All
Kamado Joe Karbon Steel Griddle
De Kamado Joe Carbon Steel Griddle is een duurzame bakplaat die speciaal is ontworpen voor gebruik op de Classic Joe. Gemaakt van carbon staal, biedt deze griddle uitstekende warmteverdeling en -retentie, waardoor u de perfecte sear kunt bereiken op uw favoriete vlees-, vis- en groentegerechten. De handgrepen aan de zijkanten van de griddle zijn gemaakt van roestvrij staal en bieden een stevige grip, waardoor u de griddle veilig kunt verplaatsen en hanteren. Hoe behandel je carbon staal? Olie in vóór gebruik en periodiek wanneer nodig.Verwarm voor gebruik voor om de anti-aanbakeigenschappen te bevorderen.Droog direct na elk gebruik af.Indien nodig alleen met warm water wassen.Wrijf in met een dunne laag olie of kruidenwas voor het opbergen. Dit helpt corrosie te voorkomen. Hoe behandel je carbon staal niet! Plaats NIET in een vaatwasser.Plaats er GEEN diepvriesproducten in of op.Laat NIET weken.Gebruik GEEN schurende middelen.Kook er GEEN zuur voedsel zoals tomaten, azijn, citrusvruchten of wijn mee. Dit kan de smaak beïnvloeden. Als dit is gebeurd, dient het staal opnieuw in de olie te worden gezet.Geen paniek bij oxidatie. Dit kan van tijd tot tijd gebeuren. Schrob gewoon de roest weg en zet opnieuw in de olie.Gebruik NIET bij temperaturen boven de 375˚C.
€179,00