Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

4 producten


  • Carrera culinair Jaspers - Stoof bijbel Carrera culinair Jaspers - Stoof bijbel

    Carrera culinair Jaspers - Stoof bijbel

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofreceptenHeldere how-to's en techniekenDuidelijke stap-voor-stapfoto'sUitleg van benodigdheden en -begrippen 'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,99

  • Julius Jaspers Julius Jaspers - Masterclass, Groente op de BBQ

    Julius Jaspers Julius Jaspers - Masterclass, Groente op de BBQ

    Nog 6 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Het werd tijd voor een handzaam niet te dik boek waar ik de 36 meest voorkomende groentes in behandel. Groentes die makkelijk bij de groenteman te koop zijn (een aantal alleen in het juiste seizoen), en bij iedere groente minimaal 2 bereidingen. Ik heb gedacht aan vegetariërs, aan veganisten maar ook aan mensen die groente superlekker vinden maar daar best een stukje vlees of vis bij willen eten. Prioriteit bij ieder gerecht is de groente in zijn waarde te laten. In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

    Nog 6 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €17,99

  • Julius Jaspers Julius Jaspers - Hamburgers Kookboek Julius Jaspers Julius Jaspers - Hamburgers Kookboek

    Julius Jaspers Julius Jaspers - Hamburgers Kookboek

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Hamburgers van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers is een boek dat je alles leert over het iconische hamburgerbroodje. Julius neemt je mee door de geschiedenis van de hamburger en laat je zien hoe je de perfecte burger maakt, met talloze variaties in bereiding en ingrediënten. Met recepten voor de bun, de patty, de toppings en de saus kun je eindeloos combineren en jouw eigen ultieme hamburger samenstellen. Dit boek is dé gids voor iedereen die zijn burger naar een hoger niveau wil tillen.

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €19,99

  • Julius Jaspers BBQ, The Next Level Julius Jaspers BBQ, The Next Level

    Julius Jaspers BBQ, The Next Level

    Nog 6 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    100 recepten voor de nieuwsgierige BBQ-er   Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Black Angus op de BBQ - om maar iets te noemen.

    Nog 6 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €35,00

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.