CAPRESE BURGER Met de zomer nog volop in ons hoofd hebben we een Caprese Burger gemaakt. Hiervoor hebben we eerst zelf pesto gemaakt volgens onderstaand recept van http://chickslovefood.com/ Vervolgens een paar BeefX Signature burgers (een mix van Waards Rund en Iberico varken) gegrild en daarop een plak van onze verse Buffel Mozzarella, afkomstig van Italiaanse Waterbuffels gelegd.
Beetje oregano en peper er op en een klein beetje laten smelten (naar smaak). Verse pesto er over, daar bovenop een mooie schijf Hollandse tomaat en klaar.
Ik kan je garanderen dat je van deze burger serieus vol zit!
Recept verse pesto:
– Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Haal ze eruit en zet even weg.
– Rasp 50 gram Parmezaanse kaas, pluk de blaadjes van de basilicum (ongeveer 2/3 van het bosje) en pel en snijd de knoflook fijn. Doe dit in hoge maatbeker of de kom van je keukenmachine.
– Doe de pijnboompitten in de kom.
– Voeg hier het sap van een halve citroen en een flinke scheut olijfolie aan toe.
– Pureer alles met staafmixer of in de keukenmachine tot een smeuïge massa.
– Voeg nog een flinke scheut olijfolie toe en breng het op smaak met wat zout en peper. Mix dit nogmaals met de mixer en klaar is je zelfgemaakte pesto!
Bestel ook eens deze heerlijke Buffel Mozzarella:
http://www.beefexclusief.nl/echte-mozzarella-di-bufala.html
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00