Vorige week hebben we een kleine 6.000 km gereden om de deelnemers van Navigate North waaronder team RECO.Navigate.North te voorzien van een mooie barbecue. Zowel op de heen- als terugweg hebben we langs de weg de OFYR of Braai aangestoken om te lunchen of voor het diner.
Vorige week hebben we een kleine 6.000 km gereden om de deelnemers van Navigate North waaronder team RECO.Navigate.North te voorzien van een mooie barbecue.
Zowel op de heen- als terugweg hebben we langs de weg de OFYR of Braai aangestoken om te lunchen of voor het diner.
In Finland, onderweg terug naar de boot vanTurku naar Stockholm gaf de thermometer -17 aan en besloten we een lekkere tomahawk te gaan bereiden op een parkeerplaats.
We hadden nog een mooie Waardse Tomahawk bij ons en stookten de Home Fires Braai op met Sekelbos Braaihout. Dit harde hout deed het perfect, ook bij deze lage temperatuur.
De Braai was verrassend snel op temperatuur, dus even de kolen onder het rooster schuiven en hoppa, de tomahawk op het rooster.
Eerst even op hoge rooster, want het vlees uit de bus was rond het vriespunt en daarna volgas afgrillen op het lage rooster.
Kees De Klerk Wolters heeft de tomahawk royaal bestrooid met Funky Ouma Braaisalt. .
En dan sta je op een, met 15 cm dik ijs bedekte parking lekker bij de warme braai een super malse tomahawk weg te snoepen die echt smelt op je tong, hoe cool is dat (letterlijk).
Als wij in deze omstandigheden al zo’n heerlijke tomahawk konden bereiden, hoe lekker moet deze dan bij jouw thuis smaken?
Bekijk hier de video van de bereiding in Finland
Bestel hier je Home Fires Braai
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00