All
Finnwerk Flammlach rookplank - Enkele set
Finnwerk Flammlach rookplank - enkele set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klem en beugel. Let op de plank gaat minimaal 100 x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal. Gebruik 1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar. 2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken. 3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden. 4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken. 5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder. 6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is. 7. Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden. Tip: de hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden. Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set. Belangrijke tip: Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft. Reinigen Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.
€52,95
Finnwerk Flammlach rookplank - dubbel set
Finnwerk Flammlach rookplank - dubbel set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klemmen en beugels. Let op de plank gaat minimaal 100x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal. Gebruik 1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar. 2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken. 3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden. 4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken. 5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder. 6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is. 7. Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden. Tip: De hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden. Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set. Belangrijke tip: Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft. Reinigen Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.
€89,95
Finnwerk Vuurschaal HARRI 80 cm
DE VUURSCHAAL WORDT VERZONDEN VIA POSTNL Finnwerk vuurschaal voor Finse rookplank is op een eeuwenoude manier zalm roken! Cook King solide stalen vuurschaal op 3 stabiele poten om gezellig vuur in de tuin te verstoken, maar tevens geschikt voor om buiten op te koken op een grill ring of op een eeuwenoude manier met Finse rookplank. Leverbaar met een diameter van 60, 70 of zelfs 80 cm. Diameter Ø 60cm Ø 70cm Ø 80cm Materiaal Zwart staal Zwart staal Zwart staal Hoogte 26 cm 26 cm 24 cm Staaldikte 3 mm 3 mm 3 mm Gewicht 9,0 kg 12,0 kg 14,0 kg
€119,99
Finnwerk Vuurschaal HARRI 70 cm
DE VUURSCHAAL WORDT VERZONDEN VIA POSTNL Cook King solide stalen vuurschaal op 3 stabiele poten om gezellig vuur in de tuin te verstoken, maar tevens geschikt voor om buiten op te koken op een grill ring of op een eeuwenoude manier met Finse rookplank. Leverbaar met een diameter van 60, 70 of zelfs 80 cm. Diameter Ø 60cm Ø 70cm Ø 80cm Materiaal Zwart staal Zwart staal Zwart staal Hoogte 26 cm 26 cm 24 cm Staaldikte 3 mm 3 mm 3 mm Gewicht 9,0 kg 12,0 kg 14,0 kg
€109,95
Finnwerk Vuurschaal HARRI 60 cm
DE VUURSCHAAL WORDT VERZONDEN VIA POSTNL Cook King solide stalen vuurschaal op 3 stabiele poten om gezellig vuur in de tuin te verstoken, maar tevens geschikt voor om buiten op te koken op een grill ring of op een eeuwenoude manier met Finse rookplank. Leverbaar met een diameter van 60, 70 of zelfs 80 cm. Diameter Ø 60cm Ø 70cm Ø 80cm Materiaal Zwart staal Zwart staal Zwart staal Hoogte 26 cm 26 cm 24 cm Staaldikte 3 mm 3 mm 3 mm Gewicht 9,0 kg 12,0 kg 14,0 kg
€89,95
Finnwerk Flammlach rookplank - vervangingsset
Finnwerk Flammlach rookplank - vervangingset is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klemmen en beugels. Let op de plank gaat minimaal 100x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal.
€22,95