We hebben hele mooie bavette spiesjes liggen van het Black Angus rund. Deze spiesen hebben een mooie hoeveelheid vet wat zorgt voor een heerlijke smaak. We hebben ze in de pit gemarineerd met een oosterse marinade. De marinade en de spiesen hebben we in een zipperbag gedaan en 4 uurtjes in de koelkast gelegd.
We hebben hele mooie bavette spiesjes liggen van het Black Angus rund.
Deze spiesen hebben een mooie hoeveelheid vet wat zorgt voor een heerlijke smaak.
Samen met een Oosterse marinade hebben we de spiesen in een zipperbag gedaan en 4 uurtjes in de koelkast gelegd.
We hebben de Kosmos Sticky Asian Rib glace klaargezet, samen met wat geroosterde sesamzaadjes en lente ui en de Big Green Egg MiniMax opgestookt.
De marinade hebben we van het vlees afgeveegd tegen het verbranden, en op hoog vuur zijn de spiesjes gegrild op het gietijzerenrooster.
Even erbij blijven voor het beste resultaat.
Aan de rechterzijde hebben we de kolen in de kolenmand weg gehaald om het verbranden van de stokjes te voorkomen.
Als de spiesen klaar zijn lakken we ze nog even met wat Kosmos Sticky Asian Rib glace en strooien er wat geroosterde sesamzaadjes en ui-ringetjes over.
Snel klaar en super lekker.
Bestel hier je Bavette spiesen
www.Beefexclusief.nl - Next level BBQ
Marinade voor 500 gram spiesen:
1 cup sojasaus
2 teentjes gehakte knoflook
1 tl verse gember fijngesneden
1 theelepel sesamolie
1 theelepel vissaus
1 limoen (sap)
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00