Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
Onze All Purpose BBQ Rub bestaat uit een krachtige blend van kruiden en specerijen, waaronder komijn, chili en Szechuan peper. Een perfecte basisrub voor jouw favoriete gerecht. Gebruik deze rub op alle soorten vlees en gevogelte, bij voorkeur een half uur voorafgaand aan de bereiding. Deze robuuste rub complimenteert de smaak van goed vlees of gevogelte en is krachtig genoeg voor alle BBQ bereidingen. Echte Barbecue smaak! Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën. Ingrediënten: paprika, zout, ui, suiker, knoflook, peper, venkelzaad, steranijs, komijn, chili, Szechuan peper, kaneel, kruidnagel. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Een gebalanceerde en krachtige melange van specerijen van The Dutch BBQ Crew die doen waar Nederlanders al honderden jaren goed in zijn; het mengen van specerijen. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden. Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.
€8,99
Een goede steak heeft niet veel nodig, dat weten wij als geen ander. Onze Beef or Steak Rub versterkt de natuurlijke smaak van vlees door toevoeging van onder andere kardemom en een vleugje koffie. Eenperfecte combinatie. Nog voordat deze rub officieel op de markt kwam, gebruikten wij hem al tijdens de voorrondes van de World Steak Championship. Met succes! Hiermee hebben we ons gekwalificeerd voor de finale van deze wereldkampioenschappen in Fort Worth, Texas. Echte Barbecue smaak! Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën. Ingrediënten: paprika, zout, ui, suiker, knoflook, peper, venkelzaad, steranijs, komijn, chili, Szechuan peper, kaneel, kruidnagel. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Een gebalanceerde en krachtige melange van specerijen van The Dutch BBQ Crew die doen waar Nederlanders al honderden jaren goed in zijn; het mengen van specerijen. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden. Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.
€8,99
Een pittige rub gemaakt van de mooiste jalapeño pepers uit Mexico. Met een zeer uitgesproken smaak door toevoeging van de bekende groene jalapeño pepers en de rijpere rode variant. Deze melange wordt in balans gebracht door toevoeging van chipotle pepers: overrijpe gerookte pepers die worden gedroogd op mesquite hout. Hierdoor ontstaat een zoete, rokerige smaak. Gebruik deze rub bij voorkeur een half uur van tevoren, op alle soorten vlees, gevogelte en zelfs op vis! Geniet van deze uitgesproken rub, met een licht rokerig tintje.Ingrediënten: paprika, zout, ui, suiker, knoflook, chipotle peper, groene jalapeño peper, rode jalapeño peper, paprika (gerookt), chili, peper, venkelzaad, komijn. Chipotle pepers zijn rijpe Jalapeño pepers welke langzaam zijn gerookt en gedroogd. Chipotle pepers staan bekend om de zoete en rokerige smaak. Chipotle pepers zijn een favoriete pittige aanvulling op BBQ gerechten. De basis van uw persoonlijke smaak! Deze rub complementeert de smaak van uw BBQ gerechten en is uitermate geschikt als basis en "drager" van de kruiden en specerijen die u gebruikt in uw eigen recept
€8,99
ParelHoen Gevulde Parelhoen Filet Supreme Marsala We vullen de Parelhoen met Mozzarella, zon gedroogde tomaten en geraspte Grana Padano. Grillen haar en smoren daarna in een mooie champignon saus.De parelhoen valt niet onder kip, maar onder de fazantachtige, een super mals stukje vlees met een lichte wildsmaak. De filet supreme is een filet met het eerste lid van het vleugelbotje er nog aan. Een parelhoen filet is niet zo dik als een kipfilet en dus moeilijk te vullen. We vouwen de filet superme uit en met het vel omlaag en leggen er plakken mozzarella op, daarop wat zon gedroogde tomaatjes en geraspte Grana Pardano (Parmezaan mag ook). Daarop leggen we nog wat mozzarella. We leggen er een tweede feite bovenop met het bot aan de andere kant.Dan ‘naaien’ we de twee filets aan elkaar met saté prikkers.Dan wrijven we ze in met een beetje olijfolie en wat Italiaanse kruiden. We grillen de parelhoen direct aan beide zijden. en leggen hem apart. Dan leggen we de Dutch Oven deksel op de Big Green Egg en doen hier een klein beetje olie, gesneden champignons en versnipperde knoflook in. Even laten braden dan doen we er kippenbouillon bij en crème fraiche. Nog wat peper en zout en dan goed door roeren. Dan de parelhoen er op en regelmatig roeren en de parelhoen bedruipen met de saus.Bij 67 graden kerntemperatuur kan de parelhoen eraf. Snij de filet doormidden en giet over beide porties een beetje champignonsaus. Dit pareltje mag je echt niet missen, die moet je gemaakt hebben.
€8,20
Hét standaardwerk over kip! Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat de mogelijkheden oneindig zijn.
€34,99
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!