Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Flor del Delta

9 producten


  • Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    2 reviews

    Nog 255 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta PIMIENTAS Zeezout en Pepers De ultieme pit-mix voor elke grillmaster! Een aromatische explosie van verschillende pepersoorten die als hele korrels worden geselecteerd en pas tijdens het mengen worden gemalen voor maximale smaakintensiteit. Perfect voor: Deze kruidenheld tilt je gegrild vlees, vis, groenten en pasta naar een hoger niveau. De verschillende pepersoorten geven je BBQ-creaties die extra dimensie waar je gasten nog lang over napraten.IngrediëntenFleur de sel, Jamaicapeper, Szechuanpeper, Roze Curepipepeper, Witte Sarawakpeper, Zwarte Kampotpeper, Lange Javapeper. Pro-tip: Niet meegrillen - zo behoud je alle magische eigenschappen. HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 255 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €14,95

  • Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    1 review

    Nog 83 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta PIMIENTAS Zeezout en Peper De ultieme pit-mix voor elke grillmaster! Een aromatische explosie van verschillende pepersoorten die als hele korrels worden geselecteerd en pas tijdens het mengen worden gemalen voor maximale smaakintensiteit. Perfect voor: Deze kruidenheld tilt je gegrild vlees, vis, groenten en pasta naar een hoger niveau. De verschillende pepersoorten geven je BBQ-creaties die extra dimensie waar je gasten nog lang over napraten.IngrediëntenFleur de sel, Jamaicapeper, Szechuanpeper, Roze Curepipepeper, Witte Sarawakpeper, Zwarte Kampotpeper, Lange Javapeper. Pro-tip: Niet meegrillen - zo behoud je alle magische eigenschappen! HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 83 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,25

  • Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Naturel Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Naturel

    Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Naturel

    Nog 19 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta Zeezoutflakes Natural Voor de pure BBQ-liefhebber! Deze natuurlijke Fleur de sel geeft je grillgerechten die verfijnde touch die de natuurlijke smaken van je ingrediënten intensiveert. IngrediëntenPure Fleur de sel uit de Ebro Delta - het zuiverste zout voor je BBQ-creaties. Perfect voor: Geschikt voor alle gerechten van je rooster. Door zijn unieke samenstelling geeft het meer smaakversterking dan gewoon zout. Ingrediënten: NaCl (calculated on dry basis) 98.19%Cl 59.56%Ca 0.094%Mg 0.053%Na 38.63%So4 0.559%Insoluble 0.055%H2O 0.16%K 0.027%Pb <0.01 mg/kgFe <0.01 mg/kg HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 19 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,10

  • Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Citroen Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Citroen

    Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Citroen

    Nog 11 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta Zeezoutflakes citroen Deze premium zoutflakes zijn verrijkt met één van de meest kenmerkende citrusvruchten uit het Middellandse Zeegebied. Een aromatische kruidenheld die je BBQ naar een hoger niveau tilt! Ingrediënten: Zoutflakes met citrusaroma en kurkuma. Perfect voor: Deze citrus-kick is ideaal voor zowel vlees als vis van de grill. Verrassende tip voor de avontuurlijke pitmaster: probeer het ook eens op desserts en ijs! Het geheim van de chef: Deze Fleur de Sel wordt tussen juli en september handmatig geoogst uit de kristallisatiebekkens van onze traditionele zoutpannen. Deze delicate microkristallen worden op ambachtelijke wijze met de hand verzameld, natuurlijk gedroogd in de zon en verpakt. 100% puur natuur, zonder toevoegingen. Dit is geen gewoon zout - dit is een gourmetproduct! Dankzij het hoge gehalte aan mineralen uit het zeewater, plus magnesium- en kaliumchloride, versterkt het de natuurlijke smaken van je gerechten. Door de speciale kristallisatie bevat het 80% van de sporenelementen die je lichaam nodig heeft. Inhoud: ca. 125 gramNaCl (calculated on dry basis) 98.19%Cl 59.56%Ca 0.094%Mg 0.053%Na 38.63%So4 0.559%Insoluble 0.055%H2O 0.16%K 0.027%Pb <0.01 mg/kgFe <0.01 mg/kg HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 11 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,95

  • Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Zwart Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Zwart

    Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Zwart

    Nog 7 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta Zeezoutflakes Zwart Natuurlijke Fleur de Sel om een delicaat tintje toe te voegen aan gerechten, waardoor de natuurlijke smaak van de ingrediënten en het voedsel zelf wordt versterkt. Mooie zwarte kristallen en zijn onmiskenbare smaak en sterke aantrekkingskracht komt sterk tot zijn recht bij gebruik op witte producten, zoals pasta, crèmes, puree of  vis.IngrediëntenFleur de Sel verzameld in de Ebro-rivierdelta, het zuiverste van alle zouten.GebruikVoor alle soorten gerechten is de smaak vanwege de chemische samenstelling sterker dan die van andere zouten.De Fleur de Sel is de dunne laag zoutkristallen die wordt gevormd op het oppervlak van de kristallisatoren van onze traditionele Salina. Tussen de maanden juli en september worden deze kwetsbare microkristallen, bestaande uit verschillende soorten zouten, dagelijks met de hand verzameld op traditionele wijze, in de zon gedroogd en vervolgens verpakt voor verschillende marktsegmenten. Het is een 100% natuurlijk product, geen aanvullende behandelingen of toevoegingen.Ze worden beschouwd als gastronomische zouten vanwege hun hoge rijkdom aan bestaande mineralen opgelost in het zeewater en het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride accentueert en verbetert de smaak van het voedsel. Op dezelfde manier bevat fleur de sel, dankzij zijn mariene oorsprong en speciale kristallisatie, 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Op basis hiervan kunnen we bevestigen dat een dieet met fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat je je dieet moet aanvullen met minerale supplementen. NaCl (calculated on dry basis) 98.19%Cl 59.56%Ca 0.094%Mg 0.053%Na 38.63%So4 0.559%Insoluble 0.055%H2O 0.16%K 0.027%Pb <0.01 mg/kgFe <0.01 mg/kg HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 7 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,95

  • Bijna uitverkocht Flor del Delta Flor del Delta - Escamas de Sal Rosa del Himalaya

    Flor del Delta Flor del Delta - Escamas de Sal Rosa del Himalaya

    Nog 1 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta - Escamas de Sal Rosa del Himalaya Flor del Delta – Himalaya roze zoutvlokken voor de BBQ Met de Escamas de Sal Rosa del Himalaya van Flor del Delta geef je jouw BBQ-gerechten net dat beetje extra. Deze handgeschepte zoutvlokken zijn licht, krokant en hebben een subtiele mineraalrijke smaak. Afkomstig uit het Himalayagebergte en zorgvuldig verwerkt in de zoutpannen van de Ebro-delta in Spanje, combineert dit zout het beste van twee werelden. De vlokken zijn ideaal als finishing touch op een mooi stuk vlees direct van de grill. Strooi ze vlak voor het serveren over je entrecote, picanha of gegrilde groenten en je voegt niet alleen smaak toe, maar ook textuur. Gebruikstip:Niet meekoken of -grillen, maar juist na het garen toevoegen. Zo blijven de vlokken knapperig en komen de natuurlijke mineralen het best tot hun recht. Of je nu low & slow werkt of op directe hitte grilt – met dit zout maak je jouw BBQ-gerechten net even completer.

    Nog 1 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

  • Flor del Delta Flor del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    Flor del Delta Flor del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    Nog 68 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta - Flor de Sal Pimientas 125 gram De ultieme pit-mix voor elke grillmaster! Een aromatische explosie van verschillende pepersoorten die als hele korrels worden geselecteerd en pas tijdens het mengen worden gemalen voor maximale smaakintensiteit. Gebruikstip:Niet meekoken of -grillen, maar juist na het garen toevoegen. Zo blijven de vlokken knapperig en komen de natuurlijke mineralen het best tot hun recht. Of je nu low & slow werkt of op directe hitte grilt – met dit zout maak je jouw BBQ-gerechten net even completer. HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 68 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,95

  • Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Fijne kruiden

    Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Fijne kruiden

    Nog 57 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor de sal con finas hierbas - Zeezoutflakes Fijne kruiden Frisse, geurige fleur de sel met fijne kruiden, met delicate nuances om milde gerechten te versterken Ingrediënten: Fleur de sel, gevriesdroogde dille, dragon, steranijs. GEBRUIKVoor gladde crèmesVoor gegrilde visVoor pastaVoor zeevruchten en weekdieren HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 57 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,10

  • Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Especias

    Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Especias

    Nog 23 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor de sal con especias - Zeezoutflakes met specerijen Fleur de sel, gekruid met specerijen, wordt gebruikt om gerechten te kruiden met rijke aroma's en warme nuances. Het vertegenwoordigt de aroma's van de wereld Ingrediënten: Fleur de sel, Sichuanpeper, kardemom, gember, koriander, kaneel, steranijs. GEBRUIKFlor de salt con especias, ideaal voor salades, vis, pasta, soepen en stoofschotels (voor het serveren). HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 23 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,10

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.