All
Paasactie Bavette Rollade (ca. 1.100 gram)
Paasactie Bavette Rollade (ca. 1.100 gram) Deze heerlijke gekruide bavetterollade bereiden we eenvoudig aan het draaispit.We gebruiken hiervoor de Piro JB en de Bastard Urban Large. Temperatuur zetten we op ca. 190 graden.Om de kerntemperatuur goed te monitoren gebruiken we de Meater Pro, deze kan hogere temperaturen aan en is dus perfect geschikt voor je draaispit.Kruiden is niet nodig, dus in je ei plaatsen en draaien maar.Ondertussen stoken we de Minimax op en grillen we wat zoete puntpaprika’s direct heat. We bestrijken wat groene asperges met Di Lorenzetto olijfolie en bestrooien ze met Zeeuwsche Zoute puur zeezout en ook deze grillen we op het rooster tot ze wat zachter zijn.Van wat aardappelen raspen we wafelchips met de MANDOLINE CHEF 2.0 en deze frituren we kort.Als de rollade een kerntemperatuur heeft van 45 graden halen we deze uit de kamado en laten hem 10 minuten rusten. De kerntemperatuur stijgt nu door naar 54 graden.Dan snijden we dunne plakken en serveren deze ‘to share’ met de paprika, asperges en chips.
€36,30€27,95