de Pyron is een praktisch en handzaam alternatief. Je kan ook een grillplaat in je kamado plaatsen. We snijden de burgerbroodjes doormidden en bestrijken het snijvlak met wat olijfolie. Als de grillring een temperatuur heeft tussen de 200 en 250 graden (ook de grillring heeft verschillende temperatuur zones van binnen naar buiten gemeten) leggen we de broodjes even met de snijkant op de plaat. Als deze een klein beetje kleuren halen we ze er af en leggen de 4 burgerballetjes op de plaat. Nu wordt het tijd om de burgers te ‘smashen’. In de shop hebben we hiervoor een officiële Smash Burger Tool Maar wij gebruiken gewoon even een kleine gietijzeren skillet die we goed aandrukken. Hoe platter hoe mooier. Het aandrukken zorgt ook meteen voor een mooie crust. Op de smashed burgers leggen we nu royaal uienringen en dit laten we even garen. Zorg dat de uien op en rond de burgers liggen dat zorgt voor een mooi verschil in garing. Als de uien naast de burger goed kleuren is het tijd om de burgers inclusief uien te ‘flippen’. De burgers liggen hierna dus op een bedje van uien te garen. Op de burger leggen we wat Cheddar Cheese, kies hiervoor de echte en geen plastic namaak. Op 2 burgers leggen we nu de 2 helften van het broodje. Het idee is dat de stoom van vlees en uien in het broodje trekt. Waarom dan niet op alle 4 de burgers een deel van het broodje? Geen idee, maar wie zijn wij om te zeggen dat ze het in Oklahoma fout doen. Als de kaas gesmolten is halen we het kapje er af en halen het broodje kompleet met cheesburger en ui van de plaat en keren deze om. Hierop leggen we eventueel nog wat losse uien van de grillring en daarop de volgende smashed burger met de uien onderop en de kaas bovenop. We hebben nu de volgorde broodje, kaas, smashed burger, uien, uien, smashed burger, kaas en toppen af met het broodje. Geen saus, geen sla, geen mayo of ketchup, eventueel kan je er wel een plakje augurk op leggen. We eten de super juicy burger met wat frites en wat salade ‘on the side’ Dit is echt een super simpele burger, maar één van de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Daarnaast is bakken op de ring rond het vuur altijd sfeervol en leuk om te doen.

    Nog 159 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,45

  • Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks

    Nog 41 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Platte Valley Black Angus USA - Hamburgers - 2 stuks   GRAAN GEVOERD RUNDVLEES UIT NOORD-AMERIKA. Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben. De Platte Valley strekt zich uit van Colorado tot Nebraska en wordt gekenmerkt door haar uitgestrekte grasheuvels. Uitsluitend Black Angus dieren, vrij geboren in de vallei, genieten van de ruimte en de frisse buitenlucht in dit enorme gebied. Daarna worden ze gevoed met een speciaal graandieet dat 160 tot 180 dagen duurt. Dit dieet is het resultaat van jarenlange ervaring en draagt bij aan de ontwikkeling van het zo geliefde intramusculaire vet in het vlees. Het programma is onderdeel van de Platte Valley Group, opgericht door de Viola Family. Deze familie werkt al sinds 1975 met rundvlees in Nebraska en breidde zich later uit naar Colorado. De uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit die de familie heeft is niet onopgemerkt gebleven. De Platte Valley Group staat dan ook bekend als een veteraan in de vleesindustrie, alom geprezen voor haar bijzondere producten. Aandacht voor elk dier wordt verkozen boven massaproductie.

    Nog 41 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,25

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Rundersnippers hamburgervlees 80/20 Black Angus Beef Black Angus Beef - Rundersnippers hamburgervlees 80/20

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Rundersnippers hamburgervlees 80/20

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Black Angus Beef - Rundersnippers hamburgervlees 80/20 Rundersnippers hamburgervlees met 80/20 (vlees/vetverhouding). Uitsnijdsels van oa. rundernek van graan gevoerde Angus om je eigen heerlijke hamburgers mee te draaien. Cheddar Cheesburgerwrap van verse rundersnippers met zelfgemaakte Chutney. Het is een receptje wat we in het verleden ook op de proeverijen gemaakt hebben, alleen maken we nu de burgers ook zelf. Voor deze burgers nemen we onze rundersnippers. Nou ja snippers, het zijn flinke stukken. Om te kijken of dit ook zonder vleesmolen kan snijden we deze gewoon met een mes in stukjes. Hoe kouder, hoe makkelijker te snijden. Je bent er even druk mee, maar het gaat prima. De stukjes die wat lastiger doorsnijden kan je er ook meteen afhalen. Zo hou je de burgers mals. We mengen de Golden BBQ Golden Burger kruidenmix door de burger en je zou er ook meteen kleine stukjes cheddar doorheen kunnen mengen. Onze burgers zijn ca. 200 gram, best flinke jongens dus met een lekkere grove structuur. Bad Boys zeg maar. We maken eerst ballen en pletten deze in de burgerpers.. De Chutney We snipperen 2 kleine rode uien en laten deze lekker sudderen in royaal olijfolie op een middenhoog vuur. Hiervoor zetten we de Petromax Skillet op de Foker wokbrander. We voegen 1/2 pepertje toe, fijngesneden en zonder zaadjes en laten dit lekker doorsudderen tot de ui mooi zacht is. Dan voegen we de bruine suiker toe en roeren we goed door. Als de suiker een beetje begint te carameliseren voegen we de frambozen balsamicocreme toe. Dit zorgt voor een zuurtje maar de frambozensmaak is ook sterk aanwezig, zeker als we het een klein beetje laten inkoken. Dan voegen we de tomatenblokjes toe en laten het geheel lekker doorsudderen tot het meer één geheel wordt en mooi stroperig. Dan zetten we de Petromax Skillet apart met alufolie er overheen. Ingericht voor direct vuur en met cast iron rooster grillen we de hamburgers om en om in de Big Green Egg MiniMax. Ze hoeven niet gaar te worden want ze gaan straks nog 10 minuten indirect terug. Ondertussen leggen we op de (soft) tortilla’s een royale schep van de chutney, plaatsen daarop de burger, doen daar nog een klein beetje chutney op, vouwen de wrap dicht en sluiten deze met een prikkertje. Van plakken cheddar cheese snijden we reepjes en deze leggen we kruislings op de wrap. De platesetter gaat weer terug in de MiniMax en het rvs rooster gaat er op voor indirect heat. We leggen de wraps op het rooster en bakken de wraps tot ze lekker knapperig zijn (ca. 15 minuten). De kaas is ondertussen wel gesmolten, maar voor een extra mooi tintje halen we nog even de crème brûlée brander langs de wrap en de kaas. Ingrediënten chutney voor 2 burgers: • 2 kleine rode uien (of 1 grote) versnipperd • 1/2 rode peper versnipperd • 1 grote vleestomaat (of 2 kleine) in blokjes gesneden • olijfolie om in te bakken • 3 el bruine basterdsuiker • 75 ml frambozen balsamicocreme

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €12,75

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
CloseClose