Holy Smoke, dat was een super Picanha afgelopen zaterdag! En weer zo simpel om te maken.
PICANHA
Holy Smoke, dat was een super Picanha afgelopen zaterdag!
En weer zo simpel om te maken.
Eerst de vetlaag kruislings insnijden (niet te diep). Even een beetje open buigen en royaal inwrijven met gekruid zeezout.
Dan kan je kiezen voor eerst direct of eerst indirect grillen (reversed methode). Wij kozen voor de eerste. Even met de speklaag op het volle vuur. Het vet smelt gedeeltelijk en wordt mooi krokant.
Even omdraaien nog op het volle vuur en dan indirect leggen.
Daar hebben we hem ingestreken met de Holy Smoke That's Hot BBQ sauce van Smokey Goodness.
Rustig indirect door laten garen tot 48 graden kerntemperatuur (of iets verder als je dat lekkerder vindt) en vervolgens buiten de BBQ laten rusten in aluminium folie waarin hij nog een kleine 5 graden doorgaart.
Echt helemaal top!
We zijn benieuwd wat jullie op de BBQ gegrild hebben.
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00