Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
Het meest veelzijdige mes in de keuken en onmisbaar voor iedere (hobby)kok. Handig voor het snijden van vlees, vis of groenten maar ook ideaal voor het fijnsnijden van kruiden. De vorm van het lemmet van de Forged Katai koksmes is kenmerkend voor de Europese keuken. Anders dan de meeste series van Forged zijn de Katai messen vervaardigd van Japans VG10 Staal met een hardheid van 60 Rockwell. Alle Forged katai messen zijn met de hand gesmeed in 5 lagen, hebben een lemmetdikte van 2 mm en een snijhoek van 18 graden. Verpakt in een luxe houten kistje. met een garantie van 10 jaar.
€123,95
Het Forged Katai Santokumes 18 cm is de Japanse versie van het koksmes. Het woord ‘santoku’ betekent ‘drie deugden’, een referentie naar de drie snijfuncties die het mes kan vervullen: plakken snijden, blokjes maken en fijnsnijden. Door deze veelzijdigheid een allrounder in de keuken te noemen. Anders dan de meeste series van Forged zijn de Katai messen vervaardigd van Japans VG10 Staal met een hardheid van 60 Rockwell. Alle Forged katai messen zijn met de hand gesmeed in 5 lagen, hebben een lemmetdikte van 2 mm en een snijhoek van 18 graden. Verpakt in een luxe houten kistje. met een garantie van 10 jaar. Ook beschikbaar in een 14cm variant.
€123,95
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!