Nog 17 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Het feit dat je een kamado hebt gekocht, of misschien nog gaat kopen, betekent dat je een echte barbecuefanaat bent of wilt worden. Dit gaat veel verder dan alleen het grillen van vlees en misschien wat groenten, hoewel je daar je kamado natuurlijk ook voor kunt gebruiken. Want op een kamado zijn er vele kooktechnieken mogelijk, met nog meer verschillende smaakvolle gerechten als resultaat. In dit boek word je meegenomen vanuit de basis en opgeleid tot een kamadochef.
Nog 1 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
De hamburger, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Burgerboek’ mee in de wereld van burgers en bijpassende side dishes. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 80 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte burger. Met ‘Het Ultieme Burgerboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om sappige burgers te bakken. Of dat nu de klassieke cheeseburger is, of een triple pork-smashburger. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op het smaakpalet van een burger. Hiervoor vertelt hij uitgebreid over het kiezen, malen, mengen en bakken van je vlees, vis of vega-optie. Ook legt hij de verschillen tussen barbecues uit, noemt hij veelvoorkomende termen en technieken, en deelt hij tips voor de lekkerste garnituren en drankjes bij je burger. De 80 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op verschillende buns, burgers en side dishes. De burgers zijn onderverdeeld in rund, varken, lam, kip, vis en vega-opties. Stel je in op een culinaire reis over de wereld. Van Amerikaanse sloppie Joe en Indische rendangburger tot Thaise curryburger en Koreaanse tempehburger met ingelegde komkommer. Ook ontbreken de recepten voor goede friet van de barbecue en lekkere sauzen niet. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Voortaan serveer je de lekkerste, sappige burgers en sliders!
Nog 6 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken. Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe je ze op de BBQ kunt gebruiken. De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere, vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt kunnen worden. Met de recepten uit dit boek kun je zelfs een vegan of glutenvrije barbecue samenstellen. Geniet van geroosterde bloemkool, gegrilde fruitsappen, vegan bietenburgers en pittige wokrecepten en zet deze zomer de lekkerste gerechten op tafel.
Nog 13 op voorraad
Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselller auteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken van 25 rassen en 4 soorten. Natuurlijk ontbreken tips over verzorging, voeding en het bestrijden van plagen niet.Hete pepers wordt gepeperd door interviews met professionals in de groeisector en de verwerkende industrie. Daarnaast geeft Hazebroek talloze recepten voor sambals en hot sauces en geeft hij tips om de pepers te drogen, roken, in te maken of te fermenteren. Ten slotte presenteren 15 gastkoks recepten uit hun eigen cultuur, zoals de Indonesische, Surinaamse en Noord-Afrikaanse keuken. Dat zijn bekende koks, maar ook professionals en thuiskoks met hun favoriete familierecept.