Noem het een klassieker of noem het BBQ 1.0 maar een Bavette op een bedje van rucola met wat balsamico crème en geroosterde pijnboompitjes is gewoon altijd goed, makkelijk te maken en verveelt nooit. Geen ingewikkelde verhalen, gewoon wat pijnboompitjes roosteren, een bedje maken van rucola daar wat balsamico crème over schenken, reepjes bavette er op en en de plank op tafel zetten om te delen.
Deze bavette is een mooie kleine van 800 gram, gekruid met flor del delta, we hebben wat hickory rook hout snippers toegevoegd bij de kolen en indirect op 120 graden gegaard naar een kern van 48 graden.
Toen het ei opgestookt, de bavette ligt ondertussen ingepakt te wachten en gaart al iets door. Dan nog even rondom afgrillen op hoog vuur en op het gietijzerenrooster.
Peper er over, plakjes snijden en klaar.
Soms is het leven zo eenvoudig in deze roerige tijden.
Bestel hier je Bavette https://www.beefexclusief.nl/search/bavette/
- www.beefexclusief.nl - Steakhouse ‘At Home’ -
Stay safe en houd 4 sparerib lengtes afstand
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00