Recepten - Blog
Tags
-
De sappigste Picanha maak je in de skillet.
We gebruiken de Monolith wokring, een 2 Petromax skillets en het multilevel cookingsystem van de Bastard. We kiezen een mooie 120 dagen graan gevoerde picanha...
-
CRIMINEEL LEKKERE .INK WAGYU PICANHA
.INK komt uit Uruguay en is een kruising tussen Japanese Black Wagyu en het beste Black Angus. Zo krijg je een geweldig stuk vlees met...
-
'JAPANESE BLACK' WAGYU MEATS BLACK ANGUS
INK, in Uruguay, produceert het meest verbazingwekkende rundvlees dat je nu in Europa kunt krijgen. De kuddes zijn afkomstig uit het Japanse 'Japanese Black’ (Wagyu)...
-
SPITGRILLED UMi 'THE ART OF MEAT' PICANHA
Deze mooie 200 dagen graan gevoerde Uruguayse Black Angus Picanha van het spit is echt super. Eerst snijden we de vetkap kruislings in en bestrooien...
-
Picanha met home made mosterd mayonaise, gegrilde asperges en gepofte krieltjes.
Wil je weer eens een compleet gerechtje van de BBQ serveren? Dan is dit echt een aanrader. Van de Picanha snijd je de vetkap kruislings...
-
Jacks Creek Black Angus Picanha met gegrilde groenten
We moeten natuurlijk wel aan onze vitamines blijven denken tijdens al dat mooie BBQ weer, dus gaan we bij die geweldige picanha wat groenten grillen....
-
RUBIA GALLEGA DRY AGED PICANHA 2.400 - 3.300 gram
We hebben de kleinste Rubia Gallega Picanha gepakt, 2.4 kg. Eerst snijden we de speklaag kruislings in om 'bollen' van het vlees tegen te gaan....
-
Plank gerookt, skillet gegrilde Picanha met verse Chimichurri
Tja hoe ga je zo’n bereiding nou eens noemen? Voor we beginnen snijden we de vetkap van de picanha kruislings in tot net door het...